ay ne güzeeel inşallah bu sefer iki tane birden meleğin olur da yılların acısını bir seferde çıkartırsın.. Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklısını versin.. iyi haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
biz onları nasıl yıllarca beklediysek onlar da uslu durup gelmeleri gereken zamanı bekleyecekler inşallah.. hepsi Allaha emanet..
çok şükür ben de gerden geriden yetişmeye çalışıyorum sizlere.. şükür bugün 30. haftamı doldurdum, geçen hafta kontorlüm vardı kızım 1100 gramdı biraz zayıf ama sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun.. giysilerini yıkadım yerleştirdim, bebek şekerlerini, kapı süsünü yaptım.. bir iki haftaya da çantamı hazırlayıp bekliycem artık..
Kızlar doğumunuza az kaldı artık Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Sürekli takipteyim sizleri Selinazcım önce senin bebei geliyormuş Hayırlı evlatlardan olsun inşallah..
Kızlar bende tüp bebeğe başlıyorum yarın kısmetse erteledim durdum aslında korkuyorum çünkii.
Daha önce gitmeye başladık ama erteledim son raddede bu sefer dönüşü yok
Eşim saçımdan tutup götürür valla
Bana dua edin canlarım inşallah hepiniz hamişsiniz dualarınız kabul olur..
Bizlerde sizlerden öğreniriz yapılması gerekenleri artık
Sizi takip ettim ama yazıcak birşey bulamadım kızlar bebişlerinizin gelişimlerine şahit oldum sadece..
İnşallah kyr cımla mutlu haber vermek nasip olur sizlere Rabbim bu sefer karnımızı minnik bir kalp atışıyla şenlendirir..
Dileklerin, güzel temennilerin için sağol cnm bnm. Allahım duyuyor inşallah. Sizlere bir solukta nasip edecek kuzularınızı, ben de bu denemede öğreneceğim inşallah bebeğime kavuştuğumu.
Cnm ilgin için çoook teşekür ederim. Ben denememi bitirmek üzereyim. İlk görüşmelerimizde doktoruma sormuştum bu uygulamayı, ama kısmet değilmiş yapılmadı. İnşallah gerek kalmayacak ve ben bu denemede kavuşacağım bebeğime, ama olurda bir aksilik olursa aklımda olacak bu yazdıkların. Sağol cnm çok.
sevgili kyr transferin yapılırken ve sonrasında rahimine odaklanıp güzel şeyler düşün canım. biz de senin için düşüneceğiz. iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle. güzel haberlerini alacağız inşallah.
kızlar dün kasığıma kramp girince doktorumu aradım. gel nts ye bağlayalım dedi. Gittik, çok şükür rahimde kasılma yok. ancak benim velet haftalardır tepe üstü rahimin üzerinde durduğundan rahim ağzım 2,2 cm olmuş ve incelme başlamış. Doktor ha gayret iki hafta daha dayanın dedi. en azından 34. haftaya kadar beklerse daha iyi olacak. dua edin lütfen:) minnoşum beklesin en azından 2 hafta daha..
ay ne güzeeel inşallah bu sefer iki tane birden meleğin olur da yılların acısını bir seferde çıkartırsın.. Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklısını versin.. iyi haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
biz onları nasıl yıllarca beklediysek onlar da uslu durup gelmeleri gereken zamanı bekleyecekler inşallah.. hepsi Allaha emanet..
çok şükür ben de gerden geriden yetişmeye çalışıyorum sizlere.. şükür bugün 30. haftamı doldurdum, geçen hafta kontorlüm vardı kızım 1100 gramdı biraz zayıf ama sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun.. giysilerini yıkadım yerleştirdim, bebek şekerlerini, kapı süsünü yaptım.. bir iki haftaya da çantamı hazırlayıp bekliycem artık..
Kızlar doğumunuza az kaldı artık Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Sürekli takipteyim sizleri Selinazcım önce senin bebei geliyormuş Hayırlı evlatlardan olsun inşallah..
Kızlar bende tüp bebeğe başlıyorum yarın kısmetse erteledim durdum aslında korkuyorum çünkii.
Daha önce gitmeye başladık ama erteledim son raddede bu sefer dönüşü yok
Eşim saçımdan tutup götürür valla
Bana dua edin canlarım inşallah hepiniz hamişsiniz dualarınız kabul olur..
Bizlerde sizlerden öğreniriz yapılması gerekenleri artık
Sizi takip ettim ama yazıcak birşey bulamadım kızlar bebişlerinizin gelişimlerine şahit oldum sadece..
