2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hevuk cnm sanırım biz mayısta öğrenicez artık... bu ay hiç bitmiycek gibi gelmeye başladı..

cnm ben almak ıstemıosun sandım bı an
cnm ole kolay kı bırakmak sunu dusuneceksın mınıcık bır yurek olacak ıcınde onu nasıl zehırlersın onu bulmak ıcın yırtıyosun kendıni.Ben aslında test sonucumu pozıtıf gorduumde bırakacaktım ama sonra dusundum nette arastırmalar yaptım yumurtlamanı ve tutunmasını kesınlıkle olumsuz yonde etkılıyor dıye.Paketımde 6tane vardı.ıgnenın 2.gunu dedım kı bu 6 tane bıtecek ve ıcmeyecegım sonra 6 tane bıttı aksama dogru cnm cok ıstedı esıme gel bı an once sıgarandan ıcıcem dedm o da bırakmaya karar verdı tabıı benımle.Tamam dedı bendekılerı de boluselım sonra artık almayalım paket dedı.Tamam ddım.sonra 171 sıgara bırakma hattını aradım.Cok sıcak bır kadın bana yardımcı oldu.Neler yapmama gerektıını anlattı dus almak dıs fırcalamak yudum yudum su ıcmek nefes egzersızı yapmak ve sadece 48 saat dedı evet cok haklıydı.aksam esım geldı hemen sıgara uzattı almadım valla almadım.Ertesı gun 1 nefes baktım cok ıgrenc geldı.aksamında 1 nefes pro cektım o da cok kotu geldııı veeeee sonrasındakı gunlerde hıc agzıma koymadım bugun8.gun ınan cok kolay.

Hııı ilginç bir agrıı ama ya bacagım kopcak sanki eklem yerinden.. İnşallah normal bi şekilde gelişir herşey..Benim yanımda biri olsada bilen her aklıma takılanı sorsam oda bilimsel açıklamalar yapsa keşkeee.DR kaç kez aradım ama bişey soramadımm kendi kendime hatırladım herşeyii düşününcee Allahım ya ne pimpirikli oldum ben böyle.. Eşimde kafayı yiycek yanımda olsa neler sorucam cevabını bilmediğini bildiğim halde c..tesi bana ayakkabı aldı en az 20 kere sordum güzelmi gerçekten diyee koyu pembe convers neyle giyceksem begenmiyorum şimdii

nazayse haklı.. bırakmalısın... düşü çektiklerini.. düşük tehlikesi bile yaratabilir allah korusun.. ben içmiyorum.. ama ilk çocuğumda ileri hamilelik dönemlerinde cnm çekiodu arada bi iki nefes alıyodum.. tabii almamak en iyisi.. zaten tutunursada ilk üç ay organlarının gelişimi için çok önremli. temeller atılıyo.. bebek gibi bak kendine :)

hevuk cnm sanırım biz mayısta öğrenicez artık... bu ay hiç bitmiycek gibi gelmeye başladı..

Kız dur cazii daha bu ayda ne böyle düşünürsek mayısta tarihi beklerken netcezz ayy oyalancak bişiler bulmam lazım yoksa ben iyice deliririm.. PUZZEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMM TRANSFERDEN SONRA ONUNLA UĞRASIRIM EN AZINDAN..

aynen.. bnm adet gğnğmde başladı.. ara ara kramp şeklinde.. hiç geçmedi gece gündüz sadece hafifledi.. ilk iğneye başladığım gün hatta.. halada var belim kopuyo... sadece sol taraf dizime kadar bacağımda damarlarım çekiliyo sanki.. geçen akşam aradım dedim ben kötüyüm gel bakalım dedi dr. baktı yok herşey yolunda.. iki ,iş yapıorum oturuyorum.. bide bir halsizlik. elim kolum kalmıyo...

ya o kdr cok kısıyı okudum kı karıstı sız neden mayısta ogrencektınız kacıncı gunuz sımdı adetın ben 1 nısanda adet oldum 28ı en gec ogrencem hayırlısı...

ankara bacım nerdesın ya valla senı beklıom gıdıp yemek yemedım daha ya gıdem de bıselr atıstıram barı

Bugün 1 dal içtim daha sigaram yok almıyım bende ozaman bendemi arasam 171 i belki banada faydası olurr yada eşime diyim yarın nikotin bandı alsın bana Uf ben bırakalım diyorum eşim sigara alıp geliyoo içiyorum.O benden daha çok istiyo bebeği ama banada tahammül edemiyo sinirliyken çok hassas kadın gibi

örgü ör ev işllerini ayarla.. ki transferden sora rahat rahtr dinlen.... ben el işi yapmayı severim .. bnm ilkinde düşük tehlikem vardı. yormyacaksın kendini dinleeceksin diodu puzzle ozmn düşünmüştüm.. anam onlarda çok küçük yaa :)

ya o kdr cok kısıyı okudum kı karıstı sız neden mayısta ogrencektınız kacıncı gunuz sımdı adetın ben 1 nısanda adet oldum 28ı en gec ogrencem hayırlısı...

