2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm arkadaşlar topiğimiz ilerlemiş geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir benim kızım çok acele etti ve 19 ekim de dünyaya gözlerini açtı minik kelebeğim topiğin ilk annesi ben oldum sanırım 35 haftalık oldu kızım aniden suyum geldi ve hemen aldılar miniğimi 2800 oldu kilosu iyi ama sarılık oldu bebeğim onun için hastanedeyiz 2 gündür umarım yarına hiçbişeyi kalmıcek ve evimize gidicez.. allahıma binlerce şükür onu sağsalim aldım kuçağıma bundan sonrasıda iyi olsun kızımın çok güzel bir duygu allahım sizlerede yaşatsın..krndinize çok iyi bakın arkadaşlar kızım teyzelerini öpüyor artık arkadaşlarını bekliyor..

Ayduman cok sewindim senin adina ilk annemissshayirli olsun saglikli ve yasi uzun Bi bebek olsun insallajhhhh...

Ayduman gozunaydin, allahım sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin kuzuna. Biraz sabırsız çıkmış annesi ama şükür kavuşmuşsunuz, allahım ayırmasın.

Silanazcim ayyy çok az kalmış, hadi hayırlısı cnm. Dilerim hersey harika gecer, saglikla, bir solukta alırsın bebisini kucağına:))))

Ayse bayıldım süsüne, ellerine saglık valla, ben doğurana kadar senin kuzu yasina girer isterim sonraaaaa)))

Barocum bekleyecek inşallah yavrun, akıllı bebek o üzmez annesini. Balsin annesi o da sabirsizlaniyor seninle kavuşmak icin... Öpüyorum sizi...

Ahhh kızlar biz de Bebisimle geldik sizi ziyarete, tanışsın dedim teyzeleriyle)) ben 4 gün önce kavuştum bebeğime, harika bir surecin ardından çok keyifli günler geçiriyoruz birlikte. O kadar mutlu, o kadar huzurluyum ku bu sefer kızlar, çok inandım bu sefer yürekten inandım kuzucum benimle kalacak. Simdi de beraberliğimizin onayını almak icin gün sayıyoruz. Dualarınız icin binlerce teşekkür...

Hepinizi veee çok az sonra aramıza katılacak bebislerinizi opuyoruzzz...

Son düzenleme:

Canim benim gozunaydin olsun, Tebrikler... Rabbimk saglikli sihatli buyuytmeyi nasip etsin ins. Sasirdim inanaki, MASallahhh MAsallah kilosuda cok iyi dogmus haftasina gore... Ilk annemiz, nasil bir duygu, senin ehrsey yolunda gidiyosu, bak su minigin yaptigi ise acelesi neymiss.. Olsun olsun ne buyuk bir sevinc olmali, nasil normal dogummu oldu sezderyanmi, nasil gecti? Ne tavsiye edersin bizlere paylas bakalaim.. Bu arada gecmis olsun sarilik cikmis ama nerdeyse butun bebeklerde cikiyor, insallahhh degerleri temiz cikar minik kusuunnn... TAPTAZE Annnecik.... Darisi BAsimiza insallahhh.. BIZde minik kusumuzu opuyoruz, boyle icine ceke cekke kokulu kokulu kokla bizim icinde....Ne koydun bebesin adini baklim,Prensesin....

Canim trasnfermi oldun bakayim sennn ayy ayyy ayyyy mutlu ahberlerini bekliyoruz insallah, bak guzelim sakin ama sakin vaktin gelmeden evde testmis, uymus buymus yapma sakin, umutlu, sabirli, bol dualai zamanini bekle... dualarimiz seninle

Her sabah ac karnina icebildin zaman taze sikilimis portakal suyu ic, ve hurma tuketmeye calis cennet meyvesi sanada cenneti bahsedecek bir evlat nasip eyler ins. mutlu ol, karnini sev... oksa konuss aklina geken ne varsaa yapp vallahi.... hersey cok guzel olcakkk

Baro'dan ses cikmadi anam buda dogurmus olmasinnn abuuuuu

Hamis ikonlar KYr'la Hevuk'a Gelsinn bol bol hamisler olsunnn

ayduman gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah..
kyr canım kavuştun bebeğine inşallah bir daha da artık o evlenip de evden ayrılıncaya kadar ayrılmazsınız...
kızlar iyi haberlerim yok maalesef.. bebeğimin gelişimi yavaş, kilo alıyor ama karın ölçüleri başına göre 2 hafta hatta 3 hafta geriden geliyor.. doktor kontrollerimi 10 güne çekti, nst ye başladı ciğer geliştirici iğne verdi 34ü atlatalım sonra bakalım gelişimi şimdiki gibi az da olsa sürerse bekleriz ama kilo alımı durursa 34. haftadan sonra beklemez alırız dedi.. valizi indirdim şimdi yerleştiricem, hem korkuyorum hem de rahatım bir garip hissediyorumyani sanki rahatım huzurluyum bişey olmayacağını derinde bir yerde hissediyorum.. siz de kızıma dua edin olur mu???

