2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm yarım saat 1 saat cok farketmez dıye dusunuyorum bana once enjeksıyon verdı sonra tablete cevırdı sana da tablet vereydı keske.Drla bı konus cnm ıstersen...

tablet nasıl canım ağızdan alınanlar mı... ? bana diğer doktor vajinal vermişti ama iğne daha etkili diye duydum mutluyum bu sebepten bu sefer iğne olduğu için...

cnm yarım saat 1 saat cok farketmez dıye dusunuyorum bana once enjeksıyon verdı sonra tablete cevırdı sana da tablet vereydı keske.Drla bı konus cnm ıstersen...

Yes cnm biliom ama hapta sabah ogle aksam yine igne.bide cnm midmden korkuom acikcasi cok hap icioruz malum.igneyoe is bitsin die hapini almdim daha

Benimde göbeğim çıktı popom büyüdü sanki belimde kalınlaştı kilo almak istiyordum ben kilo degilmiş meger şişmiş 50 kiloyum 170 boyla.. canım c..tesi gittik yani dün baktı dr..ama birşey söylemedi aynı dozda ilaca devam etmemi söyledi yarınn gidicemm bakalım neolmuşş..Bana aşağı yukarı 20 sinde transferin olur dedi..Hayırlı evlatlar versin Rabbim inşallah...Of bazen çok ümitli bazende ümitsizliğe düşüyorum ben uyanmak istemiyorum hiçç

Kizlar benn 3 yıılık evlıyım ve 2 yıl 2 aydır bebek ıcın yanıp tutusuyoruz.İlk yıl salak gbı korunmusuz yanı cok komık bı de var ya hıc ıhmal etemzdık yanı hemen olmasın dıye.Ne caresız kalacakmısız meger sonralarda...Esımde varıkosel cıktı amelıyat oldu sonuc degısmedı.Mikroenjeksıyondan baska sansımız olmadıını ogrendık ve arastırmaya basladık.İvi de karar kıldım.evime 50km uzaklıkta olmasına ragmen gıdıp gelıyorum.İgne surecımı tamamladım allahıma sukur.Son adetım 1 nisan yasım 29 yumurta toplama tarıhım 11 nısan ptesı.Ben de heyecanla hepımız ıcın dua edıcem.Allah yardımcımız olsun ınsallah...

tablet nasıl canım ağızdan alınanlar mı... ? bana diğer doktor vajinal vermişti ama iğne daha etkili diye duydum mutluyum bu sebepten bu sefer iğne olduğu için...

cnm ya ıgne gordugumde dusup bayılıyorm ben kalcadan ıgneye tahammulum yok benım gercekten sımdıye kadar tum ıgnelerı gobekten yedım cok cekındım ama acımıyomus kollardan da korkmuyorum ama kalca dedın mı fenalasıyorum ben.bana verılen ılacprogynex 200 mg yumusak kapsul.Bana verılen kagıtta vagınal uygulama dıyo fakat prospektusune baktım tok karnına falan yazınca kafam karıstı.Henuz o asmaya gelmedıgım ıcın yumurtalar toplanıp transfer yapıldıında sanırım bılgılendırılcem cunku butun ılaclarım geldı ama asama asama kullanılıyo tabıı.Mesela buaksam 2 doz antıbyotıgım var.Hakkımızda hayırlısı...

Bacim aynen aynen ilk yil aman sanki okcakmis gibi eminsin yha ama ben gerckten hmn olur die saniodum herksin cunku cevrmde irnek yoktu.tam 1yilda deil 6 ay korundum sonrada olnadi iste 1bucuk yillik evliyim ve korunmayi birakali haziranda 1 yil olacak allah hakimizda hayrlsini versin

bn senden daha kıloluymusum 170 boy 51.7 kg kıs neden kılo almak ıstemıyosun kı zayıfız bız ama ole kalmak ıstıyoruz sanırım merak etmeeee bızım boydakı kadınlar 10kıloyu hıc gostermeden kaldırır ben de cok fena sıstım gobek bolgem bıde sıgarayı bıraktım 8gun once ılac mı kılo yaptı sıgarayı bırakmak mı cozemıycem bu gıdısle

cnm hapta sabah ogle aksam yıne ıgne ne demek anlamadım :)
Yha cnlrim kusura bakmayin pc acmiom telden griom nee kolay okuo die maalesf kopuk ve yanlis yazmalar oluo.cnm bana dedilerki cok acrsa klcan sabah ogle hapini ic aksamda ignesini vurun dedioer anldin dimi noluyy

ya kıslar hala test sonucu gelmedı dımı arkadasın ankara 06 beklıyorum dualarla cnm...İnsallah burdan bagıracaksın hamıleyım dıye...

