Yaww cnm bnm de iki dedi uc gun sonra opa gttigimde 3olmus 2si dollendi sayi onli seil insaallah saglicakal tutunup beni anne yaparlar tabek hepimis icin duam aminnnKızlar ya moralim acayip bozukBugün hastaneye gittim şimdi geldim sadece ve sadece 2 yumurtam var gEÇEN YAZ KLOMENLE 8 TANE YUMURTAM GELİŞMİŞTİ DAHA TÜPLERİMİN TIKALI OLDUGUNU BİLMİYODU DOKTORUM İLİŞKİYE GİRME SAKIN BU AY 4 5 TANE OLUE ÇOCUGUN DEMİŞTİ..NASIL OLDU ANLAMADIM...
dur bakalımmmm....... amannnnn... hemen yelkenler suya.. yav bi durun bakalım daha yolun yarısındayız... 2 olsun kaliteli olsun... kalite önemli cnm.... üzme kendini tmm mı... bnm de yumurtalıklarım kötü... birbirine yapışık hatta.. ama napalım.. olduğu kadar biz elimizden geleni yapıoruz cnm gerisi allaha kalmışşş... üzülme hemen olur mu...Kızlar ya moralim acayip bozukBugün hastaneye gittim şimdi geldim sadece ve sadece 2 yumurtam var gEÇEN YAZ KLOMENLE 8 TANE YUMURTAM GELİŞMİŞTİ DAHA TÜPLERİMİN TIKALI OLDUGUNU BİLMİYODU DOKTORUM İLİŞKİYE GİRME SAKIN BU AY 4 5 TANE OLUE ÇOCUGUN DEMİŞTİ..NASIL OLDU ANLAMADIM...
Ayyy bebeim bebeim sana dr ole dediyse ve tedavin farkliysa o dogrudur bebeim kafan karismasin ben simdi sen blki yanlis hatrliosun die uyardimmm kafan takilmasin cnmmmm nufffennnn
Hmmmcnm bn tam tup bbk tedaviye bsladigimizdaki olylri hatliom onlr kfama islenmis cunku oncelerini reddettim bynimde hala bi umut aaaa kizim sen norml hmile klabilirsin dieck die bkledim dru.optan once ignelerle brlikte e2m yuksek olmali die bbiliom.caziii senin transfer oldu dimi cvp fersene bacimmdur bakalımmmm....... amannnnn... hemen yelkenler suya.. yav bi durun bakalım daha yolun yarısındayız... 2 olsun kaliteli olsun... kalite önemli cnm.... üzme kendini tmm mı... bnm de yumurtalıklarım kötü... birbirine yapışık hatta.. ama napalım.. olduğu kadar biz elimizden geleni yapıoruz cnm gerisi allaha kalmışşş... üzülme hemen olur mu...
cnm e2 kan verdiğimi çok net hatılıyorum3 kere verdim.. bnm adet olmamam gerekiyodu bu ay hastalığı baskılamak için .. sorucam doktora yarın..
Yaww cnm bnm de iki dedi uc gun sonra opa gttigimde 3olmus 2si dollendi sayi onli seil insaallah saglicakal tutunup beni anne yaparlar tabek hepimis icin duam aminnn
Bende e 2 yi bikez ölçtüler..Cuma günü toplanıcakmışş Moralim çok bozuldu ama ya inşallah kaliteli olurlar döllenirlerde transferim gerçekleşir..Dr söylemedi hiç ben çıkarken sordum kaçtane var diye 2 tane dedii yogundu tam çıkarken betül hanm gördü neoldu dedii 2 taneymişş dedim çok üzüldümm sağlıklı olsun önemli olan o dedi 1 yumurta lazım bize dedi..Ben çok tur diye düşünürken klomenle 8 tane gelişen yumurta nasıl olurda 2 tane olur..