Canim gecmis olsun, hicbirsey olmaz evvel allahin izni ile, kiminiki 2-3 hafta onde gider, gider kiminki geride amma ALlah'in izni ile hicbisey olmaz, ben her zaman diyorum olcumlere guvenim yok diye olmusun 31 haftalik allahin izni ile surda 3 hafta sonrada olsa en kotu ihtimal organlar herseyi gelismis olcak 24 haftalik bebeleri yasatiyolar, rabbim'in mucizeleri bunlar bize hersey cok guzel olcak, sakin kendini uzme canim, stres yapma, bak ben inanaki dogum yaklastikca resmen sanki bunalima giriyorum, hep aglamak geliyor icimden, karnimda bir canli bir cansiz yavrum var, Rabbimin nasil bir lutfuki diger bebegim hala benimle... Bende cok zor gunler gecirdim, geciriyorum... hepimizin dertleri ayri ayri ama sifasi rabbimde... Dualarim seninle, ve kucuk bamyanla....

gözünn aydınn arkadaşımmm ne güzelllll bebişine kavuştunn darısıı bizlere inşallahhh en son ultrasonda kaç kilo demişti dr

geçmiş olsun canım durumun fark edilmesi de çok önemli ALLAHIN izni ile bir şey olmaz oda doğduktan sonra kilo alırrrr

canımm sıra sende sanırımm arkandada süpriz bebek olmazsa bende,sayılı günlerin kaldı en son kaç kg olmuştu bebişinn

kızlar benim bebeğiminde genel durumu iyiiymişş çok şükür ama son 1 hafta hastanede yatmak istiyorumm normalde herkez hastaneden kaçar bende tam tersi yatmak istiyoruumm inşallah sonunda miniğimmle çıkacağımm için sanırımmmm

canım hadii gözün aydınn inşallahh çifter çifter sağlıklı bebişler nasip eder rabbim kaçıncı gün embriyosuydu test tarihin ne zaman inşşş

MAsalllahhh bebeisine canim, Son hafta nicin yatmak istiyon hehhehhe, ben inanaki simdiden yatmak istiyorum, hastaneleerden nefret ettim haldee, inanaki zaman yaklasdikca korkular, endislere dahada artiyor hem cok sevincli, hem cok korkuyorum.... Geceleri daha doguma bir haftadan fazla var uyuyamiyorum inanakiiii....

Canim ben en son 34 haftalikken sanirim ulturasounda girmistim 2400'tu oglusum simdi ne kadar bilmiyorum ama kendimi cok agir hissetmeye basladim, hele yemek yedikten sonra gobegimin alt kismi nasil agiriyor, bazen bebem oynadimi bile nasil agrik oluyor, zor yurudum zaman oluyo ama normal olsa gerek, son randevum cuma gunu ins. ultrasound'da yapilcak dogumdan 4 gun once randevum kilosunu gelisimini o zaman ogrencez... benim doktor sagligi yerinde kilosuda haftasina gore gayet guzel demistii... ama benim haftamda 3 kusur kilo olanlarda var 34. haftada herkesin bir degil aman saglicakla gelsinlerde,,,,

Benim su gelmek bilmeyen mobilyamda yarin gelcek ins. bugun satin aldim yere gittim bir guzel kavga ettim dogum oncesi adami strese sokuyolar 2 aydir mobilya bekliyorum sugun gelcek bugun gelcekkk... cildirttilar ebni sonuda... Paranla rezil oluyosun.. mobilyanin modelini degistirdim mecburen ellerinde olandan aldim yoksa besik mesik gelcegi yoktuuu.... el bilgisayarim bozuldu bide ona cok bozuldum, her zaman takip edebiliyodum.......
Senin bebsin kilsou ne kadar olmus,,,, hazirliklar bittimii...

geçmiş olsun canım durumun fark edilmesi de çok önemli ALLAHIN izni ile bir şey olmaz oda doğduktan sonra kilo alırrrr

inşallah kızlar Allaha emanet ettim ben kızımı.. bugün çocuk doktoruyla da görüştüm o da haftası itibarıyla artık yaşar üzme kendini dedi.. inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur vaktinde..