Aaa hlycn senin daha erkenmişş 1.5 sene hatta daha az ben evlendim ilk 3 ay korundumm korunmasaydım hem en hamile kalabilirmişim evlendiğim ilk ay çok şiddetli enfeksiyon geçirdimm ve tıkandı tüpüm sonra hamile kaldım 1.5 aylık düştü biridr yapısık oldugu için düşmüşş..Herşeyde var bir hayır diyorum..

ya kıslar hala test sonucu gelmedı dımı arkadasın ankara 06 beklıyorum dualarla cnm...İnsallah burdan bagıracaksın hamıleyım dıye...

Yha cnlrim kusura bakmayin pc acmiom telden griom nee kolay okuo die maalesf kopuk ve yanlis yazmalar oluo.cnm bana dedilerki cok acrsa klcan sabah ogle hapini ic aksamda ignesini vurun dedioer anldin dimi noluyy

anladım bebeeeemmmm yy yok ben almayayım cnm bnm ya ıgne dedın mı yıkılıyorum ya kayınvalıdem de kazma kurekle sana gırıyolar sen mınıcık ıgneden korkuyosun dıye haha

Yok anacım kilo almak istiyorumm ben..Dktorlar bile dalga geçiyoo serap hanım gördü kaç kilosun 30 varmıı dedi güldüü..Eşimde bi seviniyokii haptanda gğüslerim şişmişti karım benimm ne güzel ne tatlı oldun sen diye şımartıyoduu bende hava yapıyodum bakın kilo aldımm ben heryerim büyüdü diye dün tartıldımm 49 du gerçi 50 olmuşş Nasıl bıraktın ya ben bırakamıyorum 1 gün denedimm eşim gitmiş paket almışş bence bırakma dedi çook sinirli oluyorumm

ankara hayırlı hbrlerle gelir inş. bu arada kızlar yasalara göre tek embriyo koyuyolarmışş.. 35 yaş altına... çok olanlar nasıl yaptılat bnm dr tek dedi bana

Of ya sağ kasığım acayip ağırıyo bacagımla birliktee hemde neden acep sol agrımıyo hiç Ben klomende kullandım böyle agrım olmuyodu sadece tam yumurtaların oldugu bölge ağrıyoduu..Bugün adetin 6.günüü kızlar 4 taner 225 doz puregon vuruldumm şimdi süreç nasıll yarın kntrolüm varda ilaca devam edicemmi yoksa bırakıcammı kaç gün sonra toplama olur 20 sinde dedi dr transfer olur ama yarın ilacı keserrsem 9 gün neolcakkii?

cnm bnm sanırsam transfere kadar yani yumuralar yeterli büyüklüğe gelene kadar olucaz pregon.. sora çatlama iğnesi 36 saat sora toplama bnm öle gelişcek yanii. inanki sana akşamda bahsettim ya bnm de sol yanım bacağıma kadar ağrıyo belim .... sadece sol ...

ankara hayırlı hbrlerle gelir inş. bu arada kızlar yasalara göre tek embriyo koyuyolarmışş.. 35 yaş altına... çok olanlar nasıl yaptılat bnm dr tek dedi bana

Evet öyle canım malesef bende çok ısrar ettim dr.. soruşturma başlamış haklarında bi kadına 2 embriyo transfer etmişler dogumda bebekleri ölmüşş.Yasa yürürlüğe girmeden 1 hafta önce yapmışlar Allahtan yoksa baya ceza alıcaklarmışş..Bazıları yurt dışında 3.transferi olanlarada 2 emriyo yada 3 koyulabiliyo yasa gereğii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…