Cnmmm sagolasin, hamilelerin duası kabul olurmuş, Rabbim inşallah kabul eder. 3.gun embriyosu 2tane transfer edildi. Normalde test gunum pazar, ben yarın ya da c.tesi yaptıracağımcanım hadii gözün aydınn inşallahh çifter çifter sağlıklı bebişler nasip eder rabbim kaçıncı gün embriyosuydu test tarihin ne zaman inşşş
Selamlar herkese...
Bugün 10.günüm sabah kan verdim, sonucum 227... Hamileyimmm kızlar... Alalhıma binlerce şükür sonunda hamileyimmmm... Şimdi pazar günü katlanması için dua ediyorum değerimin. Çok mutluyum çok, sizler bu duyguyu aylar önce yaşadınız, şükürler olsun rabbim bana da nasip etti, inşallah devemını da nasip eder.
Hepinizi öpüyorum...
huu kızlar burdayım, doğurmadım. dün kontrolum vardı. doktorum kendimle gurur duymamı söyledi. biliyorsunuz 26. haftadan beri benim anarşist dışarı çıkma sevdalısı:)
dr 36. haftamı bulursam şahane olacağını söyledi. şimdi ayarlarımı ona göre yaptımminnoşla ona göre konuşuyorum. korse takmaya, ayakta durmamaya, uzanıp yatmaya devam. bütün ev işini eşim yapıyor diyebilirim. ben bir tek kahvaltı hazırlıyorum, o kadar. ve nasıl kilo aldım anlatmam. hoş bunda son haftalarda olduğum kortizonlu iğnelerin ve iki aylık hareketsizliğimin katkısı büyük. diyorum ki bebişim sağlıcakla doğsun, ilk yapacağım şey koşmak ve zıplamak olacak:):):)
hepinize sağlıklı, mutlu doğumlar diliyorum.
slm canımm sayılı günlerin kaldı inşallahhh sağa salimm evladına kavuşursun benim de mide ayrılarım çok oluyor dün gece nerdeyse ağlıyacaktımm sanki üşütme ağrısı gibi ama üşütme felan da olmadı artık bebek büyüdükce baskı yapıyor sanırımm....senin mobilyaların gelmiştir rabbim içini dolu etsinnn iyi haberlerini bekliyoruzzz
merhaba kızlar
uzun bir aradan sonra yine girebildim nete ... bizde 34+5 olduk allahın izniyle kızımla ve ben daha kıyafet dışında hiç bişey almadım
beşik bakmaya gidicez nasipse ama açıkçası ne yapacağımı da bilmiyorum heyecandan ne gözüme gelirse alıyorum.yanımda biri varsa firenliyor yoksa felaket kaptırıyorum kendimi:))) eee 7 yıldan sonra oda benim hakkım sanıırım
yarım kontrolüm var inşallah iyi geçer daha öncekiler gibi.Normal doğum yapmayı isteyen korkak bir anne adayı olarak sabırsızlığımı heycanımı korkularımı nasıl anlatsam bilemiyorum
bebişleri olanlar analı balalı büyütsünler inşallah;hamişleri rabbim bir avazsa kurtarıp sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
ve bizim gibi pozitif sonucu almak için çabalayan herkesin muradını versin ..........şimdilik görüşmek üzere kendinize bebeişlere çok iyi bakın
Tebrikler canim, coook sevindim, cok mutluyum suan cani gonullden istiyoduk bu bebekleri cok sukur nasip olduuu... Degerin muhtesemm, bence allah nasip ederse ikizler geliyor.... Rabbim ne buyuk, Katlar katlar rabbimin izni ile asas sevincler, endiseler bundan sonra basliyor, sakin stres yapma allahin izni ile degerin kat kat katlanacakkk... ve hayirlsii ile yavrunu, yada yavrularini kucagina alcannn,,, bugune bende cok guzel haberlerle basladim, bu haberde ayri bir sevinc kattiii....