İnşallah kyr cımla mutlu haber vermek nasip olur sizlere Rabbim bu sefer karnımızı minnik bir kalp atışıyla şenlendirir..
Slmmm, hevuk nasılsın cnm? Nasıl sevindim seni görünce, bazen kendime soruyorum ben de mi bir tuhaflık var, niye kimse bu sayfaya dönüp birşeyler yazmıyor diye. Seni görünce rahatladım. Ben de kızlara yazarken çok çekiniyorum, onları sıkmayayım diye. Ama sağolsunlar ne paylaşsan aynı samimiyetle cvp yazıyorlar. Bu sayfa çok özel benim için ilk denememi, ilk heyecanımı, ilk hüsranımı yaşadım kızlarla. Amaaa bu sefer güçlü, inançlı, kararlı döndüm:))) Onlar hayırlısı ile bebeklerine kavuştuğunda ben de, inşallah sen de bebeklerimizin haberini almış olacağız.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sine-baslayacak-olanlar-603.html#post21776338
Şuan ki denememi bu sayfadaki kızlarla geçiriyorum. Eger birileriyle yazışmak istersen gel, herkes çok içten ve samimi.
Güzel haberlerine duacıyım...
Hosgeldin Hevuk, Guzel dileklerin icin tesekkurler, allah nasip ederse ilk benim yavrukus dogcak bakalim.... Hadi hayirli olsun, biliyorumki tedaviye karar vermekde kolay degila ma verdin anda kararindan donmiyip adim atcaksin, yoksaaa hep erteleniyor... Ben en son denememe, okul icin bir geziye gittimde, benim bebelerin yani embriyolarin donuk oldu yerden gectim, ve o an kafama koydum, yeter dedim artik donuk durduklari gelip cozundurcems izi dedimki... artik kavusayim... cok sukurde kavuscam ins.
Hic korkma, yeni bir heycan, yeni bir umut seruveni... Insallah o kalp atisi ile sevindir, harektlerini hissetmeye basladinizda'da sizi sevincten costururr... Cok guzel bir duygu kizlar, rabbim tum evlkat hastrreti ile yananlara bagislasin....
Canım veremedimki erteledim durdum eşim ısrarlı yoksa hiç cesaretim yok benim diğer aya attım yine dr kovcak en sonunda beni 3 aydır erteliyorum gidiyorum tam başlıycakken yapamıyorum ama diğer ay kaçış yok hem kendimi hazırlamış olurum..Canım inşallah sağlıcakla gelsin teyzesinin ballsı ilk umudumuz...
Selinazcım bu arda senin yöntemi sordum dr parça ile büyütmeyi o 10 sene önce kullanılan bir yöntemdi dedi eskiymiş teknoloji çok değişti dedi biz o işi sıvı ile yapıyoruz
Çok riskli bir tedavi dedi şansı varmış arkadaşının tutmuş dedi.Ben yeni sandım dedim ilk uygulanırken böyle uygulanıyodu dedi ve mikrop kapıyodu emriyolar dedi...Böyle canım ama Maşalllah oğluşumuz böyle geldi bize..
çok şükür bugünleri gördüm ya tabiki çok mutluyum ama inan doğunca ne hissederim hayal bile edemiyorum.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah..amin cnm sağolasın sen de, kızın da. Ne mutlu, ne keyifli zamanlar dimi? Rabbim isteyen herkese yaşatsın hayırlısıyla. Ama eminim bunlar kucağına aldığında, kokusunu içine çektiğinde yaşayacağın hisleirn yanında solda sıfır kalacak. Allahım sağlıkla, huzurla nasip etsin yanına.
valla dediğin gibi sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun..canim senin haftada baya ilerledi maslalahhh, masallah kizinaBenimkide o haftalarda o civardaydi, bu haftalardan sonra hizla kilo al maya basliyolar, sagliklari yerinde olsunda.... Vayy be, ya bu bebek sekerleri canim hastande mi veriliyor yoksa, nasil oluyor ben oyle birsey bilmiyorum ama hep arkadaslar yyapiyor, nasil hazirliyosunuz, ne koyususunuz icine, nasil seker.... Aslinda bana guzel ugras olurdu....
slm kizlar
doktor randevum vardi bugun hersey cok sukur yolunda gitti ama baya suprizli bir gun oldu benim icin, ilk supriz doktorumun sekreterinden geldi, bana bir kagit verdi bu senin dedi bir baktim aralık 6 saat 2:30 benim sezeryan ayarlanmis... Neler yapip, neler yapamiycam yaziyor....
