Evet öyle canım malesef bende çok ısrar ettim dr.. soruşturma başlamış haklarında bi kadına 2 embriyo transfer etmişler dogumda bebekleri ölmüşş.Yasa yürürlüğe girmeden 1 hafta önce yapmışlar Allahtan yoksa baya ceza alıcaklarmışş..Bazıları yurt dışında 3.transferi olanlarada 2 emriyo yada 3 koyulabiliyo yasa gereğii..
Yok anacım kilo almak istiyorumm ben..Dktorlar bile dalga geçiyoo serap hanım gördü kaç kilosun 30 varmıı dedi güldüü..Eşimde bi seviniyokii haptanda gğüslerim şişmişti karım benimm ne güzel ne tatlı oldun sen diye şımartıyoduu bende hava yapıyodum bakın kilo aldımm ben heryerim büyüdü diye dün tartıldımm 49 du gerçi 50 olmuşşNasıl bıraktın ya ben bırakamıyorum 1 gün denedimm eşim gitmiş paket almışş bence bırakma dedi çook sinirli oluyorumm
cnm bnm sanırsam transfere kadar yani yumuralar yeterli büyüklüğe gelene kadar olucaz pregon.. sora çatlama iğnesi 36 saat sora toplama bnm öle gelişcek yanii. inanki sana akşamda bahsettim ya bnm de sol yanım bacağıma kadar ağrıyo belim .... sadece sol ...
hevuk cnm sanırım biz mayısta öğrenicez artık... bu ay hiç bitmiycek gibi gelmeye başladı..
Hııı ilginç bir agrıı ama ya bacagım kopcak sanki eklem yerinden.. İnşallah normal bi şekilde gelişir herşey..Benim yanımda biri olsada bilen her aklıma takılanı sorsam oda bilimsel açıklamalar yapsa keşkeee.DR kaç kez aradım ama bişey soramadımm kendi kendime hatırladım herşeyii düşününcee Allahım ya ne pimpirikli oldum ben böyle..Eşimde kafayı yiycek yanımda olsa neler sorucam cevabını bilmediğini bildiğim halde c..tesi bana ayakkabı aldı en az 20 kere sordum güzelmi gerçekten diyee koyu pembe convers neyle giyceksem begenmiyorum şimdii
Kız dur cazii daha bu ayda ne böyle düşünürsek mayısta tarihi beklerken netcezzayy oyalancak bişiler bulmam lazım yoksa ben iyice deliririm.. PUZZEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMM TRANSFERDEN SONRA ONUNLA UĞRASIRIM EN AZINDAN..
nazayse haklı.. bırakmalısın... düşü çektiklerini.. düşük tehlikesi bile yaratabilir allah korusun.. ben içmiyorum.. ama ilk çocuğumda ileri hamilelik dönemlerinde cnm çekiodu arada bi iki nefes alıyodum.. tabii almamak en iyisi.. zaten tutunursada ilk üç ay organlarının gelişimi için çok önremli. temeller atılıyo.. bebek gibi bak kendine :)
ya o kdr cok kısıyı okudum kı karıstı sız neden mayısta ogrencektınız kacıncı gunuz sımdı adetın ben 1 nısanda adet oldum 28ı en gec ogrencem hayırlısı...
ya o kdr cok kısıyı okudum kı karıstı sız neden mayısta ogrencektınız kacıncı gunuz sımdı adetın ben 1 nısanda adet oldum 28ı en gec ogrencem hayırlısı...
cnm hersey allhtan gelır demmkki o ıstemmeıss..önune tas koyup korunsan da allah ısterse olurmus bebekkk..hyrlısı olsunnnn...cnmm ayh nıe neden keske tühhh boşşş cnmmmmmm....allah hepımıse sabır huzur ve bebeişlerımısle mutluluk versınn...evlerımıs meleksız kalmasın inşaallahAaa hlycn senin daha erkenmişş 1.5 sene hatta daha az ben evlendim ilk 3 ay korundumm korunmasaydım hem en hamile kalabilirmişim evlendiğim ilk ay çok şiddetli enfeksiyon geçirdimm ve tıkandı tüpüm sonra hamile kaldım 1.5 aylık düştü biridr yapısık oldugu için düşmüşş..Herşeyde var bir hayır diyorum..
