2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hamilelik haberini paylaşırız inşallah, sıkıntının çoğunu atlattın,
şuan transferim olmuş şekilde evde yatıyor olmayı çok isterdim, bebişim içimdeyken ,
gün saymak...insan sabırsızlanıyor tedavi biran önce bitsin transfer olsun ve o mutlu haberi alayım istiyor
ben uzun protokolle başladım tedaviye bugun dogum kontrol hapım bitti, bir haftadır lucrin iğne yapıyorum,
adet olmayı bekliycem olunca kontrol var ve yeni iğneye başlıycaz

hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
kızlar ya grip oluyorum burunlarım tıkandı neolcak şimdi ilaç falanda alamam üffffffffff tam tedavideyken

sorma yaaa aynı durumdayım... alerji ilacımı almıyorum ama habire hapşurup duruyorum... :)) dün migrenmin tuttu ağrı kesici bile almadımm.. çilemizi gör Rabbimm

olur bunlar tatlımm gayet normal ama tedavi dönemimde o sigaraya ara ver bence bebeğini düşün[/QUOTE]

Bırakmaya çalışıyorum canım ama olmuyo yapamıyorum ilaç filanda kullanamıyorum..Tek başına bırakmaya çalışırkende ilaçsız çok sinirli oluyorum etrafımdakilere zararım dokunuyo bu sefer...Bu gün hala içmedimm saat 2

olur bunlar tatlımm gayet normal ama tedavi dönemimde o sigaraya ara ver bence bebeğini düşün

Bırakmaya çalışıyorum canım ama olmuyo yapamıyorum ilaç filanda kullanamıyorum..Tek başına bırakmaya çalışırkende ilaçsız çok sinirli oluyorum etrafımdakilere zararım dokunuyo bu sefer...Bu gün hala içmedimm saat 2[/QUOTE]

ayyyyy bendede aynı sorun bi rtürlü bırakamıyorum şu illeti nerden alışmışız

kizlar ben bugun yumurtalarim topladni 12 tane iyi yumurta varmis
sali gunu 3 te rabbim izin verirde pgt den saglikli embiryom cikarsa transfer edilcek
ama esimin spermleri kalitesizmis onun icin icsi yapilcakmis
ben cok fenayim cok korkuyom
ne olur su mubarek gunde bana dua edim
yarabbi ne olur yardim et ben cok korkuyom
allahim ne olur sana uzaan elleri geri cevirme

hayırlısı bitanem
inşallah 1. kalitede bebişlerin olur ALLAH kucağına almayı nasip eder

Seni cok iyi anliyorum cnaim, bende o sureclerden gectim, ay ne zman bitcek diyodum bu dogum kontrol haplari, bitti bebisler icimde allahima bin sukur gun sayiyoruz

Zaman sayiden bu sercte hic gecmiycekmis gibi geliyo aama cok cabuk geciyor rabbim hepimizin yardimcisi olsun

hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
kızlar ya grip oluyorum burunlarım tıkandı neolcak şimdi ilaç falanda alamam üffffffffff tam tedavideyken

Bende grip oldum canım ama geçti Allaha şükür düzelir merak etme...Ben puregon vuruluyuorum şimcikk sigara çok kafama takılıyo ama bırakamıyorumm.Doktorda sormadı içiyomusunuz diye..

kızlarrr kontrole git gel hızınıza yetişemiyorum vallahinasılsınız bakalımmbugün sondan bir önceki kontrolümdü.birde pazar günü var sonra pazartesi ya da salı yumurtalarım toplanacak.10 ya da 12 yumurtam var Allah izin ederse.İnşallah bir aksilik çıkmaz ve kaliteleride iyi olur.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...göbekler bebiş dolsun inşallahhhh

İçini ferah tut canım bence pozitif düşün inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin topiğede...
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsunn herkez benden önce bende heyecanla sizin sonuçları bekliyorum.. İnşallah herkes hepimiz hamile kalırızda bayram havası eser topikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…