günaydın kızlar nasılsınız;ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...
dualarım senınle cnmmmm allah yardımcın olsun
Hiiighhh cnmm sbh 50 aksam 50 1er ampul yanihııı sen mi kullanıyordum canım ya kusura bakma valla akıl kalmadı bende
peki kaçlık vurduryrsun dün ben 100 lük vurdurdum ve kanamam keislmişti
ne olduğunu bilmiyorum ama inşallahh istediğin gib çıkar canımmm
başlığınızı görünce içim burkuldu, bir garip oldum.. geçen sene bu zamanlar bende 2010 topiğine giriyordum heyecenla.. sabah kalkar kalkmaz ilk işim arkadaşlarımın yazdıklarını okumak oluyordu.. o kadar içten, güzel şeyler paylaştık ki hiçbir şekilde anlatılamaz.. endileşeler, meraklar, korkular, sevinçler.. her türlü duyguyu en tepe noktasında yaşadık.. birbirimizin yükünü hafiflettik.. burası olmasa bütün bu zorluklarla nasıl mücadele ederdim bilmiyorum..şimdi çok şükür bebeklerimizin yaptığı yaramazlıklardan bahsediyoruz.. allah sizede nasip etsin, bütün dualarınız kabul olsun inşallah.. umarım sizinde tedaviniz başarılı geçer aralık-ocak annelerinde buluşursunuz tekrar..
hormonları salgılayan bir değer canım yükselmesi gerekiyor ama benim cuma günkü düşüktü bakalım bu gün ne olcak çıkmazsa tedavi iptali bile oluyormuşş
Allah yardımcın olsun inşallah hepsi sağlıklı birinci sınıf olur, hemen tutunur anneciğine de hiç bırakmaz bir daha..kızlarr yarın ben olmam yumurtalarım toplanacak.cok kaygılıyım.sag taraf cok gelısmedı sadece sol tarafla ılerlıycek gbı gozukuyouz demıstı dr.Nolur bana dua edın ınsallah saglam yumurtalar cıkar gelır burdan solerım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh...sızı sevıyorum....
Düşünme üzülme desek de üzüleceksin belli ama umarım değerin kat kat artar biran önce pıt pıtlarını da duyarsın da için rahatlar.. Allah ayırmasın canım..günaydın kızlar nasılsınız;ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...
Hiiighhh cnmm sbh 50 aksam 50 1er ampul yani
Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün benim de kontrolüm var geçen kontrolde hiç büyümemişti yumurtalarım ama doktor daha erken demişti, bugün için büyümüş olmaları lazım yoksa bu aydan bişey çıkmayacak demektir demişti.. Şimdi içim içimi yiyor umarım büyümüşlerdir de devam ederiz... Hiç ümidim yok sanki dağlar taşlar bile hamile kalır da ben kalamam gibi geliyor bana..
aaaaaaa lütfen ama o ne biçim söz öyle tabiki sende ALLAHIN izni ile hamile kaldığını yazacaksın bende sana bu yazdıklarını hatırlatacağım sen içini ferah tut büyümüştür onlar inşallah kontrol sonrası güzel haberleri verirsin ALLAH yardımcın olsun
canım dr banada 100 lük vurdur dedi aradım şimdi
bunu alınca hapı vajidan almana gerek yok dedi
sen de mi hap almıyorsun
aslında hap da alsam iyi olurdu ama dr alma dedi almaycğım
yarın da kan vericem..hayrlısı bakalım...
Cnm 100luk olursa hap yok eger 50lik olursa ona extra iki tablet hap iciosun gunde .dr ne dediyse onu yap .yhaa bnn nedn hep aglmk istiommm agliommm gizli gisliii dua edin kislarrr nolur bebeklerim tutunmustr ve kucagima alirim saglikla onlari .hepimisin dilegi bu Allah cumlemise versin dualrimizi kabul etsin
başlığınızı görünce içim burkuldu, bir garip oldum.. geçen sene bu zamanlar bende 2010 topiğine giriyordum heyecenla.. sabah kalkar kalkmaz ilk işim arkadaşlarımın yazdıklarını okumak oluyordu.. o kadar içten, güzel şeyler paylaştık ki hiçbir şekilde anlatılamaz.. endileşeler, meraklar, korkular, sevinçler.. her türlü duyguyu en tepe noktasında yaşadık.. birbirimizin yükünü hafiflettik.. burası olmasa bütün bu zorluklarla nasıl mücadele ederdim bilmiyorum..şimdi çok şükür bebeklerimizin yaptığı yaramazlıklardan bahsediyoruz.. allah sizede nasip etsin, bütün dualarınız kabul olsun inşallah.. umarım sizinde tedaviniz başarılı geçer aralık-ocak annelerinde buluşursunuz tekrar..
