Evet ben de Nisan ayi tedavisi icideyim yumurta rezervim az benimde ilk defa tup bebek deneyecegim..Ben daha onei hem ic gebelik hemde dis gebelik yasayan nadir insanlardan biriyim.Ama maalesef doktorlar durumumu anlamadiklari icin ic kanama gecirdim bebeklerimi kaybettim. tuplerimden biri alindi digeri de kapandi. Tabii bu olay olali 3 sene oldu. Simdi tup bebege basladik ama maalesef simdide yumurta rezervlerim azmis. Hayirlisi artik...
Benim en iyi sizlerin anlayacagini dusunerek siteye kayit olup icimi dokmek istedim..Umarim cocuk isteyen herkesin Allah kucagini bos birakmasin
kızlarrr nerelerdesiniz...
nasılsınız bakalım ...yarın son kontrolüm varbakalım yumurtalar ne alemde dün en son iyilerdi önümüzdeki hafta benimde transferim var şimdiden heyecen bastı:84::84:
Suan maalesef 2 tane
Evet ben de Nisan ayi tedavisi icideyim yumurta rezervim az benimde ilk defa tup bebek deneyecegim..Ben daha onei hem ic gebelik hemde dis gebelik yasayan nadir insanlardan biriyim.Ama maalesef doktorlar durumumu anlamadiklari icin ic kanama gecirdim bebeklerimi kaybettim. tuplerimden biri alindi digeri de kapandi. Tabii bu olay olali 3 sene oldu. Simdi tup bebege basladik ama maalesef simdide yumurta rezervlerim azmis. Hayirlisi artik...
Benim en iyi sizlerin anlayacagini dusunerek siteye kayit olup icimi dokmek istedim..Umarim cocuk isteyen herkesin Allah kucagini bos birakmasin
hepimiz aynı sıkıntı içindeyiz canım o yüzden bence doğru bir karar almışsın...tekrar hoşgeldin...umarım kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...
hayırlısı olsun canım dualarımız seninleeeekizlar ben bugun yumurtalarim topladni 12 tane iyi yumurta varmis
sali gunu 3 te rabbim izin verirde pgt den saglikli embiryom cikarsa transfer edilcek
ama esimin spermleri kalitesizmis onun icin icsi yapilcakmis
ben cok fenayim cok korkuyom
ne olur su mubarek gunde bana dua edim
yarabbi ne olur yardim et ben cok korkuyom
allahim ne olur sana uzaan elleri geri cevirme
inşallah canımkızlar herkeze günaydın diyorum inşallah hayırlı birgün olur hepimiz için
ben şimdi kontrole gidiyorum inşallah 1. kalite sepet sepet yumurtalarım olmuştur dualarını eksik etmeyin
Merhaba Arkadaslar
Bende siteyi birkac aydir takip ediyorum. Bende araniza katilmak istedim.:26:Umarim hepimizin dilekleri kabul olur...:26:
ALLAH tamamına erdirsin cnm aramızda bir hafta olacak sanırımm
Insallah cnm hepimiz kavusuruz burda hep beraber kizmi erkek mi yada isim bulma girisimlerinde bulunuruz
kızlar merhaba opudan geldim şimdi yumurtalar iyi 16 tane çıktı umarım kaliteleri iyidir. artık transferi bekleyeceğiz...
hayırlısı olsun canım...maşallah diyelimdarısı başıma...inşallah çok kaliteli olur ...
Pardon bu yumurta adedimdi 6 mart son adet donemin. Cuma gunu 2 yumurta buldular sol tarafta sag tarafta hic gelismemis o da enteresan bi durum. Doktor ignelerimin volumunu arttirdi. Pazartesi tekrar kontrol..Senin nasil gidiyor??
inşallahh canımmmmm..kızlar merhaba opudan geldim şimdi yumurtalar iyi 16 tane çıktı umarım kaliteleri iyidir. artık transferi bekleyeceğiz...
hayırlısı olsun canım...maşallah diyelimdarısı başıma...inşallah çok kaliteli olur ...
2 yumurta yeterli zeynep üzülme sakın benimde 2 tane yumurtam vardı çok üzülmüştüm ama allah şükür 1 tanesi döllendi transfer oldu hatta benimle birlikte bir arkadaş vardı onun sadece 1 taneydi ama onunda transferi oldu transferimin 6.günüm sonuçumu bekliyorum umarım olumlu olur üzülmem daha fazla herkezin kalbine göre versin allah kuçağımızı boş bırakmasın emeklerimiz boşa gitmesin dualarınız benimle olsun
evet canım sayı değil kalite önemli benim öbür denememde sayı çok yüksekti yine ama daha sonra sayı azaldı kalite düşk çıktı.. önemli olan kaliteee.. moralini bozma lütfen
KIslar yardim acil transferin 3.gunu ve kabizim allahim ya wcdeyken cok kasiliyor rahmim cok korkuom kaybemis olabilrimiyim allah korusun 2 tane konmustu kurban olayim yardim zarar vermisimdir onlara yardim nolurrrr ltfennn bgun 3 yad 4 kez wcde baya bi zorlandim cok yani kusura bakmayin afedersiniz kislar bilen tecrubeli cvplayin nolurrrr:2:
Cnm saolasin ama korku iste anneminde haberi yok olsun kizim tabi cikcan dio.ablamin haberi var bitek .hepsini ictim yedim ama zor oluo ayh korkuomm annee Allahim hepimize versin bitanem kimsenin kucagi cocuksuz kalmasin rabbim kurban oldugum allahimmmkorkma hiçbişey olmaz tutunmuşsa öyle ıkınmakla öksürmekle zıplamakla düşmez merak etme.. normal yoldan hamile kalan kadınları düşün onların haberi bile olmuyor neler yapıyorlar öyle ıkınmakla düşse kimse çocuk doğuramazdı..
sen şimdi kayısı hoşafı fala yap iç aç karna ılık su iç daha olmazsa doktorundan bitkisel şuruplar var onlardan iste.. gönlünü de ferah tut..
KIslar yardim acil transferin 3.gunu ve kabizim allahim ya wcdeyken cok kasiliyor rahmim cok korkuom kaybemis olabilrimiyim allah korusun 2 tane konmustu kurban olayim yardim zarar vermisimdir onlara yardim nolurrrr ltfennn bgun 3 yad 4 kez wcde baya bi zorlandim cok yani kusura bakmayin afedersiniz kislar bilen tecrubeli cvplayin nolurrrr:2:
Pardon bu yumurta adedimdi 6 mart son adet donemin. Cuma gunu 2 yumurta buldular sol tarafta sag tarafta hic gelismemis o da enteresan bi durum. Doktor ignelerimin volumunu arttirdi. Pazartesi tekrar kontrol..Senin nasil gidiyor??
2 yumurta yeterli zeynep üzülme sakın benimde 2 tane yumurtam vardı çok üzülmüştüm ama allah şükür 1 tanesi döllendi transfer oldu hatta benimle birlikte bir arkadaş vardı onun sadece 1 taneydi ama onunda transferi oldu transferimin 6.günüm sonuçumu bekliyorum umarım olumlu olur üzülmem daha fazla herkezin kalbine göre versin allah kuçağımızı boş bırakmasın emeklerimiz boşa gitmesin dualarınız benimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?