2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlarrr nerelerdesiniz...
nasılsınız bakalım ...yarın son kontrolüm varbakalım yumurtalar ne alemdedün en son iyilerdiönümüzdeki hafta benimde transferim varşimdiden heyecen bastı:84::84:

Ne guzel NISa'cim ins. hersey yolunda gider, transferin olana kadar biz herhalde sonuclari aliriz, Hepimiin hakkinda hayirlisi ins.

nisacım ne güzel iyice yaklaşmışsın sonuca.. benim de ptesi yine kontrolüm var ama hiç umudum yok galiba bu sefer büyümeyecek yumoşlarım tedavim iptal olacak gibi geliyor bana..((

Oyle dusunursen oyle olur, POZITIF ol lutfen, yumurtalaridna gelisce, dollencek, saglikli embriyolar allahin izni ile tranfer olcak lutfen boyle dunume, tedavi goren arkadaslarin hepsinin gidisati ianki rabbimin elinde, bana hala saka gibi geliyor, icimde embriyolarin olmasi ve bunlar bebek heline donusmesi ama Allah'in mucizeleri sonsuz Ins. bu mucizeleri yasamak ve paylasmak bizlerede nasip olcakk

Canim benim dorduncu denme inaki sim diye kadar en etkli olan ac karninda, yada kahvalti ile birlikte bir bardak uzum suyu ic, inanki faydasini gorceksin bende oyle yapiyorum allaha bin sukur bende 3 gundeyim nerdeyse hic karsilasmadim, Sonuc 18 Nisandai alcan, uzmu suyu, bol su, ve kayisi eb yemiyorum cunku bende asiri gaz yapiyor, sadece hakki sikilmis, organik uzum suyu ic... INSALLAH faydasini gorursun

Canim ne yazacami sasirdim, sana birsey olmasinda, tedavi yine olur biliyorum soylendi kadar kulay degil ama yuksek doz ilac vermisin, iyi sana birsey olmamis, durumun gidisatindan bizi lutfen haberdar et, gecmis olsun, rabbim sifa versin, insallah yumurtalarin saglikli bir sekilde gelismistir, bir problem olmaz... cok dalgin, unutkan oluyoruz guzelim bu surecte ne kadar tecrubeli oldumuzu sansakda hatalar yapiyoruz kendimden biliyorum UZME SAKIN TATLI cnaini...

merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz

kağıt verdiler ama hiç bakmadım bile hemşire anlattı diye izmir smyrnada tedavi görüyorum

saol bitanem benimde tek düşüncem o inşallah yumurtalara zarar vermemiştir. Allah yardımcım olsun yapacak bişey yok artık olan oldu sonucu hep birlikte görücez

Bende böyle başladım canım lucrine adetimden önce uzun protokol d.kntrol hapıda kulllandımm 17 gün 11. iğnemi vuruldum bugün adetin 5.günü..Puregonuda 4gündür kullanıyorum.Uzun olunca böyle oluyomuşş benimde ilk denemem çok komik oluyorum herşeyi unutup saatlerce hafızamı zorluyorumm hatırlamk için

Nasıl ya bende şaşırdım valla benim merkezde hem yazdı hergün 7 de diye hemde 4 kez tekrarladı böyle ilaçı yerleştirmeyi nasıl yapacagımı..İlacı alırkende eczacı kız tekrar anlattı aklında bişey kaldıysa sor lütfen dedi otur biraz hatırlarsın belki dedi..Oda anlattı buz kabıyla verdi iğneyii..İnşallah bir aksilik olmaz canım Rabbim inşallah bu yolda yardımcımız olur..

sorma tatlım ben daha kendime gelemedim gözlerim şişti ağlamaktan ama yapacak birşey yok olan oldu inşallah yumurtalarımın kalitesi bozulmamıştır.

slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı kısmetse salı günü bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşicek bu benim 2. tüp denemem daha öncede 2 aşılamam war rabbim hayırlısınla bizleride sewindirsin size de bi şey sorucam daha önceki denememde hiç kakmadan yattım bu defa 3 gün yatmayı daha sonradanda normal yaşantıma dewam ederek bekleme dönemini atlatmak istiyorm aranızda bu konuda daha tecrübeli olan warsa lütfen nelere dikkat etmem konusunda bana yazarmısın bide beslenmedeki özel bi yemem gereken bişey warmıdır şimdiden çok teşekkürler rabbim hepimizle olsun.

ayyy canım yaa ağzım açık okudum yazdını yaaa
tüh dünyanın ilacını almşsın hakkatten
ama olan olmş olsun üzülme dr baksın bakalım ne kadar olmş yumoşlar
vardır bir hayır bundada..hayrlısı olsun
en kötü aksilik bu olsun yeter ki bunun sonucu gebe kal ınşşş

merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz
dualarımız sneinle ve bu yoldaki herkesle canım merak etmee...

hayırlı uğurlu olsun canım...canım kendini çok yorma . 4 gün yat sonra hayatına dön .. çok orulma yeter. zorlanma.. maydanoz ve naneden uzak dur. bunun dışında normal hayatına devam et. hayırlı olsun

sorma tatlım ben daha kendime gelemedim gözlerim şişti ağlamaktan ama yapacak birşey yok olan oldu inşallah yumurtalarımın kalitesi bozulmamıştır.

Canım üzme kedini Herşeyde bir hayır vardır inşallah sonu pozitif olsun...

cnm belkide daha iyi olur beli mi olur.. hangiilacı kullanıyrdn sen.. bende pregn kullanyrm. 4.günm. normalde 300 yazıo üstnde ama 1 tüpten 425 çkyr. dr. bana sonuna kadar çek kaça kadar gelirse okadar yap ölede de devam et dedi. hemen dr. arayıp sorsaydn..her şerde vardır bir hayır... hayırlısı artık..

300 müü 425mii 450 olması lazım canım içinde ben 2 defada vuruyorum puregonu 225 2 günde bitiyo ilacı çıkardığımda kalmıyo hiçç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…