kızlarrr nerelerdesiniz...
nasılsınız bakalım ...yarın son kontrolüm varbakalım yumurtalar ne alemde dün en son iyilerdi önümüzdeki hafta benimde transferim var şimdiden heyecen bastı:84::84:
nisacım ne güzel iyice yaklaşmışsın sonuca.. benim de ptesi yine kontrolüm var ama hiç umudum yok galiba bu sefer büyümeyecek yumoşlarım tedavim iptal olacak gibi geliyor bana..((
kızlar merhaba opudan geldim şimdi yumurtalar iyi 16 tane çıktı umarım kaliteleri iyidir. artık transferi bekleyeceğiz...
hayırlısı olsun canım...maşallah diyelimdarısı başıma...inşallah çok kaliteli olur ...
Canim ya desene uc, bes gune seninde tranfer gerceklesir, cok sevindim Nisa'cim allah gonlune gore versin.....
KIslar yardim acil transferin 3.gunu ve kabizim allahim ya wcdeyken cok kasiliyor rahmim cok korkuom kaybemis olabilrimiyim allah korusun 2 tane konmustu kurban olayim yardim zarar vermisimdir onlara yardim nolurrrr ltfennn bgun 3 yad 4 kez wcde baya bi zorlandim cok yani kusura bakmayin afedersiniz kislar bilen tecrubeli cvplayin nolurrrr:2:
slm kızlar şimdi geldim doktordan
moralim sıfır 6 tane yumurtam olmuş salı son kontrolum sanırım bi aksilik çıkmazsa ben dünyanın en salak insanıyım ilaç dozumu yanlış vuruyormuşum neden böyle bi hata yaptım onuda bilmiyorum ilk denememde değil göyaa tecrübeliyim ama olcak işte bana hemşire sabahları purogon 300 doz vurcaksın demiş ben sabah 300 akşam 300 anladım dayadım günde 600 üniteyi kendime hemşire ne yaptın sen dedi sen ne söylediysen onu yaptım dedim ben böylebişey söylemedim dedi bu yüzden 5 kutu daha ilaç almak zorunda kaldım toplam 11 kutu ilaç kullanmış olucam 5000 üniteye yakın tabii bu sayede yumurtalıklarımın anası bellendi kendimemi yanayım paramamı yanayım salaklığımamı yanayım anlamadım inşallah yumurtaların kalitesini etkilemez bana dua edin arkadaşlar hepimizin sadece duaya ihtiyacı var salı günü son kontrol bakalım artık hayırlısı ALLAH tan
bende şok oldum canım ya ... ama çok zor bir yol normal canım insan stresten ne yapıcağını bilemiyor. ben bile hastaenin verdiği kağıda kırk kere baktım yanlış yapmayayım diye.. sana kağıt vermedilermi dozları yazan.. hangi merkezdesin..üzme kendini allah yardımcın olsun atlatırsın canım
Canim ne yazacami sasirdim, sana birsey olmasinda, tedavi yine olur biliyorum soylendi kadar kulay degil ama yuksek doz ilac vermisin, iyi sana birsey olmamis, durumun gidisatindan bizi lutfen haberdar et, gecmis olsun, rabbim sifa versin, insallah yumurtalarin saglikli bir sekilde gelismistir, bir problem olmaz... cok dalgin, unutkan oluyoruz guzelim bu surecte ne kadar tecrubeli oldumuzu sansakda hatalar yapiyoruz kendimden biliyorum UZME SAKIN TATLI cnaini...
merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz
mersenem sakin uuzlme 4-5 tane yeterli bence transfer icin insallah kalitelidirler.benim kan degerime bakiyolar ama bisey soylemiyolar yaa.ben yaklasik innamiyacaksin ama 5 mart reglimden 1 hafta oncesinden ignelere basladim uzun protokolmus anlamiyorum.cumadan bu yanada dozaji da arttirdilar. ilk deneme oldugu kurbanlik koyun misali ne diyolarsa onu yapiyorum
hiç sorma tatlım
iğnelere başladığım gün benimle beraber kuzenimde gelmişti hemşire ben böylebişey demedim deyince hemen kuzenimi aradım acaba benmi yanlış anladım diye ama oda benim anladığım gibi anlamış hayır ALLAH a şükür zekamdada bir problem yok herşeyden önce önem verdiğimiz bir tedavi olduğu için dikkatsiz olmam olanak dışı neyse kimseyi suçlamak istemiyorum bundada vardır bir hayır dedim tek istediğim kaliteleri bozulmasın RABBİM yardım etsin
Nasıl ya bende şaşırdım valla benim merkezde hem yazdı hergün 7 de diye hemde 4 kez tekrarladı böyle ilaçı yerleştirmeyi nasıl yapacagımı..İlacı alırkende eczacı kız tekrar anlattı aklında bişey kaldıysa sor lütfen dedi otur biraz hatırlarsın belki dedi..Oda anlattı buz kabıyla verdi iğneyii..İnşallah bir aksilik olmaz canım Rabbim inşallah bu yolda yardımcımız olur..
merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz
ayyy canım yaa ağzım açık okudum yazdını yaaaslm kızlar şimdi geldim doktordan
moralim sıfır 6 tane yumurtam olmuş salı son kontrolum sanırım bi aksilik çıkmazsa ben dünyanın en salak insanıyım ilaç dozumu yanlış vuruyormuşum neden böyle bi hata yaptım onuda bilmiyorum ilk denememde değil göyaa tecrübeliyim ama olcak işte bana hemşire sabahları purogon 300 doz vurcaksın demiş ben sabah 300 akşam 300 anladım dayadım günde 600 üniteyi kendime hemşire ne yaptın sen dedi sen ne söylediysen onu yaptım dedim ben böylebişey söylemedim dedi bu yüzden 5 kutu daha ilaç almak zorunda kaldım toplam 11 kutu ilaç kullanmış olucam 5000 üniteye yakın tabii bu sayede yumurtalıklarımın anası bellendi kendimemi yanayım paramamı yanayım salaklığımamı yanayım anlamadım inşallah yumurtaların kalitesini etkilemez bana dua edin arkadaşlar hepimizin sadece duaya ihtiyacı var salı günü son kontrol bakalım artık hayırlısı allah tan
dualarımız sneinle ve bu yoldaki herkesle canım merak etmee...merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz
slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı kısmetse salı günü bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşicek bu benim 2. tüp denemem daha öncede 2 aşılamam war rabbim hayırlısınla bizleride sewindirsin size de bi şey sorucam daha önceki denememde hiç kakmadan yattım bu defa 3 gün yatmayı daha sonradanda normal yaşantıma dewam ederek bekleme dönemini atlatmak istiyorm aranızda bu konuda daha tecrübeli olan warsa lütfen nelere dikkat etmem konusunda bana yazarmısın bide beslenmedeki özel bi yemem gereken bişey warmıdır şimdiden çok teşekkürler rabbim hepimizle olsun.
sorma tatlım ben daha kendime gelemedim gözlerim şişti ağlamaktan ama yapacak birşey yok olan oldu inşallah yumurtalarımın kalitesi bozulmamıştır.
sorma tatlım ben daha kendime gelemedim gözlerim şişti ağlamaktan ama yapacak birşey yok olan oldu inşallah yumurtalarımın kalitesi bozulmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?