slm arkadaşlar ben kuzucuklarımı aldım geldim herşey yolunda çok şükür 23 nisan test tarihim umarım herşey gönlümüzce olur.lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...
canım cevap biraz geç oldu sanırım ama farketmez diye düşünüyorum...bişi sorcam ama burda hoş kaçmayabilir :18:
özel bölgeyi normalde ağda ile alıyorum ben, iğneleri kullanırken
yumurtalar büyürken ağda ile alsak sakıncası olur mu ki?
yoksa riske atmayıp jilet mi kullansak?
doktora soramadığım için size sorayım dedim
Canim dualarim seninle,banyo yapmak kim dedi yasak diyo, oyle birsey yok, banyo yapabilirsin ama ayakta, kisa sure, ilik su ile, ben tranferden 3 gun sonra yaptim, her ihtimale karsi, bugun 7 gunum birde 5.gun yaptim, anam insan yatti yerde daha cok kokuyo, kagitta yaziyo dus almak serbest diye ben yine uc gun bekledim, ama inanki gusul abdesti filan almadim, onu ilk defa duydum
,kızlarrr günaydın ben bugün çok büyük aptallık yaptım cumartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çok kötüyüm ya bütün hayallerim gitti keşke 2 gün daha bekleseydim mutlu hayaller kursaydım bu şekilde idrar testinden çıkmayıp kan testinde çıkan varmı ? ağlamalara doyamıyorum şuan bebeklerim bırakmış olmasın beni ne olur allahım
nisacım aradılarmı merkezden son durum ne
bende şimdi durumlarını yazdım canım..iyiler çok şükür
bende tam seni soruyordumki sen yazmışsın
çok sevindim tatlım yarın git ve bebişlerini al artık cuma mubarek günde Rabbim dualarımızı kabul eder annelerine sıkı sıkı tutunurlar
zeynepcim sende son durum ne canım kusura bakma ben bi bırakıyorum geri gelince çok sayfa geçmiş oluyor takip edemiyorum pek:44:
perşembe olur diye düşünmüştük biz önce toplama gününü de saydığımızdan .eşimde keşke cuma olsa mübarek gün demişti.Rabbim gönlüne göre verdi.İnşallah sonucuda gönlüne göre verir.bizim daha önceki denemelerde hiç 1, kalite embriyomuz olmuyordu.İnşallah bu kez güzel olacak her şey
tatlım yarın yumurtalar toplanacak bakalım 2 tane var inşallah kaliteleri iyidir biliyorsun iğneleri yanlış kullandığım için çok korkuyorum
yani senin anlayacağın yarın ben bebişlerimi doktorlara teslim edicem
sen yarın bebişlerini teslim alıcaksın inşallah RABBİM isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatır hayırlısı ALLAHTAN
İnşallah canım..biliyorsun insan nasibinin ötesine geçemiyor bizimde imtihanımız bu sabır düşüyor hissemize.Ben inanıyorum o iki yumurta çok sağlam olacak ve sana gelecekler annesi.Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
bu arada kına işini ne yaptın gitmicen kına gecesine dimi dikkat et biliyorsun 3 gün çok önemli
Hmm cnm iii eczane eczane ugrasmassinn.bn ilk sulu lucrin kullandimm ama seninki ne bilmiomm.
Cnmm senin kacinci denemnnn ilkmiiii cnmm
Biz uc kisiyiz teyzesi iki tane koydular bana
Bende heP wc ye gidiyom aksamlari fena sisiyom yerimden kalkamiyom uykudan
Sanadami iki tane koydular
Ben 25 yasindayim
İnsallah ikimizde hamile kaliriz canim ya
Ama benim icimde hic kotu bisey yok olcakmis gibi sanki
Ayyyy insallah yaa
canım sulu lucrini bende kullanıyorum 14 gündür
bu bahsettiğim yumurta büyütme için olan iğne ya gonal f ya proggeston gibi bisey olmalı
ilk denemem hayatım, ilk tek ve sonucu pozitif olan olur inşallahhh
selam kızlarrrr
bugün bebeklerimi aradım
hepsi yaşıyorrr
3 ü 1. kalite,2si 2.kalite,1 taneside 3. kalite dediler...
belki dondurulmayabilinir ama iyi kalitede transferin olacak dediler.
yarın 12,30 da transferim vaarr
Allahın izni ile alıp geleceğim bebeklerimidua edin bana olur muuu
Rabbim bu güzel günleri bize de göstersin
transferden sonra en rahat dönem baslıyo şekerim ye iç yat işte
pozitif sonucunu paylaştığını da görürüz inşallahhh
git gel anlat bize transferin nasıl geçti neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?