2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

h.g. canım aramıza inşallah iyi olur hayırlı sı olur hakkında senin son adet kaç

kızlarrr nerelerdesiniz...
nasılsınız bakalım ...yarın son kontrolüm varbakalım yumurtalar ne alemdedün en son iyilerdiönümüzdeki hafta benimde transferim varşimdiden heyecen bastı:84::84:

ALLAH tamamına erdirsin cnm aramızda bir hafta olacak sanırımm

Pardon bu yumurta adedimdi 6 mart son adet donemin. Cuma gunu 2 yumurta buldular sol tarafta sag tarafta hic gelismemis o da enteresan bi durum. Doktor ignelerimin volumunu arttirdi. Pazartesi tekrar kontrol..Senin nasil gidiyor??

hepimiz aynı sıkıntı içindeyiz canım o yüzden bence doğru bir karar almışsın...tekrar hoşgeldin...umarım kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...

hepimiz aynı sıkıntı içindeyiz canım o yüzden bence doğru bir karar almışsın...tekrar hoşgeldin...umarım kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...

Insallah cnm hepimiz kavusuruz burda hep beraber kizmi erkek mi yada isim bulma girisimlerinde bulunuruz

kızlar merhaba opudan geldim şimdi yumurtalar iyi 16 tane çıktı umarım kaliteleri iyidir. artık transferi bekleyeceğiz...

hayırlısı olsun canım dualarımız seninleeee
kızlar herkeze günaydın diyorum inşallah hayırlı birgün olur hepimiz için
ben şimdi kontrole gidiyorum inşallah 1. kalite sepet sepet yumurtalarım olmuştur dualarını eksik etmeyin
inşallah canım
Merhaba Arkadaslar

Bende siteyi birkac aydir takip ediyorum. Bende araniza katilmak istedim.:26:Umarim hepimizin dilekleri kabul olur...:26:

hoşgeldin canımmm...

nisacım ne güzel iyice yaklaşmışsın sonuca.. benim de ptesi yine kontrolüm var ama hiç umudum yok galiba bu sefer büyümeyecek yumoşlarım tedavim iptal olacak gibi geliyor bana..((

Pardon bu yumurta adedimdi 6 mart son adet donemin. Cuma gunu 2 yumurta buldular sol tarafta sag tarafta hic gelismemis o da enteresan bi durum. Doktor ignelerimin volumunu arttirdi. Pazartesi tekrar kontrol..Senin nasil gidiyor??

2 yumurta yeterli zeynep üzülme sakın benimde 2 tane yumurtam vardı çok üzülmüştüm ama allah şükür 1 tanesi döllendi transfer oldu hatta benimle birlikte bir arkadaş vardı onun sadece 1 taneydi ama onunda transferi oldu transferimin 6.günüm sonuçumu bekliyorum umarım olumlu olur üzülmem daha fazla herkezin kalbine göre versin allah kuçağımızı boş bırakmasın emeklerimiz boşa gitmesin dualarınız benimle olsun

KIslar yardim acil transferin 3.gunu ve kabizim allahim ya wcdeyken cok kasiliyor rahmim cok korkuom kaybemis olabilrimiyim allah korusun 2 tane konmustu kurban olayim yardim zarar vermisimdir onlara yardim nolurrrr ltfennn bgun 3 yad 4 kez wcde baya bi zorlandim cok yani kusura bakmayin afedersiniz kislar bilen tecrubeli cvplayin nolurrrr:2:

korkma hiçbişey olmaz tutunmuşsa öyle ıkınmakla öksürmekle zıplamakla düşmez merak etme.. normal yoldan hamile kalan kadınları düşün onların haberi bile olmuyor neler yapıyorlar öyle ıkınmakla düşse kimse çocuk doğuramazdı..
sen şimdi kayısı hoşafı fala yap iç aç karna ılık su iç daha olmazsa doktorundan bitkisel şuruplar var onlardan iste.. gönlünü de ferah tut..

Cnm saolasin ama korku iste anneminde haberi yok olsun kizim tabi cikcan dio.ablamin haberi var bitek .hepsini ictim yedim ama zor oluo ayh korkuomm annee Allahim hepimize versin bitanem kimsenin kucagi cocuksuz kalmasin rabbim kurban oldugum allahimmm

canım bnm hayırlı olsun bebişlerin inşallahh tutunurlar sımsıkı ıkınmayla felan bir şey olmaz ama yinede tabiki dikkat etsen kayısı hoşafı suyu iç fazla ekmek tüketme sıvı gıdalar al bol bol

anladım canım 6 nisan demek istedin sanırım benimde 2 nisan son adedim daha gelişirler çok erken şuan e2 için kan verdin mi peki.benimde 150 den 225 e çıkarttı dr sanırım 4 ,5 tane yumurta var şuan için ama e2 düşük çıktı inşallah yükselir valla dün den buyana çok moralim bozuk ALLAH a sığındım ondan yardım istiyorumm

inşallah bizlere iyi haberler verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…