2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Cnm bnm ben iyiyim gundusleri ama gece ve aksamlari hafif agrim ve sikintim oluoo.kac tanesin su anda cnmmm kaynindakilerkee.hgelmis onlrdaaa

Cnm bnm ben iyiyim gundusleri ama gece ve aksamlari hafif agrim ve sikintim oluoo.kac tanesin su anda cnmmm kaynindakilerkee.hgelmis onlrdaaa

canım 2 tane yerleştirdiler bakalım ne olucak heyecanlıyım.. ne dşüneeğimi bilmiyorum.. senin kaçıncı gündü transferin bugün

canım sıkıldı
doktordan geliyorum bugun iğneye başlayacaktık
doktor rahmin yeteri kadar incelmemiş biraz daha kanama olsun ctesi tekrar gel dedi
bugun reglin 3 günü aslında.
bi de benim doğuştan tek yumurtalığım yok, diğer yumurtalığımdan da kist alındı
tedaviye başlarken doktor vajinal muayenede yumurtalarda rahimde iyi demişti
bugun '' inşallah sol yumurtalığın tedavi için bize yeter'' dedi,
ama bunu olumlu mu dedi olumsuz bişey mi demek istedi anlamadım
kendimi transferden sonra kan verip de negatif sonuç almış gibi hissettim
beynime birden bin tane düşünce üşüştü
ya az yumurtam olursa, ya hiç olmazsa
ye bilmem ne :84: zırlayıp duruyorum geldiğimden beri
ctesi sabah tekrar kontrolum var, yumurta büyütme iğnesine o zaman başlıycaz
100 doz dedi poliksitik over hastası olduğun için dedi ama az geldi bana? sizinkiler kaç doz

tatlım sıkma canını al benim 2 yumurtalığım vardı ne oldu sadece sağda 2 yumurta oluştu tek yumurtalıklada yumurtan oluşur tedavin ilerler demek istemiş doktor hemen karamsarlığa düşüp ağlama dur bakalım daha iğnelere başlamadın bilee

Yavrum ignenin adi ne bnde pkoluyum
.okdr cok ilax kullanioskii sen ilacin adini sole cnmm

Rana nasilsin bebkler napiooGulcinnn bnmde iki yumurtaligim var normal ama o kdr ilaca 2yumurta verdii.meraq etme tek basina daha iii yumurtlarr belki cnmmm

Kizlar benim bugun transferimin ikinci gunu karnim hala cok sis ozellkille aksamlari davul gibi oluyo
Bide aksamlari resmen sersem gibi oluyom diyom yerimden
Sizindemi boyle oluyo
Simdiden tesekkurler

Rana nasilsin bebkler napiooGulcinnn bnmde iki yumurtaligim var normal ama o kdr ilaca 2yumurta verdii.meraq etme tek basina daha iii yumurtlarr belki cnmmm

aayy inşallah canım
ilacın ismini sormussun henuz bilmiyorum ctesi baslıycaz dedi
ismini sormadım benim ilacımı merkez veriyo eczaneden almıyoruz

ya ne biliym hassas oluyo insan en olumsuz bişeyde canın sıkılıyo evet daha iğneye bile baslamadım
inşallah ddediğiniz gibi olumlu olur, bi de anlayamadım ki
doktor olumsuz olarak mı dedi oylesine mi söyledi

slm arkadaşlar ben kuzucuklarımı aldım geldim herşey yolunda çok şükür 23 nisan test tarihim umarım herşey gönlümüzce olur.lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...

Kizlar benim bugun transferimin ikinci gunu karnim hala cok sis ozellkille aksamlari davul gibi oluyo
Bide aksamlari resmen sersem gibi oluyom diyom yerimden
Sizindemi boyle oluyo
Simdiden tesekkurler
Cnm kac kisisin simdii ....

Cnm herkest oluo ole bnm hala sisssss karnim ve rahmim.ama ellerim felan deil goguslerimde acio cok sis deil oncedn daha sistiii.wc araligim uzayinca cok sis oluo krnim ve rahatsiz oluomm.hadi baklim hayrli olsnn cnmmm.

aayy inşallah canım
ilacın ismini sormussun henuz bilmiyorum ctesi baslıycaz dedi
ismini sormadım benim ilacımı merkez veriyo eczaneden almıyoruz
Hmm cnm iii eczane eczane ugrasmassinn.bn ilk sulu lucrin kullandimm ama seninki ne bilmiomm.
Cnmm senin kacinci denemnnn ilkmiiii cnmm

Biz uc kisiyiz teyzesi iki tane koydular bana
Bende heP wc ye gidiyom aksamlari fena sisiyom yerimden kalkamiyom uykudan
Sanadami iki tane koydular
Ben 25 yasindayim
İnsallah ikimizde hamile kaliriz canim ya
Ama benim icimde hic kotu bisey yok olcakmis gibi sanki
Ayyyy insallah yaa

kızlar benim 2. günüm yavaş yavaş yürüyorum oturmaya başladım siz neler yapıyosunuz nelere dikkkat ediyosunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…