Selamlar herkese...
Bugün 10.günüm sabah kan verdim, sonucum 227... Hamileyimmm kızlar... Alalhıma binlerce şükür sonunda hamileyimmmm... Şimdi pazar günü katlanması için dua ediyorum değerimin. Çok mutluyum çok, sizler bu duyguyu aylar önce yaşadınız, şükürler olsun rabbim bana da nasip etti, inşallah devemını da nasip eder.
Hepinizi öpüyorum...
Baro'cukk dur dogurma daha var 2 hafta 2 gun dahaa hehehe,, hadi hayirlisi bacim ins. hersey yoludnaymis cok sukur.... cogu gittii azii kaldi bacim, anarsitini sevsinler senin emiii... Vallahhi bacim ben butun hersey yapiyorum yavas yavas, yapan olmayinca mecbur, yapmasam ac kalcamesim in isleri yogun ehrsey benim elime bakiyor, bismillah diyip yapiyorum,.. doguma kaldi dort gun ben simdi eve geldim yemeege girismeden bir bakam dedim, kac gundur firsat bulamadim girmeye maleseef, ama KYR in haberien cokkkk sevindim Darisi HEVUK arkadasimizin basina ins.
çok şükür bin şükür bu günleri gösterdi hepimize bundan sonra da sağlıkla huzurla büyütmeyi hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah.. canı gönülden tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin..Selamlar herkese...
Hepinizi öpüyorum...
maşallah zor günlerin ardından artık sona geldin Allah kolaylık versin kucakla getir paşanı evine.. darısı başımıza canım..KIzlar bugun son randdevum vardi doktorla bildiniz gibi, cok sukur hersey yolunda gitti, benim yavrukus kafayi asagi cevirmis, ultrasounda oyle diynce dedim ins, bizim doktor simdi fikrini degistirmez.... icimden gecen basima gelcek gibi oldu ama hallettik, doktor kafa asagi donmus istresen normal yapalim dedi, suni sanci vereyim sana dedi... ben tabiki yok tesekkru ederim ben sezerayn olamk istiyorum dedim.. dogru bir kararmi yanlismi bilmiyorum ama normal dogum icin oglum tamam cani var ikindikca gelcek, ama kizim nasil gelcekk sirf o yuzden istemedim.... ins. Sali gunu arkadaslar oglum dunyaya gozlerini acmis olcakkk....
Sagligi gelisimi yerinde cok sukur, benim ufaklik 3. kilo bari olsa derken cok sukur 3250 cikti... olcumlere guvenmiyorum ama hayirlisi bakalimm... doktor gayet iyi dedi kilosu icin... eee benden boyle iste sizler ne alemdesiniz bakalim
HLYCN evet cnaim cok az kaldi uyku bile uyuyamiyorum....
Selinaz'ım en büyük destekçimiz az kaldı seninde inanın saglıklı haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum.
Mutlaka okuyorum sayfaları kaçırdıgım bir sayfa bile yok Prensizmiz sağlıkla dünyaya gelsin de Annesiyle bolca özlem gidersin
Bu kadar bekledik inşallah Rabbim en hayırlı evlatlardan kılsın evlatlarınızı..
Amin inşallah Selinazım benim sıpada gelsin arkadaşları geldii tek tek yannız kalıcak bu gidişle
Birde 2 gün önce 100 sayfaya kadar okudum ilk sayfadan neler yaşamışız ne heyecenler sonra tek tek müjdeli haberler almış telaşın bekleyişin sonunu
Birde verdiğimiz isimler varya gerçekten onlarımı koyucaksınız fikriniz değiştimii çok merak ettim
Ben Ali de hala kararlıyım kız ismi ise Safiye olucak eşimin halası vefat etti onun adı..