Domdomum cnm hersey yoluna girer emjnim.uzme kizimizi sakin.strese grme bak drda bisey olmaz demis...

canım en son 33+0 da 2.300 gr idi şuan bilmiyorum ama dr. herhangi bir sıkıntı olur ise 2.000 kiloyu geçmiş ALLAHIN izni ile bir sorun olmaz demişti ama gününde doğması en güzeli tabiii,ben AKSARAYDAYIM dr. konyada artık yolculuklar yoruyor beni bende bu gittiğimde yani arlığın 10 da gittim mi kalayım diyorum kız kardeşim var 1 hafta onda 1 hafta hastanede kalayım diyorum sonrada inşallahhh oğluşumla dönerizz, sonunda inşallah mutlu son olunca inann hiç korkmuyorumm zaten ameliyat korkulacak bir sonla bitmiyor bnm başımdan geçtiği için biliyorumm kızımda pek sıkıntı yaşamamıştımm inşallahh buda öyle olur sadece ilk gece biraz ağrım olduu oda normal artık sen beşik mi aldın takım olarak bir şeyler mi aldın canım bizim ki pembeydi hiç kullanmak nasip olmadı bu gün dedesi gitmiş mobilyacılara söylemiş onlarda deiştirmeyi kabul emiş atık konyaya gitmeden evdeki gdecek beğendiğimiz beşik gelecek önemli olan içi dolu olsun o hastaneye bebeğinle gidipp kucağın boş olarak dönmek gerçekten çok zor o günleri hatırlamak bilee istemiyorummminşallahhh sende sağa salimm iyii haberlerinii yazarsınn cnmmm

Masalah canim snein oglusunda kilsou gayet iyi Aralik 10'a kadar 3kilo'yu bile gecer.... benim kuzu 37=5'te dogacagi icin bakalim ne kadar alcak hayirlisi ins. sagligi yerinde olsunda kilo onemli degill....ben besik ve cekmceli aldim, ne diyolar unuttum, alti cekmeceli ince uzunlardan, komidimi diyolardi hehehehhe, tam takim cok pahali ve bizim burdaki bebek odamizin dolabi icine gommeli oldu icin birde cekmeceli yeter dedik.... ama al degistirme uniti istiyorum belki doguma kadar kafama gore bulursam bide ondan alirim... heycanla bugun gelcek mobilyamizi bekliyoruz

Canim korkular bitmiyor ama yuzumuz guler cikcaz hastaneden yavrularimizla ins. tabiki kalabilcen yer varsa kal, yol cok yoruyor insani... ins. hersey cok guzel olcakkk

Domdomum cnm hersey yoluna girer emjnim.uzme kizimizi sakin.strese grme bak drda bisey olmaz demis...

inşallah kuzum maaşallah diyeyim hareketleri çok iyi.. her hafta da kontrolüm var artık kızımı da Allaha emanet ettim içim rahat bişey olmayacak Allahın izniyle..
sen nasılsın çişli oğlun nasıl, kaç haftalık oldun?

huu kızlar burdayım, doğurmadım. dün kontrolum vardı. doktorum kendimle gurur duymamı söyledi. biliyorsunuz 26. haftadan beri benim anarşist dışarı çıkma sevdalısı:)

dr 36. haftamı bulursam şahane olacağını söyledi. şimdi ayarlarımı ona göre yaptım minnoşla ona göre konuşuyorum. korse takmaya, ayakta durmamaya, uzanıp yatmaya devam. bütün ev işini eşim yapıyor diyebilirim. ben bir tek kahvaltı hazırlıyorum, o kadar. ve nasıl kilo aldım anlatmam. hoş bunda son haftalarda olduğum kortizonlu iğnelerin ve iki aylık hareketsizliğimin katkısı büyük. diyorum ki bebişim sağlıcakla doğsun, ilk yapacağım şey koşmak ve zıplamak olacak:):):)

hepinize sağlıklı, mutlu doğumlar diliyorum.

slm canımm sayılı günlerin kaldı inşallahhh sağa salimm evladına kavuşursun benim de mide ayrılarım çok oluyor dün gece nerdeyse ağlıyacaktımm sanki üşütme ağrısı gibi ama üşütme felan da olmadı artık bebek büyüdükce baskı yapıyor sanırımm....senin mobilyaların gelmiştir rabbim içini dolu etsinnn iyi haberlerini bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…