inşallah canım ocaktan beri güya deniycez her seferinde bir aksilik çıktı bugüne kadar kaldı geçen ay başlamışken iptal oldu, bu kadar aksilik üstüste gelince ben de haliyle moralsizim.. Allahtan hayırlısı..aaaaaaa lütfen ama o ne biçim söz öyle tabiki sende ALLAHIN izni ile hamile kaldığını yazacaksın bende sana bu yazdıklarını hatırlatacağım sen içini ferah tut büyümüştür onlar inşallah kontrol sonrası güzel haberleri verirsin ALLAH yardımcın olsun
Ayse Url yha nikini unuuttum bacim hernyse dag tas noluoooooo aaaa nolur yha birbirimse moral verelim kislar Allahtan iste elinden geleni yap vereck yine allah istemesse vermes bebeim.umutsuz olma duygulrimis mafoluo tabii kadinligimizi unutuorus tek adapte oldugumuz sey vr bebek hamis olmk ondan bska bisey dsnmuos.kmler anne oluo cnmm hm de kmler.unutma bizler allahin sevdigi kullariz siniyor bizi belki de en zoruyla allahim beterinden korusun.allahim bu sinamayia gecresek bu dnyada olmssa obur dunyada verck mukafatiii.unutmayalimki biz su anda faniyiz fani seyler yasioruz.asik onemli olan diger trf.dua dua olmassa allahtannnAma insaallah en hyrlsii ge en iiisi bisler icin olmasidir nuuufffennn :44:
Ve de bee009bacim agladim yha yazmayin sole seyler hassasizzz bis hassasizCnm saol iii dileklerin icin allah bebeklerine saglikli omur vrsin hep blikte Bise de tabe keeee
ALLAH BÜYÜK CANIM DUA ET EDELİM HER ŞEYİN BAŞI BU BEN DDE hemen hemen aynıyım kanın çıkması lazım belki benim kide iptal olur ama napalım her zaman hakkımızda hayırlısını isteyelim....Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün benim de kontrolüm var geçen kontrolde hiç büyümemişti yumurtalarım ama doktor daha erken demişti, bugün için büyümüş olmaları lazım yoksa bu aydan bişey çıkmayacak demektir demişti.. Şimdi içim içimi yiyor umarım büyümüşlerdir de devam ederiz... Hiç ümidim yok sanki dağlar taşlar bile hamile kalır da ben kalamam gibi geliyor bana..
Allah yardımcın olsun inşallah hepsi sağlıklı birinci sınıf olur, hemen tutunur anneciğine de hiç bırakmaz bir daha..
Düşünme üzülme desek de üzüleceksin belli ama umarım değerin kat kat artar biran önce pıt pıtlarını da duyarsın da için rahatlar.. Allah ayırmasın canım..
kızlar ben gidiyorumm hakkınızı helall edinn bide dua edinn.........
ALLAH BÜYÜK CANIM DUA ET EDELİM HER ŞEYİN BAŞI BU BEN DDE hemen hemen aynıyım kanın çıkması lazım belki benim kide iptal olur ama napalım her zaman hakkımızda hayırlısını isteyelim....
kızlar ben gidiyorumm hakkınızı helall edinn bide dua edinn.........
Cnm cnm ole deme noluyyy inan herkes icinden geciriooo hakmi etmiyrum die ama deil deil edios hepimisss.ben mesela bazen bisim evimis meleksiz mi kalck nie bole die uzuluom ama yapmmamk lazim .kndini yalnz yada kotu hisstme hepimis emin ol bole sorulari aklimiza getiriosinşallah canım ocaktan beri güya deniycez her seferinde bir aksilik çıktı bugüne kadar kaldı geçen ay başlamışken iptal oldu, bu kadar aksilik üstüste gelince ben de haliyle moralsizim.. Allahtan hayırlısı..
ya bu hormon ilçaları da etkilyor tabi bütün dengemizi.. Biz derdimizden razıyız isyankar değiliz Rabbim versin dermanımızı inşallah.. ama hep kendimi suçluyorum demek ki hak etmiyorsun anneliği diyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?