300 müü 425mii 450 olması lazım canım içinde ben 2 defada vuruyorum puregonu 225 2 günde bitiyo ilacı çıkardığımda kalmıyo hiçç..
cnm kalem 450 yazıo ya ben oraya kadar açtım. yaparkende 425 te durdu. basmadı yani okadar çıktı.. sorada 425 yapıorum günde bir kere.. uzununda uzun bir protokol 2 aydırda lucrin oldum oluyorum da hala..
cnm kalem 450 yazıo ya ben oraya kadar açtım. yaparkende 425 te durdu. basmadı yani okadar çıktı.. sorada 425 yapıorum günde bir kere.. uzununda uzun bir protokol 2 aydırda lucrin oldum oluyorum da hala..
Bende uzun protokol canımm ocakta başladım kistlerim vardı taa nisana kadar geldi d..kntrol hapı lucrinn en son puregon sen baya ilaç kullanıyosunn..Ama uzaması iyi oldu sankii Peygamber efendimizin dogdugu gün sanırım transfer olucak bi aksilik çıkmazsa..
Peki ilacı çıkarınca içinde hiç kalmıyomu??
yok cnm.. ama bugünkünde biraz kalmıştı çıkarınca iğneyi sıktm aktı az. bastı kaalem yani. bende kist halen var büyüdü biri, yumurta toplanırken halledicez onu demişti dr. 5-7 gün daha kullanırım iğneyi sanrm.. bakalım nezmn olcak işlemler..
20 nisan canım peygamber efendimizin dogduğu gün...Evet aynı gidiyoruz bende bugün 4.oldum yarın 5 pazartesi kntrolüm var..Allah bağışlasın canım. Benim trüpümün biri tıkalı diğeri yapışık 1 kez düşük oldu daha olmadıı bebegimm..Kistlr klomenden dolayı oldu benim..
Tabiiki olmaman gerekiyo canım adetinle başalnıyo zaten puregona kasıklarındaki agrı ise yumurtaların büyüdüğü için oluyoo..Bende seninSenin bebişin varmış Allah'a şükür bitane..Bende çok korkuyorum ne olcak nasıl ocak ufff kafayı yiycemm..O ne demek canım yani hastalığın tam olarak ney ben bilmiyorum pek bişey :26: Hangi merkezde oluyosun bide?
ayyy canım yaa ağzım açık okudum yazdını yaaa
tüh dünyanın ilacını almşsın hakkatten
ama olan olmş olsun üzülme dr baksın bakalım ne kadar olmş yumoşlar
vardır bir hayır bundada..hayrlısı olsun
en kötü aksilik bu olsun yeter ki bunun sonucu gebe kal ınşşş
cnm belkide daha iyi olur beli mi olur.. hangiilacı kullanıyrdn sen.. bende pregn kullanyrm. 4.günm. normalde 300 yazıo üstnde ama 1 tüpten 425 çkyr. dr. bana sonuna kadar çek kaça kadar gelirse okadar yap ölede de devam et dedi. hemen dr. arayıp sorsaydn..her şerde vardır bir hayır... hayırlısı artık..
Bende böyle başladım canım lucrine adetimden önce uzun protokol d.kntrol hapıda kulllandımm 17 gün 11. iğnemi vuruldum bugün adetin 5.günü..Puregonuda 4gündür kullanıyorum.Uzun olunca böyle oluyomuşş benimde ilk denemem çok komik oluyorum herşeyi unutup saatlerce hafızamı zorluyorumm hatırlamk için
2 yumurta yeterli zeynep üzülme sakın benimde 2 tane yumurtam vardı çok üzülmüştüm ama allah şükür 1 tanesi döllendi transfer oldu hatta benimle birlikte bir arkadaş vardı onun sadece 1 taneydi ama onunda transferi oldu transferimin 6.günüm sonuçumu bekliyorum umarım olumlu olur üzülmem daha fazla herkezin kalbine göre versin allah kuçağımızı boş bırakmasın emeklerimiz boşa gitmesin dualarınız benimle olsun
Cnm herkese herkesin duasi emin ol cunku ates dstugu yeri yakio dusenin halinden ee dusen anliooo insaallah umutbkesmk yok ilaci yanlis kulanmisim saatini yanlis yapmisim yok sole yok bole tabi bunlrda onemlidir ama onemli olan allahin alnimiza yazmasiii cok isteyelim bol dua edelim.ben puregon gunluk 600unite kullandim 300 300 die icinde kaliodu gturudum 5-6 ampul olunca hmsire birlestriodu.merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz
Cnm herkese herkesin duasi emin ol cunku ates dstugu yeri yakio dusenin halinden ee dusen anliooo insaallah umutbkesmk yok ilaci yanlis kulanmisim saatini yanlis yapmisim yok sole yok bole tabi bunlrda onemlidir ama onemli olan allahin alnimiza yazmasiii cok isteyelim bol dua edelim.ben puregon gunluk 600unite kullandim 300 300 die icinde kaliodu gturudum 5-6 ampul olunca hmsire birlestriodu.
Yhaa cumartesi transferin 3.gunuydu biriniz eaha yazmisiniz cumartesi icin3.gun die bana 19 nisanda test icin gel dediler ama dr 18 kontrol yazmis rapora acaba rapor gun bttigi icin mi yoksa 18 yada 19 nisan farkedermiii:98:
günaydın kızlar iyi pazarlar......
Saol cnm sana da iyi pazrlrrr iiidi ama kaynana muhabbetleri olmasa uyus tam pazr gunu sabhin 6sinda telle uyabdirio bizi ne ayip ve yazik insnlr vr allahim onlrdan uzk tutsun akil noksanligi vermesin bise al iste sinirden yiom kndimi icimde kldi soleyecklerim kocamada diemedim uzulcek die offff Allahim sen bbuyuksun koru bizi bole kndini bilmez kisknc insnlrdan
yes cnm katiliom ayhh konusma kizim sus anlatma kimseye sikinti yapma diorum anlattikca konu konuyu acip offf dag oluo.normal zmn olsa esime soler yuzune vururum anne ve babasini ama normal bi dnem deil ikimizde cok hassasiz yalniz kalinca aglamamk icin hmn uyuma moduna gecioruz baksak birbirimize bne zten hmn oda hmn aglicak.ama allahima havale ediom kndini bilmez allaah korkusu olmayan densizleriii yalancikariii .bizim derdimiz ne daisyim milletin derdi ne uiste ...anca bisey yaristirma derdihaklısın canım hepimizde oluyo bu sorunlar.bizde 3 gün önce kayınpederim yüzünden eşimle birbirimize girdik.biz ne kadar haklı olursak olalım onlarda anne baba işte.aslında olan eşlere oluyo onlar arada kalıyo hep.ama bizimde istediğimiz özellikle budönemde biraz daha ilgi ve destek.çok şeymi istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?