yaa gerçekten nasıl da geçti zaman nisanda transferim iptal olunca ne kadar çok üzülmüştüm.. şimdi şükür bugünlere geldik Allah hayırlısıyla sonuna ermeyi de nasip etsin de napalım ilaç da alırız iğne de oluruz..epey araştırdım kullandığım ilacı,gebelerde kullanılıyormuş sık sık FDA onayı da var olmaz inşallah bişey..Canİm gecmis olsun, çok şükür bebeisimiz iyi, zararlı olsa zaten ilaçları vermezler, senin saglıgında önemli, masallah 25. Haftalık oluyor bebis, banada saka gibi geliyor çok şükür 30. Hafta olduk...
iyiyiz canım sende iyisindir umarım senin kızında büyümüş maşallahtansiyon başlarda bendede vardı yanlız normalde düşük doktor yanında 16,9 oluyodu heyacandan panikten allaha şükür şimdi oda düzeldi senin ciddi bir tansiyon sorunumu var çizelge falan yaptın 4 saat arayla ölçüp not alıyodum ben eğer çok değişiklik yoksa doktor ciddiye almıyo birde idrar tahlili yaptır sık sık eğer idrarda protein kaybı varsa tehlikeli yoksa sorun yok demektir sadece tuza dikkat et tansiyon geçer şeker çıkar şu hamileliği her anı risk bebekler iyi olsunda biz katlanırız napalım ...
yaa gerçekten nasıl da geçti zaman nisanda transferim iptal olunca ne kadar çok üzülmüştüm.. şimdi şükür bugünlere geldik Allah hayırlısıyla sonuna ermeyi de nasip etsin de napalım ilaç da alırız iğne de oluruz..epey araştırdım kullandığım ilacı,gebelerde kullanılıyormuş sık sık FDA onayı da var olmaz inşallah bişey..
çok şükür büyüdü kızım.. benim tansiyon değilde ciddi bir kilo sorunum var 100 kilonun üzerinde hamile kaldım zaten şimdi hafta geçtikçe tansiyona yansıyor tabi.. neyse bari şekerim çıkmadı çok şükür.. tansiyon için de ilaçla idare etmeye çalışıcaz bakalım Allaha emanet..
slm kızlarb gün kontrlm vardıoğlşum 1.284 grinşallah hep böyle güzel büyür artk 20 günde glmemizii isteddr. hayırlsı diyelim hepinizi öpüyorum rabbim cümlemizin yardımcısı olssun inşşallah
Massalah oglusuna, böyle sağlıklı sihatli büyüyüp vakitlice gelsinler insalllahhh, özel yedin bişeyler varmi kilo yapsın diye canm, Aman saglıkları iyi olsunda, kilo alınır doğduktan sonrada..! Bende haftalık gidiyorum doktora şimdi , iki haftada bir gitcem ins.
Silanaz, mersenem, baro, Ayse_URL, ayduman en son sizler yazmışsınız. Hepsini tek tek okudum. Hepiniz ve bebekleriniz iyi şükürler olsun. Allahım hayırlı, sağlıklı doğumlarla dünyaya getirsin bebeklerinizi. Bana çoook uzak olsa da hazırlıklarınızı okurken çok mutlu oldum. Beraber yola çıktığım sizler harika heyecanlar içindesiniz. Dualarım sizlerle ve evlatlarınızla. Allahım korusun hepinizi.
Ben 3. tedavim için bekliyorum. Doğum kontrol hapı devam( Haftaya p.tesi doktor kontrolüm var bakalım tedavinin aslı o gün belli olur herhalde. Siz güzel anneleri tek tek öpüyorum. Arada uğrayacağım. Kalın sağlıcakla...
Silanaz, mersenem, baro, Ayse_URL, ayduman en son sizler yazmışsınız. Hepsini tek tek okudum. Hepiniz ve bebekleriniz iyi şükürler olsun. Allahım hayırlı, sağlıklı doğumlarla dünyaya getirsin bebeklerinizi. Bana çoook uzak olsa da hazırlıklarınızı okurken çok mutlu oldum. Beraber yola çıktığım sizler harika heyecanlar içindesiniz. Dualarım sizlerle ve evlatlarınızla. Allahım korusun hepinizi.
Ben 3. tedavim için bekliyorum. Doğum kontrol hapı devam( Haftaya p.tesi doktor kontrolüm var bakalım tedavinin aslı o gün belli olur herhalde. Siz güzel anneleri tek tek öpüyorum. Arada uğrayacağım. Kalın sağlıcakla...
maşallah oğluşuna canım kilosuda gayet iyi sütü bu aylardan sonra fazlaaştrmak gerekiyor bebek büyüdüğü için bende arefeden bir gün önce gidecem bakalım benimki ne alemdeSlm Kizanlar
Cuma gununden sonra giremdmedim duzgun, kontrolum cok guzel gecti cok sukur simdilik hersey yolunda oglumun sagligi, gelisimi cok sukur yerinde teyzeleri, kilosu 30. hafta 1560 cikti.... randuvulerim haftalsikti, simdi iki haftada bire cevrildi... harketleri cok sukur yerinde... kilom 71 oldu... doguma kadar ne olur artik bilmiyorum, ama sakinmiyorum yiyorum ondan kiloda normal geliyor, bazende hic bisey yiyemiyorum mide yanmasindan ayri bir meselee...
