bizim sorumunuz sperm azlığı ve şekil bozukluğu canım .. ders çalıştığım için geç cevap yazıyorum kusura bakma....tenefüslerde yazıyorumbenim kontrolüm haftaya bugün ...inşallh iyi gidiyordur...
bol bol moraaaaaaaallll.hepimiz hamiş olacağız...olumsuz düşünmek yokkk
İnşallah canım hep dua ediyorum Allahım başıma gelen köüt şeylerin arkasında saklı hayırları görebilmem için benim kalp gözümü aç diyorum. Mutlaka bir hayır vardır bu işte de..Merhaba Ayse, Hadi hayirlisi cnaim ins. hersey yolunda gider... Benimde bugun dogum kontrol hapinin son gunu...Igneler nasil kist yapti canim hangi igne?uzun protokol uyguluyolar sana canim cunku once dogum kontrol hapi sonrasinda igneler filan o sekil anca zannedersem transferin gerceklesir... Herseyde bir hayir var eminimki bu lafi cok duduyorsundur ama inanki olup olup tedavileri Negativ sonuc alip o yikimi yasamaktansa canim, emin adimlarla ilerlemek daha guzel....
ohh maşallah Allah gönlüne göre versin canım :))inşallahhh:) 4 tane istiyorum aslında iki seferde kurtulsam fena olmazaştım kendimi
Ayy cok guzel, banada boyle dua etsene arkadasim allah rizasi icin12 emriyo 'da ikiside tutsa rabbimm offf off bide 12 'si tutsa futbol takimi kurariz...
sadece sen degilsin canim merka etme....
Canim benimde benzer bir durum, hayirlisi bakalim... Benimde okul var basimda Nisan 24 'te bitiyo semester bakalim, idare ediyom ben allaha sukur... Sen ne uzerine egitim goruyosun? hadi ahyirlisi bakalim insallah kontrol'de hersey yolunda gider cnaim.... IYI dersler...
Arkadaslar
Masallah baya transferi olcak arkadasimiz var Nisan'da Liste yapmami istermsiniz? Ne dusunuyorusunuz eger isterseniz? Yasinizi,kacinci denemeniz oldunu, ve tedavi gordunuz merkezi biddeee arkadaslar bizim listemiz farlik olsun eger isterseniz tabiki Liste yapmak.. Allah ansip eder bebeizlerimiz olursa kiz ve erke ismi istediniz
Arkadaslar
Masallah baya transferi olcak arkadasimiz var Nisan'da Liste yapmami istermsiniz? Ne dusunuyorusunuz eger isterseniz? Yasinizi,kacinci denemeniz oldunu, ve tedavi gordunuz merkezi biddeee arkadaslar bizim listemiz farlik olsun eger isterseniz tabiki Liste yapmak.. Allah ansip eder bebeizlerimiz olursa kiz ve erke ismi istediniz
ben Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum.açıktan.nisanın 2 ve 3 ünde vizerlerim var
ben de işteyim, tipik bir cuma öğleden sonrası iş yok, sıkıntıdan patlamak çoook..
benim yaşım 25 ....onu unutmuşum
hepinizin ablasıyııııım hepiniziiiiiinnn...
ne işle meşkulsun canım.transferine izin al amaaaa....yatacağız :)) kımıldamak yokk
olsuunnnn...abla diyelim ister misin
devlet memuruyum..
transferden sonra rapor alırım ama bu sefer yatmaaaam, geçen sefer yattım da noldu sadece daha da çok sıkıldım. bu sefer kısmet olursa 3 gün yatarım sonra kocamı da alıp romantik bir tatil yapıcam..
yaaa yaşlı hissederim o zaman
bilmiyorum neresi olur da şöyle sakin huzurlu bir yerde 2-3 gün geçirmek iyi gelir diye düşünüyorum.. Allah o günlere çıkarsın da inşallah..ama çok yorma kendiniii....
şaka yaptım zatenn...çok büyük sayılmazsın çnkü
bilmiyorum neresi olur da şöyle sakin huzurlu bir yerde 2-3 gün geçirmek iyi gelir diye düşünüyorum.. Allah o günlere çıkarsın da inşallah..
eh işte kritik eşiğe gelmedik daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?