Senin duygularini cok iyi anliyorum hevuk aynisi bana oldu buyuk bir hayalkirikligi ama insallah Allahim can verirse 1 taneyede veriyor cnm. Allahim bize yardim etsin elimizden gelen hicbisey yok:96:
Cnm e2ostrojen efett.bunun yuksek olmasi gerek yoksa tedavi iptal yada farkoi dozlar ve frkli ilaclarla dwm.deiklerimi ye ic ayrica netteen arstr ne iyi geliomus ot onlari yap ye ic.uzme kndini bi anda yukselir bnm 80le basladik 200kusur oldu sonra islamler dwm etti
.fsh dedigim o oncedn yapilo onunda dsk olmasi gerek 6 ile 10 arasi oda yumurta rezervlerinden haber verio ama tup ebebk tedavisi baslayinca sadece e2 ye bakilioCok dirdir ettim ayhhh
Öyle tabi canım seninn nezaman toplanıcak? Elinde degilki insanın ya böyle az olunca ister istemez çok etkiliyo moralini insanın...İnşallah 2side sağlıklı embriyolardır..D.kntrol hapı kullandım acaba ondan dolayımı böyle za olduu bide her insanın yumurta rezervi farklı çok klomen kullandımm yumurtammı bitti ne :26:
Bircok neden olabilir acikcaci.Yasini sorabilirmiyim cnm?Ben 32 yasindayim ayni sekilde benim de 2-3 tane olustu.Carsamba gunu insallah tam olarak belli olacak..
selam kızlar nasılsınız..ben kötüyümyarın yumurtalarım toplanacak ...karnım çok şişti ,kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var.ayrıca başım ağrıyoooo:95::95:buda yetmezmiş gibi sabah strese bağlı kalp spazmı geçirdim en son bir yıl önce olmuştu.2 saatte zor atlattım.çok rahattım aslında ne oldu bana bilmiyorum...şu aralar tek düşündüğüm ve gözümün öününden gitmeyen sahne doktorun maalesef dediği anlar:2::2:doktorumu değiştirdim ben bu denememde ama yine de oluyor kendime çok kızıyorum böyle işte
Canım ya bende takmıyorum diyorum ama insanın elinde değil birsürü endişe kaygıı Olumlu düşünmeye çalışş benim 2 tane yumurtam varmışşş ben olumlu düşünüyorum 2side çok kaliteli diye düşünüyorum..Of Mevlam inşallah yüzümüze bakar bu yoldan elimizi boş geri çevirmez...
Kızlar ya moralim acayip bozukBugün hastaneye gittim şimdi geldim sadece ve sadece 2 yumurtam var gEÇEN YAZ KLOMENLE 8 TANE YUMURTAM GELİŞMİŞTİ DAHA TÜPLERİMİN TIKALI OLDUGUNU BİLMİYODU DOKTORUM İLİŞKİYE GİRME SAKIN BU AY 4 5 TANE OLUE ÇOCUGUN DEMİŞTİ..NASIL OLDU ANLAMADIM...
çalışıyorum ama olmuyor yarını bir atlatalımda hayırlısıyla...benim yumurtadan yana sorunum yok Allaha çok şükür..İnşallah seninkilerde kaliteli çıkar canım
moralıni bozma tatlım önemli olan 1 tane olsun kaliteli olsun Rabbim büyük mutlaka bize yardım eder
sen sıkma canını
Olmuyo evet takmamak istesende takılıyo bu konuda bişey diyemiyorumm..Ama bak ne güzel yumurtaların ilaçlara güzel tepki vermiş büyümüşler olumlu gidiyo tedavinn...
haklısın canım...en azından tedavi görebiliyoruz.bu şansı olmayan çiftlerde var...Rabbim hayırlısını versin...
26 CANIM mayısta 27 olucamm Benimde çarşamba kntrolüm var muhtemelen cuma toplanır dedi dktorum seninde aynı demekki nirde yaptırıyodun sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?