Biz hayal kuruyoruz canım ilerisini Daha yumurtalarımız bile toplanmadıkii bugün adetin 6.günüüü daha transfer toplama nezaman olur bilmiyoruz..Tahminen transferden sonra hamileliğimizi ögrenecegimiz yada olmadığını ögrenecegiz Mayısta olur herhalde buu..

cnm ben adet olmuyorum.. hevukta 5.gününde sen bizden bikaç gün önce öğreneceksin... bizimse aynı gidiyo herşey.. 20 gibi sanırım transfer.. sorcam salı günü.. 12 gün sora olsa anca mayıs.. bide ben kalp atışlarını duyana kadar inanamıycam sanırım...

cnm hersey allhtan gelır demmkki o ıstemmeıss..önune tas koyup korunsan da allah ısterse olurmus bebekkk..hyrlısı olsunnnn...cnmm ayh nıe neden keske tühhh boşşş cnmmmmmm....allah hepımıse sabır huzur ve bebeişlerımısle mutluluk versınn...evlerımıs meleksız kalmasın inşaallah

ankara hayırlı hbrlerle gelir inş. bu arada kızlar yasalara göre tek embriyo koyuyolarmışş.. 35 yaş altına... çok olanlar nasıl yaptılat bnm dr tek dedi bana

yha cnm evet yasakmıs ben 28 yasındayım ilk denemmmem ınşaallah son olur tutar bebeişlerım de dua edın .....iki tane dööllendııı ve embrıolog gelıp bana ıkı tane dollendı aysak ama bız sansı artrmak ıcın 2 tane koycaz prosedurdede 1 tane gstrecezz....o esnada tabe kac tane koysalar kabuşl sans ıcınn..dogumda sorun oluomus dıolar allahım yar ve yardımzcımız olsun ugreaslrımısın mukafatını inşallah kucagımıza saglıklı olarakv versın kac taneyseee ......Allahımmm :

Örgü bilmiyorum ben ama dantel örmekten nefret ederimm.. Bende temizlik yapcam dedi yagmur yagdı başlayamadım bi eşim senelik izne çıkıcakk kalsın varsın evimm napiyim hamile olursam kadın tutarım olmazsa kendim temizlerim sonrasında..Küçük ossun ben bayılıyorum yap boz puzzela inadımdan otuurur başına bitene kadar kalkmam kitap okurkende öyleydim eşim yasakladıı başladımmı hiç aralıksız okuyodum nerdeyse 1 günde bitiriyorumm başladımmı biticekk havlu kenarıda yapıyodum 1 günde bitiyodu

cnm hangi merkezdesin sen... inş. hayırlısı lsunb.. ne zmn öğrenceksin sonucu... olcak olcak.. bu ay bol bebişli bi topic olcak burası... sırayla müjdeliycez inş.. olumlu düşünelim olumlu olsun çok zor ve ben bu zamana kadar çok olumsuzdum ama folic başlayınca dr jel falan yazınca heycnlandım.. bide kızlar ben transferden korkuyorum toplamadan korkmuyorum aslında okadar çünkü narkozlu die. transfer nasıl oluyo acıyo mu yaaaa

kız sen bukadar inatla ömrünü kıslatıyosun heyy derdin ne bu kadar tadını çıkara çıkara yap :):):).. bebişine bişiler yapabilirsin..örgüden.. bak kita ookumak çok iyi fikir bende çok severim.. hatta sana bin muhteşem güneş adlı kitabı okumanı tavsiye ederim.. acayip sürükleyiciydi.. varmı tavsiye edeceğin kitap....

almaaaa ara 171i ya olay sende bıtecek bebegını dusun ya hem sureklı sıgara ıstemıyosun kı
bunalma krız vuruyo saatte 1 falan bısekılde atlatıyosun sıgara ıcer gbı nefes egzersızı yap ıctıını dusun pısmanlık hıssedıyosun zaten off ıctım falan de kalem al elıne onu ıc ben hep bole seyler yaptım dıs fırcala.Asla sıgara ıstemıyosun sonra.Bole bole zaten cıgu uykuda gecıyo 48 saatın hadı goreyım senı aslanım...

amannnn mayıs 1 2 olur ıste ya sen de sankı mayıs sonu benım de transferım ya 14unde ya da 16sında olcak allahın ıznıyle...

cnm hıc krkma bişi olmuo adce bebeklerını dşn ve yasayacgın 5 dakıkabnınn bebişlerıne kavusmkala sonlanacagını aklına gtr..hep dua et besmekle cekk.dra bırak kndınıı duaya adapte ol..YA MUSAVVİRU YA BARİU YA HALIK cek sureklı...bebeklerını dşn yetıo satenn aaaa bı bakmısn bttıı...cok guslller onu dsunn..ben ultrasyıonda ısleyemdım onları bana donük deıldı ve gosum hep tepedeydı dua eduıodumm...sadece ıdrarın sortun oluo oda ultrasyonla bastrıp bakıolar yha o da muhım deıl ıstersen kacır ama o anda ıdrarı felanda unutuonnn agrı sızı hıc yokk..guven bana cunku ben rahım ultrasyonundan bıle korkan anne adayıyımmmmmm.......inşallah bol bebişli olurrr.cnmm....yumurta toplama zxaten hıc sorun deıl ...uyuonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…