noldu biliomusunuz kızlar
hastaneyi aradım
doktora dedim ki:
böyle böyle "inşllah sol yumurtalığınız işimizi görür" dediniz ben takıldım atıp tutuyorum olumsuz bisey mi demek istediniz?hani yumurtam cıkmaz falan die mi
olumsuz hiçbirsey yok olsaydı direk söylerdim zaten, yolunda olmayan hiçbirsey yok siz sıkıntı etmeyin dedi
ohh be rahatladımm
bende sizlerden farklı degilim kızlar gün yaklaştıkça korkularım dahada arttı sürekli aglamak istiyorum kötü kötü rüyalar görüyorum neolur allahım daha fazla aglatma bizi ne oluuuuuur
stres yapma canım ALLAHIN İzni ile bu sefer yüzün güler inşallah
inş canım ALLAH ım yarı yolda bırakmasın bizleri.
noldu biliomusunuz kızlar
hastaneyi aradım
doktora dedim ki:
böyle böyle "inşllah sol yumurtalığınız işimizi görür" dediniz ben takıldım atıp tutuyorum olumsuz bisey mi demek istediniz?hani yumurtam cıkmaz falan die mi
olumsuz hiçbirsey yok olsaydı direk söylerdim zaten, yolunda olmayan hiçbirsey yok siz sıkıntı etmeyin dedi
ohh be rahatladımm
tatlım yarın yumurtalar toplanacak bakalım 2 tane var inşallah kaliteleri iyidir biliyorsun iğneleri yanlış kullandığım için çok korkuyorum
yani senin anlayacağın yarın ben bebişlerimi doktorlara teslim edicem
sen yarın bebişlerini teslim alıcaksın inşallah RABBİM isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatır hayırlısı ALLAHTAN
canım senin yumoşlar kaç mm şuan
inş. bunlar olumlu belrtlerCanim benimde akinti var, beyaz kati boyle, seninki nasil? LOLLLL
Rahimmi yoksa ne bilmiyom benimde sol tarafimda bir agri var, boyle batma gibi, oturdummu cok hissediyom, kizlar ben cok kilo almisim 14 yillik hayatimda bu kiloya cikmadim, rabbim hayirlara vesile kilsin 57.5 olmusum, 1/65 boy ama, pantalonlar filan olmiycak kesin, amannnn olmasin HAmis pantolunlari alcam nasilsa dimi canlar hep beraber, yazin giycez hamis pantolanlarimizi, elbiselerimizzi, salina salina gezcez :)
yasaklayan onlar... yinede bi sor cnmBende vuruldum bende bende 10.30 da..Kızlar size bişi sorabilirmiyim..:78: :78: Biz eşimle nerdeyse 1 aydır munasebette bulunmutoruz bugün dr dediki 3 günlük olması lazzımmış sprm.... ama cuma toplancak kafam karıştı bugünden sayarsak 3 gün olmuyo problem çıkarmı acaba...
kızlarrr günaydın ben bugün çok büyük aptallık yaptım cumartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çok kötüyüm ya bütün hayallerim gitti keşke 2 gün daha bekleseydim mutlu hayaller kursaydım bu şekilde idrar testinden çıkmayıp kan testinde çıkan varmı ? ağlamalara doyamıyorum şuan bebeklerim bırakmış olmasın beni ne olur allahım
geldim gülüm geldim.. dr gittim herşey yolunda dedi... yarın yine gidicem... sen müjdeli hbri verdiğinde ben hastanede olucam galiba ogün toplama olur büyük ihtimalle dedi... herşey yolunda şimdilik dedi çok mutlu oldum.. beklediğimizden fazla yumurta oldu.. karında sıvı toplanması olursa toplayıp sen iyileştikten sonra transfer yaparız dedi.. inş. le bişi olmaz... ama hayırlısı tabiii.. sen nasılsın dr aradınmı..
inşaallh cnm inşaallhh hyrlı olsn dıelım sana da casiiimmmmm......yumoşların toplanck pzrtesii koly glsın sana allah yrdımcın olsunnn.bnde inşaallah o gun cok gusel hberler hyrlı hberler verrım sızee allahıumın iznıyleee
sılanaz ve senden çok umutluyum hbr beklediklerimden yanii... çok inanıyorum.. çok istiyorum.. bak mutlaka yazın hastanede de olsam telden girip okurum inş. allahım acı halimize gül yüzümüze....
oh iyi yapmışsın canım için rahat etmiştir
canım aynıyız benimde 2. günüm. bende yemek wc dışında uzanıyorum hafif oturuyorum ama dinlenme halindeyim... aynı anda haberlerimizi alıcaz umarımm dualarımız akbul olur.. hissiyatın var mııkızlar benim 2. günüm yavaş yavaş yürüyorum oturmaya başladım siz neler yapıyosunuz nelere dikkkat ediyosunuz...
burda başka 3 kişi daha varrrHoooyytt kislar slmmmBisde 3 kisiyisss teyssiii.yer teyse onlrii oyhh insallah cnmmm hepimis hamile kaliriss insaallahh.transferi olmus arkdsim nickini htrlamiom ama uyku sersemiyimdee ben ikincu gun wc yemk diisnda cok kalkmadim ama yinede klktimm 3.gun hep olmasa da genelde ayaktaydimm ablacimm gelmistii sevincten. Igneye bile diari ciktimmm ve sandakyede otrdum genelde ogunnn yemek artuk yanima gelkioduu bn yemege gidiodummm hadin bqkalim hayrlisii olsunnn.zeynepconnnnn nerdesin sen gelince hpimise hberr ett:97:
ranav iii cnm sen ruya gruomuşn ve htrlıomusun bn grmuorum grsem de hatrlamıom dmkkk.ama tek bıldgım sey uyku esnasında gndüz gece frketmes sıçrıomuşummm esımöle annem deddiii:18:casssii glkmişiiinn ywrummmm hqqq
ahhhh canım yaaa niye sana önceden söylememişler kiii
bence bunu bildir hasteneye
Hevukkk sana onceden demeleri gerekioduu cnmm daa keske en azindan dun gce bosalsaydii esinnnn yada hmn dru ara sole hmn mutlakakkaaaa hmmmenn
Aslında burada bilenler yazsa böyle şeyleri kimse bilgilendirmiyo yasadıkları konusunda..Betül hanım dedi bugün yapsın diye dün için ama 3 gün olmuyo hiç ümidim kalmadı artık saçma sapan bi tedavi şekli oldu..Sinirlerim çok bozuk acayipp şuanda karşıma biri çıkıp saçma sapan bişeler sorsa öldürebilirim..
hayırlısı olsun zeynepciğim hiç korkma sağlıklı yumurtalar olucak sonrada annesine gelicekler dualarımız yarın için seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?