kızlar iyi geceler bu gün sizi takip edemedim çünki bir koşuşturmaca öldüm valla neyse benim yumoşlarda bir kaç güne toplanacak ALLAHI ım izin verirse e2 de iyi çok şükür benden havadis bu kadar yarın yine kontrolüm var hepinizi nanaktannn öpüüyorumm............
canlarım ben çıkıyorum çok uykum geldi malum sabah iş güç sabah 7 de kalkıcam hepinizi seviyorum öptüm sizi
iii sohbetler size
koruyucu annemis gelmişşşşş.... hoşgeldin mersenem... nasılsın.... ayrıca ankaralı test yaptırcaktı bugün hbri olan var mı..
bu arada arkadaşlar.. tv de dinlemiştim bitkilerin hocası varya ibrahim miydi... tam ahatırlayamadım... erken gebelik dönemlerinde nar suyu içilmesi düşüğe sebep olabilr diodu ve önemiyodu..
bende sadece nikaha gitmeyi düşünüyorum canım.o gün gelsinde bakacağım.öncelikle şu transfer olsunda hayırlısıylabana dua et olur mu hamişlerin duası tutar
benimde kafama takılan bu abdest konusu canım ya..transferde alet edavat kullanıldığı içinb gusül abdestimizde bozuluyormuş.ve banyo yapmamızda yasak dua da etmemiz lazım napacağız bilmiyorum.teemmüm mü yapsak .Rabbim görüp biliyor sonuçta ama yine de bir bilene sormak gerek:44::44:
Yha kislar bisi dicemmmm bnden hep akintii geliooo nieee nolduuu:18:Heekste oluuo muuuu pekiii kiii acabababbabbBide resmen rahmim patlayacakk asagiya doooruuu zorlanioo sankii off nie kii noodukii catlicam nerdeysee olurdu ama simdii cok kotuuu casssiimm de yoqq sateennn :78:
kızlar çatlatma iğnemide vuruldum şimdi yaşasın artık yarın iğne ilaç yokkkkkkkkkkk
bişi sorcam ama burda hoş kaçmayabilir :18:
özel bölgeyi normalde ağda ile alıyorum ben, iğneleri kullanırken
yumurtalar büyürken ağda ile alsak sakıncası olur mu ki?
yoksa riske atmayıp jilet mi kullansak?
doktora soramadığım için size sorayım dedim
valla canım diğer denemelerimde hiç böyle şeyler olmadı...umarım hayırlı haber belirtileridir
Huuupsss hic aklima gelmemistii yha ben transferden bigun evvel agdayla almistimm ama aman aallahimmm bisimi olurr offfsbişi sorcam ama burda hoş kaçmayabilir :18:
özel bölgeyi normalde ağda ile alıyorum ben, iğneleri kullanırken
yumurtalar büyürken ağda ile alsak sakıncası olur mu ki?
yoksa riske atmayıp jilet mi kullansak?
doktora soramadığım için size sorayım dedim
Amin amin cmmmmmm aminnnnyarın sabah kontrolüm var kızlar
yumurta büyütme iğnelerine başlıycz hayırlısyla
şuan sadece lucrin iğne kullanıyorum
yarından sonra iğnelerim 2 tane olacak sanırım
her geçen gün daha çok sabırsızlanıyorum
benimde transferim olsun, bebişimi göbişime alıp geleyim istiyorum
Rabbim dualarımızı geri ,çevirme, hepimize hayırlı evlatlar nasip et,
bize anneliğin mucizesini yaşat,:97:
Yha cnmm insaallahhhhhh nolur yaradanimm aci haber verilmesin hcbirimizeee hamis kalalimmm ve yaradanimm nolurr saglicakla hamisligimiz btsin sagllicakla kucagimiza alallimm saglicakla onlarin saglikli omurlerini grmeyii nasipp etttt nüüfffffeeennnnişte geldiimm sülümanı izledim yaa... amnın bnm moral meleğim crfatym gelmiş bize misafir olmuşşşş.. cnm nasılsın.. sana yazıyorum ama görmedin sanırım...
:):):):):)
çok yakın nasıl olcak bilmem.. doktoruna danışıp ruh haline göre karar ver cnm..
ben de istiyom yaaa... yetti artıkın... yarın sabah kontrolüm var bakalım...
cnm bnm ilk bebişimde ( hep böle örnekliyorum kendimi ama napim aklıma gelio inş. seninde o yüzdendir bu belirtilerdir.. moral vermeye çalışıyorum ve dua ediyorum aksi olursa beni ümitlendirdin deyip kızma bana ki inş. aksi bi durum yaşamıycaz bu ay burası bebek dolucak inş.) çookk akıntım oluyodu bebek yer yapıyo derler temizliyo akıntı ondan demi,şlerdi bana.. bol bol dinlen ltfn.. unutma olcak oldumu rabbim her şekilde yapar ama olmazsada pes etmek yok........
yine sölüyorum nasıl koydular bebişleri çifter çifter yaa bende istiyommmm..... :):):)
yoook onu unut için hiiiçç rahat edemiycek cnmçünkü ay tuttular ay transfer olsa ay beni bırakmasalar ay kalp atışlarını görsem die die uzıycak bu iş.. ne zmn ki kalp atışlarını dıuydun o zmn dr kontrollerini bekliyceksin her ay heycanla.. ay 2li testi ii çıksa ay 3 lü testi ii çıksa ay bi gelse artık.. soraaaa... ay mama yese üşümese uyusa uyansa kusmasa vs. vs. vs. öllleeeee gidicek :):):):) tabi sora sennn :):):):):):):)
kızlar selam ben 25yaşında 3kez tüp bebek yaptırıp negatif sonuç almış bir bayanım. rabbiiim daha fazla aratma ne olur şuan 4.denememi yaptım ve transferimin 7.günü güzel paylaşımlar diliyorum.
Canim benimde akinti var, beyaz kati boyle, seninki nasil? LOLLLL
Rahimmi yoksa ne bilmiyom benimde sol tarafimda bir agri var, boyle batma gibi, oturdummu cok hissediyom, kizlar ben cok kilo almisim 14 yillik hayatimda bu kiloya cikmadim, rabbim hayirlara vesile kilsin 57.5 olmusum, 1/65 boy ama, pantalonlar filan olmiycak kesin, amannnn olmasin HAmis pantolunlari alcam nasilsa dimi canlar hep beraber, yazin giycez hamis pantolanlarimizi, elbiselerimizzi, salina salina gezcez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?