Olucak hepimizin olacak.Topikte er yada gec hepimizboyle olucaz...
Dün gece boşaldı canım..Ben sorucaktım ama pazartesi gittiğimde muhattap bulamadım doktor a tam kapıdan hızlıca çıkarken yumurta sayısını sordabildim bağırarak cevap verdi dışarsı insan kaynıyodu utandım valla..2 TANE YUMURTAN VAR İĞNELERE AYNI DOZ DEVAM HANGİSİNİ KULLANIYORDUN .. neden niçin 2 yumurta diye sorgulayamadımm
canım bu konuyu hastane ler mutlaka bildiriyor nasıl atladılarki hangi merkezdesin.. ? sıkma canını umudunu kaybetme stres yapma kendini
Dün söyledi halkla ilişkiler var o muhattabımız bizim ben erdemdeyim Serapla aynı yrdeyizz..Ben sordum Serap hanıma onuda söyliycektim dedii..
kızlar merhaba,
İnşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır ve kuzularınıza kavuşursunuz.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Sizlere bir şey sormak istiyorum, kaç tane embriyo transfer ediliyor, yaşa göre değişiyor mu?
kızlar merhaba,
İnşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır ve kuzularınıza kavuşursunuz.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Sizlere bir şey sormak istiyorum, kaç tane embriyo transfer ediliyor, yaşa göre değişiyor mu?
saol canım
1.ve 2.dememe yaşa bakmaksızın 1 adet embriyo
3. deneme ve 35 yaş üstü 2 embriyo
Dün gece boşaldı canım..Ben sorucaktım ama pazartesi gittiğimde muhattap bulamadım doktor a tam kapıdan hızlıca çıkarken yumurta sayısını sordabildim bağırarak cevap verdi dışarsı insan kaynıyodu utandım valla..2 TANE YUMURTAN VAR İĞNELERE AYNI DOZ DEVAM HANGİSİNİ KULLANIYORDUN .. neden niçin 2 yumurta diye sorgulayamadımm
çok sağol canım, bir kaç sayfa önce 25-29 yaşında olan arkadaşların yazılarında 2 embriyo yazıyordu, demek ki 3. denemeymiş.İnşallah bu denemelerinde bebişleri onlara sıkı sıkıya tutunur.Annelerini üzmezler.
Benim arkadaşım bu ay tedaviye başladı ve haftaya transferi olacak, 41 yaşında. Bende aşılama deneyeceğim olmazsa herhalde tüp bebeğe geçilecek.
Hepimiz için hayırlısı.
amin canım. birçok kriter var yaş ve sorunda önemli. ilk ve 2. denemelerde tek transfer yapılıyor diye biliyorum
Kislar ben 28 yasindayim ilk denemem insaallah da son olur.Bisim merkesde yas kac olursa olsun sans acisndan 2tane emveiyo konuo ama kagit usutunde 1 gorunuoo yasakmis ya
hayatım merkez çok öenmli işte .. ben doktorumdan çok memnunum süleyman tosun umut tüp bebekte .. her soruma sabırla cevap verdi. hastaneden sürekli arayıp bilgi verdiler. dün bile aradılar nasılsınız diye bir sıkıntınız var mı diye... o kadar para döküyoruz azıcık da ilgilensinler yaniiiiiOfof cnm haklsiin cok kalablik oluo ve onlr icin nrmal snin cocugun olmuosa tek sen deilsin hanginize yetiselim mantigii bak ben okdr dra gidodum yemin ederim bisey sormuodum yogun adam sanki kisarmi ki die bekleynler var adam saten ne yapilmasini soletiodu hmsirelere kac yumurtam var die sormadim okndi soledi bana ama okdr acemiyumki(allahbkimseyi bu konuda deneyimli yapmasin)kac tane olmali ne olcak basim beynim donuodu soru sormak mi adimi sorsalr soleyemeyck acizlige geliodum.anlamazlr cnmm uzlme allahim buyuk vardir bundan da hayr emin ol .demelei gerekiodu dememis apdallar.ama dedigim gibi var bi hayr hic klbini boZmaaa erkekte sperm yetmesligi yada harektsiligi yoksa cok srun deil cnmm.dua et olacak olacak insaallahhh
Kislar ben 28 yasindayim ilk denemem insaallah da son olur.Bisim merkesde yas kac olursa olsun sans acisndan 2tane emveiyo konuo ama kagit usutunde 1 gorunuoo yasakmis ya
Kissss beni hic aramdilar herkesi ariomus diger merkslerrr aramadilar niekiiii kimseye de sormuom bisi kaderime terkettiler bniii ama ben allahima sigindimm.amma simsi cok kafam karisti beni NEDEN HIC ARAMADILARRR casssii döffff onlariiii.bu arada kislar tedavimisi surduren baslatan bitrmeye calisan dr ve hmsirelerimise aallahim uzun ve saglikli omurler versin bisi olmasin onlara amann allahim koruusunnnnhayatım merkez çok öenmli işte .. ben doktorumdan çok memnunum süleyman tosun umut tüp bebekte .. her soruma sabırla cevap verdi. hastaneden sürekli arayıp bilgi verdiler. dün bile aradılar nasılsınız diye bir sıkıntınız var mı diye... o kadar para döküyoruz azıcık da ilgilensinler yaniiiii
canım hastaneyi batırıcan öle deme barii
İnşallah bir daha gerek kalmaz canım.
Aaaaaaa yapıyorlar mı öğle.Ben de 35 öncesi yasak biliyorum, yeni kanunlara göre.
Kissss beni hic aramdilar herkesi ariomus diger merkslerrr aramadilar niekiiii kimseye de sormuom bisi kaderime terkettiler bniii ama ben allahima sigindimm.amma simsi cok kafam karisti beni NEDEN HIC ARAMADILARRR casssii döffff onlariiii.bu arada kislar tedavimisi surduren baslatan bitrmeye calisan dr ve hmsirelerimise aallahim uzun ve saglikli omurler versin bisi olmasin onlara amann allahim koruusunnnn
işte sonra da ikiz gebelik oluşursa o merkez ayvayı yiyorrç
nkü sağlık ocağı gebelik oluşunca kontrole geliyorr .. bana şimdiden iğne olurken soruyorlar kaçıncı deneme kaç embriyo var dyee
Sağlık ocağı, tüp bebek tedavisi olduğumuzu nerden biliyor yada nasıl hamile kaldığımızı?
tüp bebek merkezleri gebelikleri bakanlığa bildiriyor canım eve geliyrolar gebelik boyunca takip ediliyorsun.. bana tembih ettiş sağlık ocağı hamile kalırsan ahber vericeksin bize dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?