Cnmmmmm inşallah öyle olacak, rahatım çok şükür. Allahım bana bugünü yaşattı ya gerisinden hiç korkmuyorum. Rabb'imin izniyle su gibi geçecek hersey. Bundan sonrası keyif, bundan sonrası sefa. Senin güzel haberini de okudum ben de coook sevindim. Allahım saglikla, bir solukta nasip etsin oglusunu kucağına. Kızın icin de hiç endişe etme o coktan cennetteki meleklerin yanına gitti, onun melek ruhu yardım eder bedeninin senden ayrılışına da inşallah. Rabbim kolaylık versin cnm, bak artık iki canliyim, ikiye katlandı duam))
KIzlar bugun son randdevum vardi doktorla bildiniz gibi, cok sukur hersey yolunda gitti, benim yavrukus kafayi asagi cevirmis, ultrasounda oyle diynce dedim ins, bizim doktor simdi fikrini degistirmez.... icimden gecen basima gelcek gibi oldu ama hallettik, doktor kafa asagi donmus istresen normal yapalim dedi, suni sanci vereyim sana dedi... ben tabiki yok tesekkru ederim ben sezerayn olamk istiyorum dedim.. dogru bir kararmi yanlismi bilmiyorum ama normal dogum icin oglum tamam cani var ikindikca gelcek, ama kizim nasil gelcekk sirf o yuzden istemedim.... ins. Sali gunu arkadaslar oglum dunyaya gozlerini acmis olcakkk....
Sagligi gelisimi yerinde cok sukur, benim ufaklik 3. kilo bari olsa derken cok sukur 3250 cikti... olcumlere guvenmiyorum ama hayirlisi bakalimm... doktor gayet iyi dedi kilosu icin... eee benden boyle iste sizler ne alemdesiniz bakalim
HLYCN evet cnaim cok az kaldi uyku bile uyuyamiyorum....
Sağol cnm, teşekkür ederim, ben daha önce hiç yaşamadım hamileliği, 2 denememde de gebelik hiç oluşmadı, tüm sorun kanallarımda, geri kalan herşey sağlıklı o yüzden önce Allahın izniyle, sonra benim inancımla sonuna kadar gideceğiz inşallah.Masallah kyr Bebklermi gelioo...insaallah hersy guzel olur cnmmm.dikkat et kendine bu sefer bebekler seni birakmicak insaallahhhhh..
Sağol cnmmm, bak ben senin için iyi bir örnek oldum, inanırsan oluyor arkadaşım, nolur bu bekleme süreni inanmak için kullan, inan, güven ki bebeğin de sana inansın. Allahım inşallah sana da tattıracak bu duyguyu hayırlısıyla.Ah kayr'cım senin haberine bakmak için girdimm inan okadar sevindimkii
Rabbim tamamına erdirsin canım çok pozitiftin Rabbim olucagı için belkide sana korkuları vermedii..
Bence bebeişler geliyor gibii Canımm yaa inşallah inşallah çok güzel bir kız bir erekk sağlıkla dünyaya gelirler..
Aminnn cnm, teşekkür ederim bu güzel dua için, Rabbim benim bebeğimi günden güne büyütürken, sizleri de günden güne doğuma hazırlıyor. Ben de dilerim, sağlıkla, huzurla, bir solukta gelsinler koynunuza..çok şükür bin şükür bu günleri gösterdi hepimize bundan sonra da sağlıkla huzurla büyütmeyi hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah.. canı gönülden tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin..
Ahhhh cnmmm sağol sağol sağol, ne zaman aklıma gelse dua ediyorum sizlere, dualarınızı duydukça da mutlu oluyorum. İnşallah sağlıklı doğumlarınız keyfime keyif katacak. Öpüyoruz kocaman...canım canım canım... çok sevindim. sen inandın, biz inandık. nihayet allah gönlüne göre verdi. sağlıcakla kucağına alman dileği ile. harika bir hamilelik diliyorum sana. nasıl mutlu oldum anlatamam.
Selamlar herkese...
Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?