mersenemim ben yatıom valla valıdem az temızlık yapıo bana sagolsun kaldırmıyo gazım olduunda cok dancı vuruyo rahımıme ama rahatım cok sukur.Yaa bızım cocukların durumunu solıycekler valla cok heyecanlıyım ınsallah hepsı dolenmıstır.Ne zaman ararlar acep unuturlarsa napcam ben mı arasam sora:26:
kızlar merhaba opudan geldim şimdi yumurtalar iyi 16 tane çıktı umarım kaliteleri iyidir. artık transferi bekleyeceğiz...
hayırlısı olsun canım dualarımız seninleeee
inşallah canım
hoşgeldin canımmm...
18 den 42 ye çıkmış bu arada değerim
tebrik ederim annecik inşallah arkası gelecek hiç merak etme olumlu düşün olumlu olsun lütfen bizede dua et olurmu:))18 den 42 ye çıkmış bu arada değerim
ohhh hadi gozun aydin cnmmmm seni bekliom valla ne zamandır ama bız zaten bılıoduk hamıs olduunuuuuallahım tamamına erdırsın tutundu demek mınık melek kac yumurtan cıkmıstı kacı dolenmıstı kac tane koymuslardı ben de beklıom dun toplandı az cıktı 6 tane
Yha cnm bis biloduk kiiiikızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıslar ya dun saat 9da yumurtalar toplandı bugun arayıp kac embrıyo olduunu solıyceklerdı hala tık yok ben aradım yarım saat once sordum son kez kontrol etmeden soylemez arkadaslar dedı.aranıcaksınız bugun dedı ama hala ses yok cok heyecanlıyım yaaaa allahım nolur dollenmıs olsun ya ben onceden sanardım kı tuo yaptın mı hemen olur bu ne ya yumurta buyudu mu dollendı mı bolunuyo mu rahıme tutundu mu bıtmıyo kı sıkıntılar yaaa....:97:
Ayyy kizlar lutfen boyle soyler paylasmayalim, tamam hlimize sukur edelim ama, bunlar cok morel bozuyur bizim bu surecte bol bol temel fikralari paylasmamiz lazim... PAylasim icin tesekurler ama bende bu menopoz ddan cok kokruyuorum, kulandimiz ialclardan dolayi bizlerde erken olabiliriz, rabbim zamanindan once gostermesin, acele, aclee sadece yazilanlari okuyorum, butun kalbim tedaviniz iyi gitmeisi hayirlisi ile mutlu sonuclar almaktan yone, rahatsizim, biraz zor oturuyrum inanki, banada dua edin kan vedim daha aramadilar hastaneden, 5 gun icin, rabbim hepimizin yardimcisi olsun, menopozuda uzak tutsun
allahım yaa cnm çok çok sevindim inş. böle arta arta sağlıkla sıhatle geçer gebeliğin...
dikkat et cnm... darısı başımıza artık kızlar :) hlycn cnm bugün dr sordum e2 prgna başlamadan önce düşük olması gerkiomuş kii ilaca başlayınca bütün yumurtalar eşit büyüsün daha sora yükselmesi gerekiomuş ki seninde şuan 500 lerdedir dedi.. gayet iyi yumurtalar fazla dei.. ama bazen karında su toplanması olabiliyo öle olunca oluşanembryları dondurup bidahaki ay trnsfer edyzr dedi.. inş. gerek kalmaz... ama hayırlısı bi yandan kısmet ne zmönsa o zmn olsun... ilacıda 400 eindirdi.. bi 4 gün daha kullanırız per.gnü kontrol dedi .... yani e2 yi öğrnmiş oldum eminim artık :)
Ayayay ozmnda dersin ne zmn gelcek test gunuuuuu hep bi hengame icinde gcio omrumuzzzz:78:Cuma büyük gün arkadaşlar ya beni acayip sitres bastıı bi an önce transferim olsa zaman geçse hamiş oldugumu ögrensemm of off :97:
ayşecim senin haberini bekliyorum. inşallah tosun tosun embriyoların olmuştur. biliyorsun ben de ivi de dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ama embriyolarım başka bir merkezden oraya transfer edilmişti dr um o merkeze geçtiği için. şimdi yeni tedaviye karar verince yine orada başlayacağım inşallah. haydi senden güzel haberini bekliyorum. bence tekrar ara bu saate kadar belli olmuştur.
ankara canım seni de çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?