2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

dinlen canım tabiiitransferden sonra gaz olayı bende de çok oluyor.........

Hosbulduk canim.Hepimiz icin yumoslarimizin olmasini dileyerek yolumuza devam diyorum.ilk ve son tup bebegim olur umarim.Cok yorucu sikintili ve tabiiki stresli. Allahim yardimcimiz olsun.:26:

kızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

18 den 42 ye çıkmış bu arada değerim

ohhh hadi gozun aydin cnmmmm seni bekliom valla ne zamandır ama bız zaten bılıoduk hamıs olduunuuuu allahım tamamına erdırsın tutundu demek mınık melek kac yumurtan cıkmıstı kacı dolenmıstı kac tane koymuslardı ben de beklıom dun toplandı az cıktı 6 tane

kıslar ya dun saat 9da yumurtalar toplandı bugun arayıp kac embrıyo olduunu solıyceklerdı hala tık yok ben aradım yarım saat once sordum son kez kontrol etmeden soylemez arkadaslar dedı.aranıcaksınız bugun dedı ama hala ses yok cok heyecanlıyım yaaaa allahım nolur dollenmıs olsun ya ben onceden sanardım kı tuo yaptın mı hemen olur bu ne ya yumurta buyudu mu dollendı mı bolunuyo mu rahıme tutundu mu bıtmıyo kı sıkıntılar yaaa....:97:

canım 8 yumurtam çıkmştı,2 tanesi iyiymiş onları koydular ama galiba teki düştü teki devam ediyor

ayşecim senin haberini bekliyorum. inşallah tosun tosun embriyoların olmuştur. biliyorsun ben de ivi de dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ama embriyolarım başka bir merkezden oraya transfer edilmişti dr um o merkeze geçtiği için. şimdi yeni tedaviye karar verince yine orada başlayacağım inşallah. haydi senden güzel haberini bekliyorum. bence tekrar ara bu saate kadar belli olmuştur.

ankara canım seni de çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah..

Kişilik meselesi demek selinazcımm ben bunları duyunca KENDİME ÜZÜLMÜYORUM AKSİNE GÜÇLENİYORUM ŞÜKREDİYORUMM..SENİ ETKİLİYOSA PAYLAŞMAM TABİİKİ...

allahım yaa cnm çok çok sevindim inş. böle arta arta sağlıkla sıhatle geçer gebeliğin...

dikkat et cnm... darısı başımıza artık kızlar :) hlycn cnm bugün dr sordum e2 prgna başlamadan önce düşük olması gerkiomuş kii ilaca başlayınca bütün yumurtalar eşit büyüsün daha sora yükselmesi gerekiomuş ki seninde şuan 500 lerdedir dedi.. gayet iyi yumurtalar fazla dei.. ama bazen karında su toplanması olabiliyo öle olunca oluşanembryları dondurup bidahaki ay trnsfer edyzr dedi.. inş. gerek kalmaz... ama hayırlısı bi yandan kısmet ne zmönsa o zmn olsun... ilacıda 400 eindirdi.. bi 4 gün daha kullanırız per.gnü kontrol dedi .... yani e2 yi öğrnmiş oldum eminim artık :)

18 den 42 ye çıkmış bu arada değerim

Canım çok sevindim boşuna kendini sıkıntıya soktun inşallah 9 ay sonra saglıklı bişekilde kucagına almayıda nasip etsin Rabbim şimdi sıra bizde bakalım nasıl bi süreç bekliyo bizi inşallah güzel saglıklı bebişlerimiz olur bizimde...Dua et canımm ben fırsat buldukça bol bol dua ediyorum sizlere ...

Hahahahhaa yavrum dedim yha falla bej ne zmn dikatettim bu tahlillere evet tup bebge baslios ilaclanalimmm dedigindee.onun oncesinde hep bi umut ve genelde ben fsh ye bakiodume2bni cok ilgilendirmiodu.cunku ben pkoluyummmmm cazimmmm.neyse ogrnmis olduk cnm basimiza gelince umarim bundan sonra kmse ogrenmk zorunda klmaz melSlekkk disindaaaaa hadi bakalimmmmmmm hyrlsiiiii kusummmmm

Son düzenleme:
Cuma büyük gün arkadaşlar ya beni acayip sitres bastıı bi an önce transferim olsa zaman geçse hamiş oldugumu ögrensemm of off :97:

arkadaşlar mrhb bugün transferimin 8.günü çalıcam meraktan idrar testi yapsammiki yarına bana akıl verin yoksa bekleyeyimmi sabırla cumartesiyi ankara senin adına çok sevindim inşallah bende cumartesi senin gibi güzel haber alırım

Ada ege cnm bnm neden yenı tedavıye karar verıldı olmuyo muymus o embrıyolarla emre bey galıba drun baska merkezden gelen dr o.Cok saol bebegım ya ben aradım bana son 1 2 kez daha kontrol edılecegını soledıler 1 2 saate kdr arayacaklarmıs heyecandan olebılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…