ankara hayırlı hbrlerle gelir inş. bu arada kızlar yasalara göre tek embriyo koyuyolarmışş.. 35 yaş altına... çok olanlar nasıl yaptılat bnm dr tek dedi bana
Biz hayal kuruyoruz canım ilerisiniDaha yumurtalarımız bile toplanmadıkii bugün adetin 6.günüüü daha transfer toplama nezaman olur bilmiyoruz..Tahminen transferden sonra hamileliğimizi ögrenecegimiz yada olmadığını ögrenecegiz Mayısta olur herhalde buu..[/QU
ben çok ümtlendim yaa..ay inşallah bu ay inş. herkez olumlu sonuçlar alır allahım nooolluurr.....
örgü ör ev işllerini ayarla.. ki transferden sora rahat rahtr dinlen.... ben el işi yapmayı severim .. bnm ilkinde düşük tehlikem vardı. yormyacaksın kendini dinleeceksin diodu puzzle ozmn düşünmüştüm.. anam onlarda çok küçük yaa :)
Örgü bilmiyorum ben ama dantel örmekten nefret ederimm..Bende temizlik yapcam dedi yagmur yagdı başlayamadım bi eşim senelik izne çıkıcakk kalsın varsın evimm napiyim hamile olursam kadın tutarım olmazsa kendim temizlerim sonrasında..Küçük ossun ben bayılıyorum yap boz puzzela inadımdan otuurur başına bitene kadar kalkmam kitap okurkende öyleydim eşim yasakladıı başladımmı hiç aralıksız okuyodum nerdeyse 1 günde bitiriyorumm başladımmı biticekk havlu kenarıda yapıyodum 1 günde bitiyodu
Bugün 1 dal içtim daha sigaram yok almıyım bende ozaman bendemi arasam 171 i belki banada faydası olurr yada eşime diyim yarın nikotin bandı alsın bana Uf ben bırakalım diyorum eşim sigara alıp geliyoo içiyorum.O benden daha çok istiyo bebeği ama banada tahammül edemiyo sinirliyken çok hassas kadın gibi
cnm ben adet olmuyorum.. hevukta 5.gününde sen bizden bikaç gün önce öğreneceksin... bizimse aynı gidiyo herşey.. 20 gibi sanırım transfer.. sorcam salı günü.. 12 gün sora olsa anca mayıs.. bide ben kalp atışlarını duyana kadar inanamıycam sanırım...
cnm hıc krkma bişi olmuo adce bebeklerını dşn ve yasayacgın 5 dakıkabnınn bebişlerıne kavusmkala sonlanacagını aklına gtr..hep dua et besmekle cekk.dra bırak kndınıı duaya adapte ol..YA MUSAVVİRU YA BARİU YA HALIK cek sureklı...bebeklerını dşn yetıo satenn aaaa bı bakmısn bttıı...cok guslller onu dsunn..ben ultrasyıonda ısleyemdım onları bana donük deıldı ve gosum hep tepedeydı dua eduıodumm...sadece ıdrarın sortun oluo oda ultrasyonla bastrıp bakıolar yha o da muhım deıl ıstersen kacır ama o anda ıdrarı felanda unutuonnn agrı sızı hıc yokk..guven bana cunku ben rahım ultrasyonundan bıle korkan anne adayıyımmmmmm.......inşallah bol bebişli olurrr.cnmm....yumurta toplama zxaten hıc sorun deıl ...uyuonnncnm hangi merkezdesin sen... inş. hayırlısı lsunb.. ne zmn öğrenceksin sonucu... olcak olcak.. bu ay bol bebişli bi topic olcak burası... sırayla müjdeliycez inş.. olumlu düşünelim olumlu olsun çok zor ve ben bu zamana kadar çok olumsuzdum ama folic başlayınca dr jel falan yazınca heycnlandım.. bide kızlar ben transferden korkuyorum toplamadan korkmuyorum aslında okadar çünkü narkozlu die. transfer nasıl oluyo acıyo mu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?