2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Yaww cnm bnm de iki dedi uc gun sonra opa gttigimde 3olmus 2si dollendi sayi onli seil insaallah saglicakal tutunup beni anne yaparlar tabek hepimis icin duam aminnn

dur bakalımmmm....... amannnnn... hemen yelkenler suya.. yav bi durun bakalım daha yolun yarısındayız... 2 olsun kaliteli olsun... kalite önemli cnm.... üzme kendini tmm mı... bnm de yumurtalıklarım kötü... birbirine yapışık hatta.. ama napalım.. olduğu kadar biz elimizden geleni yapıoruz cnm gerisi allaha kalmışşş... üzülme hemen olur mu...

Ayyy bebeim bebeim sana dr ole dediyse ve tedavin farkliysa o dogrudur bebeim kafan karismasin ben simdi sen blki yanlis hatrliosun die uyardimmm kafan takilmasin cnmmmm nufffennnn

cnm e2 kan verdiğimi çok net hatılıyorum3 kere verdim.. bnm adet olmamam gerekiyodu bu ay hastalığı baskılamak için .. sorucam doktora yarın..

Hmmmcnm bn tam tup bbk tedaviye bsladigimizdaki olylri hatliom onlr kfama islenmis cunku oncelerini reddettim bynimde hala bi umut aaaa kizim sen norml hmile klabilirsin dieck die bkledim dru.optan once ignelerle brlikte e2m yuksek olmali die bbiliom.caziii senin transfer oldu dimi cvp fersene bacimm

Bende e 2 yi bikez ölçtüler..Cuma günü toplanıcakmışş Moralim çok bozuldu ama ya inşallah kaliteli olurlar döllenirlerde transferim gerçekleşir.. Dr söylemedi hiç ben çıkarken sordum kaçtane var diye 2 tane dedii yogundu tam çıkarken betül hanm gördü neoldu dedii 2 taneymişş dedim çok üzüldümm sağlıklı olsun önemli olan o dedi 1 yumurta lazım bize dedi..Ben çok tur diye düşünürken klomenle 8 tane gelişen yumurta nasıl olurda 2 tane olur..

Yaww cnm bnm de iki dedi uc gun sonra opa gttigimde 3olmus 2si dollendi sayi onli seil insaallah saglicakal tutunup beni anne yaparlar tabek hepimis icin duam aminnn

Senin test günün nezaman canımm..İnşallah hayırlısı olsu ya Ben hep dua ettim kuranda ayetler var onları okudum hayırlı olması için 2 tane hayırlı yumurtam var herhal

Senin duygularini cok iyi anliyorum hevuk aynisi bana oldu buyuk bir hayalkirikligi ama insallah Allahim can verirse 1 taneyede veriyor cnm. Allahim bize yardim etsin elimizden gelen hicbisey yok:96:

Senin duygularini cok iyi anliyorum hevuk aynisi bana oldu buyuk bir hayalkirikligi ama insallah Allahim can verirse 1 taneyede veriyor cnm. Allahim bize yardim etsin elimizden gelen hicbisey yok:96:

Öyle tabi canım seninn nezaman toplanıcak? Elinde degilki insanın ya böyle az olunca ister istemez çok etkiliyo moralini insanın...İnşallah 2side sağlıklı embriyolardır..D.kntrol hapı kullandım acaba ondan dolayımı böyle za olduu bide her insanın yumurta rezervi farklı çok klomen kullandımm yumurtammı bitti ne :26:

Senin transferin olmustu dimi cnm?Sen nasilsin kabizlik sorunun varmi?Herkes ondan sikayetci.Allahim insallah tutar...:26:

Bircok neden olabilir acikcaci.Yasini sorabilirmiyim cnm?Ben 32 yasindayim ayni sekilde benim de 2-3 tane olustu.Carsamba gunu insallah tam olarak belli olacak..

selam kızlar nasılsınız..ben kötüyümyarın yumurtalarım toplanacak ...karnım çok şişti ,kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var.ayrıca başım ağrıyoooo:95::95:buda yetmezmiş gibi sabah strese bağlı kalp spazmı geçirdimen son bir yıl önce olmuştu.2 saatte zor atlattım.çok rahattım aslında ne oldu bana bilmiyorum...şu aralar tek düşündüğüm ve gözümün öününden gitmeyen sahne doktorun maalesef dediği anlar:2::2:doktorumu değiştirdim ben bu denememde ama yine de oluyor kendime çok kızıyorumböyle işte

Bircok neden olabilir acikcaci.Yasini sorabilirmiyim cnm?Ben 32 yasindayim ayni sekilde benim de 2-3 tane olustu.Carsamba gunu insallah tam olarak belli olacak..