BAro'cum herseyin yolunda olamsina sevindim, deaha bebeisimizin glemesi icine rken, dursun annesinin guzel karninda, istirat et bol bol aman bacim.. dikat et cogu gitti, azi kaldi diye diye, kendimizi avutcaz artik, bebeislerimiz bizimle olsunda allahin izniyle biz elimizden geleni yapariz rabbim omur vermisse...
Ayse sayiden canim enrden nereye geldik, inan saka gibi geliyor bazen bana hala. herhalde diyorum oglumu kucagima almadan inanamiycam,.... o kadar cok sey yasadikki, boyle dusunmemiz gayet normal geliyor bana, az bile geliyor, rabbime yatip kalkip sukretmemiz olaizmm...
Slm Kizanlar
Cuma gununden sonra giremdmedim duzgun, kontrolum cok guzel gecti cok sukur simdilik hersey yolunda oglumun sagligi, gelisimi cok sukur yerinde teyzeleri, kilosu 30. hafta 1560 cikti.... randuvulerim haftalsikti, simdi iki haftada bire cevrildi... harketleri cok sukur yerinde... kilom 71 oldu... doguma kadar ne olur artik bilmiyorum, ama sakinmiyorum yiyorum ondan kiloda normal geliyor, bazende hic bisey yiyemiyorum mide yanmasindan ayri bir meselee...
BAro'cum herseyin yolunda olamsina sevindim, deaha bebeisimizin glemesi icine rken, dursun annesinin guzel karninda, istirat et bol bol aman bacim.. dikat et cogu gitti, azi kaldi diye diye, kendimizi avutcaz artik, bebeislerimiz bizimle olsunda allahin izniyle biz elimizden geleni yapariz rabbim omur vermisse...
Ayse sayiden canim enrden nereye geldik, inan saka gibi geliyor bazen bana hala. herhalde diyorum oglumu kucagima almadan inanamiycam,.... o kadar cok sey yasadikki, boyle dusunmemiz gayet normal geliyor bana, az bile geliyor, rabbime yatip kalkip sukretmemiz olaizmm...
biz de bugün dr'a gittim. çok şükür durum iyi gözüküyor. Erken doğum riskine karşı doktor bebeğin akciger gelişimi icin bir iğne verdi. Haftada bir kere sabah ve aksam olacağım. 3 haftadır da ayrı bir iğne oluyordum. minnoşa dedim ki sen bir doğ ben sana sorucam:)
oğlum iki hafta önden gidiyormuş, dr basketçi geliyor dedi. sağlıcakla gelsin dedik bizde. ben 15 kilo aldım. bu hızla gidersem 100'ü çok rahat bulacağım arkadaşlar:)
Bizimde yarın randevumuz vardı doktorumuz izine gidiyomuş aradım doktoru apar topar bugün gittim ama allaha şükür herşey yolunda bebişimin 1,930 kg olmuş biraz tombiş doktor 33 haftayla uyumlusun dedi ki biz daha 31. haftadayız 2,50 kg almışım kızdı doktorum çok diye 2 kilo almalıymışım 500 gr mın lafını yapıyoneyse birazdikkat edeyim bari yoksa bebeği çıkaramıcam bu gidişle.. kızımın yüzünü ilk defa bu kadar yakından net gördüm çok güzeldi yavrum allahım sağ salim kuçağımıza almaya nasip etsin gözlerim doldu onun yüzünü görünce kuzum benim...
Ayduman
Canim maslalah sana cidden tosuncuk geliyor herhalde...Abu kizim ne yiyon sen oyle ne yiyossna yiyon ebebise yariyor cok sukur... sende bence fazla almamaisin, kilon gayet iyi doktoralara bakma sen... asirili kilolu kaldinmi tabiki dikkat etmen lazim ama kilon normalse vallahi tadini cikariyon, bende bu aralar bir istahsizlik ama ins. bebis besleniyordur yiyebildiklerimden... bende simdiye kadar 13 kilo aldim... 5.5 ayaa kadar benim ikiz gebelik oldu icin doktor gayet normal hatta iyi beslen kilon fazla degil diyor... ben 30 haftalikken bebis 1560 idi, simdi cok sukur 31+1 olduk... AMa benim diger takip ettim sayfada bir arkadas dogum yaptim, dogumdan once ultrasound'da bebise 3 kilo kusur tam hatirlamadim icin yazamiyorum.. 2 kilo 850 gibi dogmus hatta, hani bebk ilk dogdunda kiloda kaybediyor ya 2700 filan olmus... banada aldatici geliyor yapanda diyor zaten 300-500 gr oynayabilir diye.. bebegin durus seklinden bazen kafa tahmini yapiyolar zaten....
Bende bugunlerde acayip halsizlik, ve uyku istegi var.. gecceler duzgun uyuamiyorum, surekli lavaboya kalkiyorum.. bide arkadaslar sizinde gece uyurken saga, sola dondunzde boyle hafir bir agriniz oluyormu? Randevum haftaya bugun, beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?