Merhaba Canim,
transfer gayet guzel gecti canim, kucuk kucuk aksiliklar oldu ama allahin izni ile hayirlisi ile tranferim oldu, sabah yolda kaza vardi gec kalcaz diye korktuk, biz acele acele gitik, doktor gelmemisti oda trafige takilmis kazadan dolayi, bir saat unceden su icmeye basladim, baktimr ahatsiz ediyor hemsire bir kap idrar yap dedi, rahatlarsin... idrar'i yaptim cikti doktor geld, odaya aldilar beni, ilk rahmi temizledler, uc tane embriyomunda yasadini couzundurtukten sonra hersey yolunda oldunu soylediler, transfer oldu bitti anlamadim, 5 dakika kadar uzandim, sonra hemsire geldi dinlenme odasina goturdu, koltukta oturdum bir yarim saat kadar ondan sonra lavaboyu kullandiktan sonra esimle eve geldim... gayet guzel gecti cok skur, sen ne asamadasin arkadasim
kızlar iyi geceler yaaarın erken kalkıp kan verecmm ..............
kızlar iyi geceler yaaarın erken kalkıp kan verecmm ..............
Dekopa sana özel sms attım cnm
kızlar günaydınnnn hayırlı cumalarrrrrrrrrrr hepinize
günaydınnnnnn hepimiz için hayırlı bir gün olur... bugünün hürmetine hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallahhhhhhhh
hadi hayırlısı bakalımmmmm.. müjdeli haber bekliyoruz...
günaydınnnnnn hepimiz için hayırlı bir gün olur... bugünün hürmetine hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallahhhhhhhh
kızlar günaydınnnn hayırlı cumalarrrrrrrrrrr hepinize
inşallah cnm kan verdim 4.30 da randevum var
hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
kızlar ya grip oluyorum burunlarım tıkandı neolcak şimdi ilaç falanda alamam üffffffffff tam tedavideyken
sorma yaaa aynı durumdayım... alerji ilacımı almıyorum ama habire hapşurup duruyorum... :)) dün migrenmin tuttu ağrı kesici bile almadımm.. çilemizi gör Rabbimm
Yok sen kimsin arkadaşlar ya kafamı karıştırmayın yav valla evrim döndüilaçları nasıl vurulucagını kaçıncı gün kntrol trnsfer uff aklımda tutmaktan sıyırdım ben sanırım Bugünde sigara almadı diye eşime kızıyorum adam ısrarla aldım diyo.. Çöpte buldum sigarayı çöpe atmışımm.. off bir transfer olsada hayırlı haberi alsamda rahatlasam en azından acayip stres yaptım..
olur bunlar tatlımm gayet normal ama tedavi dönemimde o sigaraya ara ver bence bebeğini düşün
kizlar ben bugun yumurtalarim topladni 12 tane iyi yumurta varmis
sali gunu 3 te rabbim izin verirde pgt den saglikli embiryom cikarsa transfer edilcek
ama esimin spermleri kalitesizmis onun icin icsi yapilcakmis
ben cok fenayim cok korkuyom
ne olur su mubarek gunde bana dua edim
yarabbi ne olur yardim et ben cok korkuyom
allahim ne olur sana uzaan elleri geri cevirme
hamilelik haberini paylaşırız inşallah, sıkıntının çoğunu atlattın,
şuan transferim olmuş şekilde evde yatıyor olmayı çok isterdim, bebişim içimdeyken,
gün saymak...insan sabırsızlanıyor tedavi biran önce bitsin transfer olsun ve o mutlu haberi alayım istiyor
ben uzun protokolle başladım tedaviye bugun dogum kontrol hapım bitti, bir haftadır lucrin iğne yapıyorum,
adet olmayı bekliycem olunca kontrol var ve yeni iğneye başlıycaz
hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
kızlar ya grip oluyorum burunlarım tıkandı neolcak şimdi ilaç falanda alamam üffffffffff tam tedavideyken
İçini ferah tut canım bence pozitif düşün inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin topiğede...kizlar ben bugun yumurtalarim topladni 12 tane iyi yumurta varmis
sali gunu 3 te rabbim izin verirde pgt den saglikli embiryom cikarsa transfer edilcek
ama esimin spermleri kalitesizmis onun icin icsi yapilcakmis
ben cok fenayim cok korkuyom
ne olur su mubarek gunde bana dua edim
yarabbi ne olur yardim et ben cok korkuyom
allahim ne olur sana uzaan elleri geri cevirme
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsunn herkez benden önce bende heyecanla sizin sonuçları bekliyorum.. İnşallah herkes hepimiz hamile kalırızda bayram havası eser topikte...kızlarrr kontrole git gel hızınıza yetişemiyorum vallahinasılsınız bakalımm bugün sondan bir önceki kontrolümdü.birde pazar günü var sonra pazartesi ya da salı yumurtalarım toplanacak.10 ya da 12 yumurtam var Allah izin ederse. İnşallah bir aksilik çıkmaz ve kaliteleride iyi olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...göbekler bebiş dolsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?