2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

noldu biliomusunuz kızlar
hastaneyi aradım
doktora dedim ki:
böyle böyle "inşllah sol yumurtalığınız işimizi görür" dediniz ben takıldım atıp tutuyorum olumsuz bisey mi demek istediniz?hani yumurtam cıkmaz falan die mi
olumsuz hiçbirsey yok olsaydı direk söylerdim zaten, yolunda olmayan hiçbirsey yok siz sıkıntı etmeyin dedi
ohh be rahatladımm

oh iyi yapmışsın canım için rahat etmiştir

bende sizlerden farklı degilim kızlar gün yaklaştıkça korkularım dahada arttı sürekli aglamak istiyorum kötü kötü rüyalar görüyorum neolur allahım daha fazla aglatma bizi ne oluuuuuur

stres yapma canım ALLAHIN İzni ile bu sefer yüzün güler inşallah

bende aklıma takılan birşey oldumu saat kaç olursa olsun direk doktoru arıyorum en iyi cevabı onlardan alıyoruz yakında tlf cevap vermicek yeterrr diye

hayırlısı olsun zeynepciğim hiç korkma sağlıklı yumurtalar olucak sonrada annesine gelicekler dualarımız yarın için seninle

ranav iii cnm sen ruya gruomuşn ve htrlıomusun bn grmuorum grsem de hatrlamıom dmkkk.ama tek bıldgım sey uyku esnasında gndüz gece frketmes sıçrıomuşummm esımöle annem deddiii:18:casssii glkmişiiinn ywrummmm hqqq

ben geldim canlar... moral çöküntüsü yaşanmış yine...
pes etmek yok sukoy vermeyin... olmasada bidaha bidaha .........

canım senin yumoşlar kaç mm şuan

annem dr gttm işte bugn 16-17 dedi 2 daha kullancam ilaç pztsi kısmetse toplama

inş. bunlar olumlu belrtler

yasaklayan onlar... yinede bi sor cnm

cnm çooookkkkk var lütfen hemen üzülmee..

geldim gülüm geldim.. dr gittim herşey yolunda dedi... yarın yine gidicem... sen müjdeli hbri verdiğinde ben hastanede olucam galiba ogün toplama olur büyük ihtimalle dedi... herşey yolunda şimdilik dedi çok mutlu oldum.. beklediğimizden fazla yumurta oldu.. karında sıvı toplanması olursa toplayıp sen iyileştikten sonra transfer yaparız dedi.. inş. le bişi olmaz... ama hayırlısı tabiii.. sen nasılsın dr aradınmı..

inşaallh cnm inşaallhh hyrlı olsn dıelım sana da casiiimmmmm......yumoşların toplanck pzrtesii koly glsın sana allah yrdımcın olsunnn.bnde inşaallah o gun cok gusel hberler hyrlı hberler verrım sızee allahıumın iznıyleee

sılanaz ve senden çok umutluyum hbr beklediklerimden yanii... çok inanıyorum.. çok istiyorum.. bak mutlaka yazın hastanede de olsam telden girip okurum inş. allahım acı halimize gül yüzümüze....

sılanaz ve senden çok umutluyum hbr beklediklerimden yanii... çok inanıyorum.. çok istiyorum.. bak mutlaka yazın hastanede de olsam telden girip okurum inş. allahım acı halimize gül yüzümüze....

ayhhh cnmsınn kuyban olummm yaradanınısaaaaa....cnm saten hmn bellı olmuo yha beklıon yhaa tahlıl sonucunuu.....olumlu dşünelım olumlu olsunnnn...inşaallahh...kac tane olmus yumoşşlarınnnnn cnmm

kızlar benim 2. günüm yavaş yavaş yürüyorum oturmaya başladım siz neler yapıyosunuz nelere dikkkat ediyosunuz...
canım aynıyız benimde 2. günüm. bende yemek wc dışında uzanıyorum hafif oturuyorum ama dinlenme halindeyim... aynı anda haberlerimizi alıcaz umarımm dualarımız akbul olur.. hissiyatın var mıı
burda başka 3 kişi daha varrr

ya ben sabaha kadar wc ye taşınıyorum rüyalarım karmakarışık hiç dinlenemiyorum gecee :97::97:

ahhhh canım yaaa niye sana önceden söylememişler kiii
bence bunu bildir hasteneye

Aslında burada bilenler yazsa böyle şeyleri kimse bilgilendirmiyo yasadıkları konusunda..Betül hanım dedi bugün yapsın diye dün için ama 3 gün olmuyo hiç ümidim kalmadı artık saçma sapan bi tedavi şekli oldu..Sinirlerim çok bozuk acayipp şuanda karşıma biri çıkıp saçma sapan bişeler sorsa öldürebilirim..

Hevukkk sana onceden demeleri gerekioduu cnmm daa keske en azindan dun gce bosalsaydii esinnnn yada hmn dru ara sole hmn mutlakakkaaaa hmmmenn

Dün gece boşaldı canım..Ben sorucaktım ama pazartesi gittiğimde muhattap bulamadım doktor a tam kapıdan hızlıca çıkarken yumurta sayısını sordabildim bağırarak cevap verdi dışarsı insan kaynıyodu utandım valla..2 TANE YUMURTAN VAR İĞNELERE AYNI DOZ DEVAM HANGİSİNİ KULLANIYORDUN .. neden niçin 2 yumurta diye sorgulayamadımm

canım bu konuyu hastane ler mutlaka bildiriyor nasıl atladılarki hangi merkezdesin.. ? sıkma canını umudunu kaybetme stres yapma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…