Doktor ile gorustumde o gunu uygun gordunde soyledi, allah ansip ederse o zaman 37+5 olcam biraz erken gibi geldi ama hayirlisi bakalim allah'tan, benim yavru kus hala kopru duruyor kafa donmemis... Kizlar ikinci supriz ise butun begendim oto koltuklari bebek icin yok ve en az 3 haftayi bulurmus siparisin gelmesi... Saka gibi, benim yasadim ulkede bebek koltugu olmadan hastaneden cikarmiyolar... Hehehehhheee bakalim yarin bir kac yeri daha gezcemm... Biraz panik oldum mobilyam daha gidip alinmadi, hersey nerdeyse hazir ama daginik daha takim gelmedi icin.... Kızlar iki haftadan az var ayy ayyyy heycan bastii beni.. Haftaya cuma son randevumde ultrasoundda gelisimi, kilosu bakilcak ins. 3.00 kilo olur en az bakalimm.....
çok şükür bugünleri gördüm ya tabiki çok mutluyum ama inan doğunca ne hissederim hayal bile edemiyorum.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah..
valla dediğin gibi sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun..
Bebek şekeri işte nikah şekeri gibi oluyor kimi hastanede dağıtıyor kimi mevlüt yapıyor orada dağıtıyor.. Ben şeker dedim ama şeker koymayacağım küçük küçük magnetler hazırladım çiçek şeklinde arkalarına da lavanta keseleri diktim.. Aynı çiçeklerden bir de kapı süsü yaptım hatta resmini de koyayım bakalım beğenecek misiniz?
ayyyy ne güzeeeel darısı başımıza hadi tez zamanda..erken değil bence 38. Haftada alıyorlar zaten sen de 38in içinde olacaksın..
Hiç telaş etme herşey yetişir sakin ol.. Allah yardımcın olsun
hadi bakalım ilk bebişimiz geliyor hayırlısı ile. Sılanaz'ım merak etme gayet iyi 38. hafta olması. minnoşumuz gelsin bakalım sağlıcakla. yalnız sizi uyarıyorum ben her an bir sürpriz yapabilirim. dehşet belim ağrıyor. bu arada o ciger geliştiriciyi oldum ben. bizimki 26. haftada aşağı inmeye başladıktan sonra:)
evde yat yat durmaktan fenalık geldi. bomba gibiyim. geçen gün bir arkadaşım korkarım o bebek karnından değil yanaklarından çıkacak dedi:) düşünün yani. tabiki bunların önemi yok. yeter ki sağlıcakla kavuşalım kuzulara..
kapi susune bayildim vallahi, Ayse ellerine saglik cok guzel olmuss, keske bende yapabilsemm ama bu malzemeleri ben burdan biraz szor bulabilirim, turkiyeden arkadas gelcek, olmazsa ona diycem getirsin bitane diyeeee
Oyle canim telas yapmamaya calisiyorum hayirlisi bakalim, ins. o zamana kadr bizim ufaklik bir supriz yapmazda hayirlsii ile kucagima alirimm... Sizinde zamanlar geliyorrr
Aman da aman ilk annemiz silanazzzzz mi oluoo...cnm allahim kolaylik versin saglicakla gelsin kuzun..
Ayseeeee kapi susun cok guzel olmus balimm..ozelden msj atim adresi de bize de hediye yap omas miKzinin odasini da ne guzel yapmis domdomummm
Hepimimize kolay gelsin insallahhh kizlarrf
Hevukkk cnm sende tedaviye baslamisin hayirli ve pozitif haberleerle gel i sallah..hicbiseyi kafaya takma pozitif duusun
Aman da aman ilk annemiz silanazzzzz mi oluoo...cnm allahim kolaylik versin saglicakla gelsin kuzun..
Ayseeeee kapi susun cok guzel olmus balimm..ozelden msj atim adresi de bize de hediye yap omas miKzinin odasini da ne guzel yapmis domdomummm
Hepimimize kolay gelsin insallahhh kizlarrf
Hevukkk cnm sende tedaviye baslamisin hayirli ve pozitif haberleerle gel i sallah..hicbiseyi kafaya takma pozitif duusun
Hlycn saka maka, bizim Baro'nun bebeisi supriz yapmazsa oyle olcak gibi ins, Allah razi olsun, hepimizin kuzuari saglicakla gelsin dunyaya insalllah...
Ayse'ye bedne ozelden adresimi atsam nee hehehhehehhe, ama benimki okyanuslar ardinda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?