zaten buradaki arkadaşlarla da derdimi paylaşmasam çatlarım yani etrafımda ne kadar yakın arkadaşım varsa hepsi geçen ay doğurdu sağolsunlar derdimi paylaşıyorlar ama anlayamazlar ki beni..Cnm cnm ole deme noluyyy inan herkes icinden geciriooo hakmi etmiyrum die ama deil deil edios hepimisss.ben mesela bazen bisim evimis meleksiz mi kalck nie bole die uzuluom ama yapmmamk lazim .kndini yalnz yada kotu hisstme hepimis emin ol bole sorulari aklimiza getirios
Daisy napionnn nasilsin:26:
iyiym canım napayım.yazılanları okuyordum.hazırlık yapıyorum.bugün tüp bebek merkezinin olduğu şehre gidicem.en az 10 gün evimden uzak olucam.ama orda nete girebilirim sanırım.senin nasıl gidiyo
Tabiki ck kaliteli guzel yumurtalarin oclak, yarin mutlu haberlerini bekliyorum, benimde kafam karisti arkdaslar bilgisayarin zararli olduna ben inanmiyodum,, ama bir sure girmesemmi, lutfen bir arkads benim icin liste ile ilgilensin giremezsem...
Bnde pko yum cnm noldu.tup bebkte ohss mu oldun tutmuomu olmuomu yanikontroller sıklaştı gelip gitmek zor olacak diye bende kalmak istedim doktorda daha iyi olur dedi gözetim altında olurum diye.bende pco var geçen sene tüp bebekte ohss geçirdim zor atlattım o yüzden biraz riskli benim durum.
kontroller sıklaştı gelip gitmek zor olacak diye bende kalmak istedim doktorda daha iyi olur dedi gözetim altında olurum diye.bende pco var geçen sene tüp bebekte ohss geçirdim zor atlattım o yüzden biraz riskli benim durum.
saol tatlımmmm...6 yumurta cıktı hayırlısı ınsallahhh cok az dimi.esımın spermler 5 milyondan 2 milyona dusmus
başlığınızı görünce içim burkuldu, bir garip oldum.. geçen sene bu zamanlar bende 2010 topiğine giriyordum heyecenla.. sabah kalkar kalkmaz ilk işim arkadaşlarımın yazdıklarını okumak oluyordu.. o kadar içten, güzel şeyler paylaştık ki hiçbir şekilde anlatılamaz.. endileşeler, meraklar, korkular, sevinçler.. her türlü duyguyu en tepe noktasında yaşadık.. birbirimizin yükünü hafiflettik.. burası olmasa bütün bu zorluklarla nasıl mücadele ederdim bilmiyorum..şimdi çok şükür bebeklerimizin yaptığı yaramazlıklardan bahsediyoruz.. allah sizede nasip etsin, bütün dualarınız kabul olsun inşallah.. umarım sizinde tedaviniz başarılı geçer aralık-ocak annelerinde buluşursunuz tekrar..
kızlarr yarın ben olmam yumurtalarım toplanacak.cok kaygılıyım.sag taraf cok gelısmedı sadece sol tarafla ılerlıycek gbı gozukuyouz demıstı dr.Nolur bana dua edın ınsallah saglam yumurtalar cıkar gelır burdan solerım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh...sızı sevıyorum....
cnm dualarımız seninle inş. kaliteli yumaşlar göbişte bebişler olur :) inş. bu lisete olan olmayan herkez in tedavisi müjdelerle sonuçlanır...kızlarr yarın ben olmam yumurtalarım toplanacak.cok kaygılıyım.sag taraf cok gelısmedı sadece sol tarafla ılerlıycek gbı gozukuyouz demıstı dr.Nolur bana dua edın ınsallah saglam yumurtalar cıkar gelır burdan solerım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh...sızı sevıyorum....
Tabiki ck kaliteli guzel yumurtalarin oclak, yarin mutlu haberlerini bekliyorum, benimde kafam karisti arkdaslar bilgisayarin zararli olduna ben inanmiyodum,, ama bir sure girmesemmi, lutfen bir arkads benim icin liste ile ilgilensin giremezsem...
Canlar ben dinlenmeye cekiliyorum, liste size emanet lutfen ilgilenin ve dualarinizi eksik etmeyin ben bir kac gun dayanabilsem bilgisayardan uzak durayim, verilen her tavsiyei dikkate almam lazim,,,, Liste size emanet butun arkadaslar dilerim rabbimden hamis ikonlari ile dolarda tasar
günaydın kızlar nasılsınız;ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...
kıslar cok saolun.mersenem dualarım senınle.bnm yumurtam cok azzzzz sızın kacar tne olmustu?ankarali bnce de hamıssın cnm...
cnm senin yine iyi benim 3 yumurtam oldu eşimin sayısıda 500 bindi ...
transferim oldu şu an 4.günümdeyim hayırlısı işallah.transferim perşembe günü yapıldı
Simdi doktordan geldim arkadaslar sorun ustune sorun valla artik napacagimi sasirdim yumurtaligimin azligi yetmiyomus gibi bu sefer de kadin hormonluk degerlerim yano ostotregen dusuk cikti.bu sekilde vurulna igenelerde bir ise yaramiyor. Benim gii sorunu olan arkadaslar lutfen yardim edin. ilk tup deneyimim bilgisini olan arkadaslar ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?