Bende grip oldum canım ama geçti Allaha şükür düzelir merak etme...Ben puregon vuruluyuorum şimcikk sigara çok kafama takılıyo ama bırakamıyorumm.Doktorda sormadı içiyomusunuz diye..
kızlarrr kontrole git gel hızınıza yetişemiyorum vallahinasılsınız bakalımm bugün sondan bir önceki kontrolümdü.birde pazar günü var sonra pazartesi ya da salı yumurtalarım toplanacak.10 ya da 12 yumurtam var Allah izin ederse. İnşallah bir aksilik çıkmaz ve kaliteleride iyi olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...göbekler bebiş dolsun inşallahhhh
oh ohhh ne güzel canım en sağlıklı yumurta sayısı 7 ile 15 arasındaymış daha fazla olursa kalitleri düşük olurmuş 12 tane süper bence tabi doktordan duyduğum bişey değil biyerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum fazla yumurtası olanlar okuyupta üzülmesin kalitesi düşük olurmuş diye benimde yarın kontrolum var bakalım benim kaç yumurtam olmuş inşallah bir terslik olmaz dua edin lütfen
kizlar ben bugun yumurtalarim topladni 12 tane iyi yumurta varmis
sali gunu 3 te rabbim izin verirde pgt den saglikli embiryom cikarsa transfer edilcek
ama esimin spermleri kalitesizmis onun icin icsi yapilcakmis
ben cok fenayim cok korkuyom
ne olur su mubarek gunde bana dua edim
yarabbi ne olur yardim et ben cok korkuyom
allahim ne olur sana uzaan elleri geri cevirme
selam kızlar ben heycandan öleceğimm vakit yaklaştıkça
gelll çarşamba gelll
ınş yavrularım benimledir kızlarrr ınş
yumurtası toplanan arkşlar tebrik ederim trnasferinizde hayrlarla geçer bebişlerinizi almaya az kaldı...galiba transferi olan ilk ben olduğum için ilk haberi ben vereceğim
ınş pozitif bir topik olurda hepimiz baştan aşağı pozitif hatta ikizlerle dolu olur
Bırakmaya çalışıyorum canım ama olmuyo yapamıyorum ilaç filanda kullanamıyorum..Tek başına bırakmaya çalışırkende ilaçsız çok sinirli oluyorum etrafımdakilere zararım dokunuyo bu sefer...Bu gün hala içmedimm saat 2
gelll çarşamba gelll
yumurtası toplanan arkşlar tebrik ederim trnasferinizde hayrlarla geçer bebişlerinizi almaya az kaldı...galiba transferi olan ilk ben olduğum için ilk haberi ben vereceğim
ınş pozitif bir topik olurda hepimiz baştan aşağı pozitif hatta ikizlerle dolu olur
Selam Gulsum, canim ayni heycan bende'de vallahi
Rabbim ins. herseyi gonlumuze gore veriri... transferi olcak arkadalsarinda yardimci olsun
YA banyo yaptinmi sen gulsum, tranferden kac gun sonra yaptin? ben daha yapmadim Carsamba olmustum.. KOKUYOm LOl, BAska neler yapiyosn Glsum nasil geciyor bu surec ILk hamis resmi seninkin yanina KONDURCAM INSALLAHH Cnaim
ayyyyy bendede aynı sorun bi rtürlü bırakamıyorum şu illeti nerden alışmışız
gelll çarşamba gelll
kızlar herkeze günaydın diyorum inşallah hayırlı birgün olur hepimiz için
ben şimdi kontrole gidiyorum inşallah 1. kalite sepet sepet yumurtalarım olmuştur dualarını eksik etmeyin
inşallah canım...inşallah hepimiz hamiş oluruz...İçini ferah tut canım bence pozitif düşün inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin topiğede...
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsunn herkez benden önce bende heyecanla sizin sonuçları bekliyorum.. İnşallah herkes hepimiz hamile kalırızda bayram havası eser topikte...
yumurta konusunda sorunum çıkmadı canım şimdiye kadar...inşallah bundan sonra da olmaz...İnşallah kimsede terslik çıkmazoh ohhh ne güzel canım en sağlıklı yumurta sayısı 7 ile 15 arasındaymış daha fazla olursa kalitleri düşük olurmuş 12 tane süper bence tabi doktordan duyduğum bişey değil biyerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum fazla yumurtası olanlar okuyupta üzülmesin kalitesi düşük olurmuş diye benimde yarın kontrolum var bakalım benim kaç yumurtam olmuş inşallah bir terslik olmaz dua edin lütfen
canım inşallah iyi haber furyası seninle başlar...az kaldı az çoğu gitti bak...benimde pazartesi ya da salı opum var:18::18:selam kızlar ben heycandan öleceğimm vakit yaklaştıkça
gelll çarşamba gelll
dualarımız seninle canım...birbirimize dua etmemiz lazımkızlar herkeze günaydın diyorum inşallah hayırlı birgün olur hepimiz için
ben şimdi kontrole gidiyorum inşallah 1. kalite sepet sepet yumurtalarım olmuştur dualarını eksik etmeyin
Merhaba Arkadaslar
Bende siteyi birkac aydir takip ediyorum. Bende araniza katilmak istedim.:26:Umarim hepimizin dilekleri kabul olur...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?