26 CANIM mayısta 27 olucamm Benimde çarşamba kntrolüm var muhtemelen cuma toplanır dedi dktorum seninde aynı demekki nirde yaptırıyodun sen...

Canım ya bende takmıyorum diyorum ama insanın elinde değil birsürü endişe kaygıı Olumlu düşünmeye çalışş benim 2 tane yumurtam varmışşş ben olumlu düşünüyorum 2side çok kaliteli diye düşünüyorum..Of Mevlam inşallah yüzümüze bakar bu yoldan elimizi boş geri çevirmez...

çalışıyorum ama olmuyor yarını bir atlatalımda hayırlısıyla...benim yumurtadan yana sorunum yok Allaha çok şükür..İnşallah seninkilerde kaliteli çıkar canım

moralıni bozma tatlım önemli olan 1 tane olsun kaliteli olsun Rabbim büyük mutlaka bize yardım eder
sen sıkma canını

çalışıyorum ama olmuyor yarını bir atlatalımda hayırlısıyla...benim yumurtadan yana sorunum yok Allaha çok şükür..İnşallah seninkilerde kaliteli çıkar canım

Olmuyo evet takmamak istesende takılıyo bu konuda bişey diyemiyorumm..Ama bak ne güzel yumurtaların ilaçlara güzel tepki vermiş büyümüşler olumlu gidiyo tedavinn...

Olmuyo evet takmamak istesende takılıyo bu konuda bişey diyemiyorumm..Ama bak ne güzel yumurtaların ilaçlara güzel tepki vermiş büyümüşler olumlu gidiyo tedavinn...

haklısın canım...en azından tedavi görebiliyoruz.bu şansı olmayan çiftlerde var...Rabbim hayırlısını versin...

Ben bu topikte kk da bir topik okumuştum günlerce kendime gelemedim.Bizler şanslıyızki yine imkanımız var birşeylerin mucadelesini verebiliyoruz..Konu şöyleydi..Bir kadın hamile 9.ayında birkaç gün sonra doğuma gidicek gayet sağlıklılar..
Doğum için kardeşi evini temizliyormuş arkadaşta yardımcı olmak için su taşımak istemişş kardeşine
ve karnın üstüne düşmüşş çok endişelenmişş doktorunu armaış dr birşey olmıycagını kanaması olursa gelicegini söylemişş ertesi gün acayip bi agrıyla uyanmış ve kanamyla hemnen hastaneye acele doguma almışlar Bebeği başka hataneye anneyi başka hastaneye kanamasını durduramamış doktorlar ve rahmini almışlar ama üzülmemiş yavrusunu düşünerek çabucak iyileşmişş ve kötü haber hiç görmediği yavrusuda ölmüşş ve birdaha asla çocuguda olmıycak.. Bunu okuyunca okadar kötü oldumki Halimize binlerce kez şükürler olsun kızlar...

haklısın canım...en azından tedavi görebiliyoruz.bu şansı olmayan çiftlerde var...Rabbim hayırlısını versin...

Kesinlikle canım ben ilk görüşmeye gittiğimde 19 20 yaşlarında bir kız hüngür hüngür aglıyordu benimde gözlerim doldu aglamasına doktora sordum neden aglıyo ki içim parçalandı diye o yaşta menepoza girmiş ve asla çocugu olmıycak dedi...

26 CANIM mayısta 27 olucamm Benimde çarşamba kntrolüm var muhtemelen cuma toplanır dedi dktorum seninde aynı demekki nirde yaptırıyodun sen...

Ben yurtdisinda yaptiriyorum daha dogrusu burda yasiyorum.benimde buyuk bir ihtimalle cuma toplanacak.Yumurtalarin kaliteli olma ihtimali cok yuksek hic SIKMA canini.Kacta oldugu onemli degilmis kaliteli olmasiymis.Ilk denemenmi?Bende cok korkuyorum insallah toplanma problem cikarmaz bize insallah kaliteleride iyidir:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…