Kizlar 9.gun ustune araba surdum, ozlemisim vallahi, havva super super, ahhh ahhh bebislerime bilsem bisey olmiycak, atliycam arabaya sahil'e gitcem ama sonra esim beni HAM yapar vallahi, bu bebisler nelere kadirmis yarabbim, bu guzelim havada evdeyim
OLSUN BEBISler CIN buda neymis biz nelere katlanirizz OOOOOOO
NAzayse sen benim yasimi sormussun cnaim, listeyi araken gormustum, benim yas 24 bucuk, alah nasip ederse agustos'ta 25 olcam...
Hadibakalim nisacim hayrli olsun kolay glsin allahim yardimcin olsun al gel annesiii onlariiiibiraz daha dayan canım az kaldı test gününe ...yarın bende yatanlar gurubuna dahil olacağım...15 nisan transferrrrr darararammmmm26 nisan test günüüü dadadarrarraaarammmmm İinşallah iyi bir sonuç alırım ve hepimiz alırız...bu arada test günü 27 side olabilür yarın belli olacak benim saymamla değil tabi
Hadibakalim nisacim hayrli olsun kolay glsin allahim yardimcin olsun al gel annesiii onlariiii
kızlar ben çıkıyorummm...hepiniz dua edin bana olur mu...yarın bebeklerimle burada olacam inşallah...iyi geceler hepinizeee
kızlar yarın yumurtalarım toplanıyor ne olur benim için dua edin
Allah yardımcın olsun cnm sorunsuz olsun, güzel güzel toplansın yumurtaların :81::80:
kızlar ben çıkıyorummm...hepiniz dua edin bana olur mu...yarın bebeklerimle burada olacam inşallah...iyi geceler hepinizeee
kızlar yarın yumurtalarım toplanıyor ne olur benim için dua edin
ayhhh cnmsınn kuyban olummm yaradanınısaaaaa....cnm saten hmn bellı olmuo yha beklıon yhaa tahlıl sonucunuu.....olumlu dşünelım olumlu olsunnnn...inşaallahh...kac tane olmus yumoşşlarınnnnn cnmm
inş. cnm.. senin başka bi yazını okudum çok üzüldüm.. çok zorluk yaşamışsın.. iş. rabbim yüzüne güler ve sanada sağlıklı beişler nasip eder.. bu akşam dua okudum rabbim dedim nolur... hiçbirimizin kucağını boş bırakma bana ve tüm arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere yardım et.. inş. bize güzel hbrler verirsin..Olucak hepimizin olacak.Topikte er yada gec hepimizboyle olucaz...
Kissss beni hic aramdilar herkesi ariomus diger merkslerrr aramadilar niekiiii kimseye de sormuom bisi kaderime terkettiler bniii ama ben allahima sigindimm.amma simsi cok kafam karisti beni NEDEN HIC ARAMADILARRR casssii döffff onlariiii.bu arada kislar tedavimisi surduren baslatan bitrmeye calisan dr ve hmsirelerimise aallahim uzun ve saglikli omurler versin bisi olmasin onlara amann allahim koruusunnnn
dünyayı kurtaran hlycn... sus bakem bu ne celal... sakiiiiiinnnnn.... lüffennnnn....... hani seni düşündüğüme değil bebişlerimiz için yani :):):) dr ara ağprılarını sooorrrr.. daha 8 mi oldu ben çatlıuycam meraktan haaa...... :):):)Offf nEler yazmistim ama phonenun sarji btti ve silindii.cok kisdim cokkk ben saglikli cocuklara kavusayim da yerim cezasini savasirim drum icin hastanem icin bebeislerim icn.devletvyasaya onu koyacagina once bi ilaclari ve. Tedaviyi karsilasinn bu devlt dioki paran varsa sansinda var ilac da alirsin tedavide olursunn.allaha sukur bisler yaptiabilioss peki soruorummm parasi olamayan nasil her zmn merkes muayene parasi verebilecek nasil ilacalari alacak ve nasil asilama olsun op olsun transfer olsun yaptrabilecek.Allahimizdan bska kimseden bisey istemios biss.allahim sen buyuksunn simdii ayhh hadi tutar da iki tane olurda basim belaya girerse ne olacak dusunemem.sacma sapan seylerle de insanlari uzmeyinn.cok biliosaniz kndinize saklayinn ceza olayini soleyen arkdslarrr
cnm bnm tedavi uzadı biraz enson martta oldum bu ay olmadım... önümğzdeki hafta inş. toplama aynı mı denk gelio acep... çok meraklanıyorum artık.. bi toplansın bakalım. burdaki arkadaşları okuyuncada meraklanıyorum kaç toplancak kaçı kaliteli kaçıtuttucak...slm canım maşşallahh iyi baya var yumoşların benimkiyle mm ler aynı benimde 10 tane felan 15,16 mm arası deişiyor senin son adetle benimkinin arasında ne kadar vardı canım, bnm 2 nisan adet tarihim
ya lütfen ama yaa... pes etmek yok ltfn... olacaktır.. olmazsada rabbim güç verdikçe pes etmek yok..İnşallah selinazcım Rabbim versin isteyen güzel kalpli kadınlara hayırlı evlatlar inşallah olur inşallah..Ben umudumu yitirdim bu dakikaya kadar hep heyecanlıydım olucak diye şimdi hiiiç içimde heves kalmadı bile alıp başımı hiiç tanıdığım insanın olmadığı biyere kaçasım var.. Rabbim Yar ve yardımcım ız olsun inşallah
Ya Hlycn canim sen ne ediyon, bebislerimizi strese sokma gulum, fikrini yaz gec, dekopa canim sende burda fikirlerimizi paylasiyoruz, gerilim yapmayin kendinize, kullandimiz ilaclar, yasadiklarimizin uzerimizde etkisi var Hlycn de dedi gibi kisisel algilamayin lutfen,
HAdi canlar, bir cicek yollayin birbirnize, bir ikide opucuk, bir kactanede hamis, emir bebek yollayin sans icin bi isee girgira cavirelim.. biZe gulmek lazim...
pazartesine çok sonuç var cnm.. liste maşşalahla dolacak inş....Cazi, sanada guzel dileklerin icin tesekkur ederim, Insallah rabbimin izni ile Pazartesi gunu ilk mutlu ahber Hlych'den ikincisi bednen gelcek saat farki 7 saatCanada ile Turkiye'nin arasi ben testi yaptirim sabah erkenden eve gelen kadar ins, HLycn hamis haberini alcam, aradi sira bedne dahil butun arkadaslarimizin
Canım ben hala tedavideyim 2 tane yumurtam var yarın toplanacak.Sperm kalitesinin iyi olması için 3 gün ila 7 gün gerekliymişş biz bir aydır münasebette bulunmadık ve doktor önmeli olan bu uyarıyı yapmadı dün oldu ama 1 günde nasıl hareketli saglıklı olur bilimiyorum..Bu tedavinin fos olacagını düşünmek istemesemde malesef öyle olucak diye ısrarla düşündürmek istiyo gidişat
pınarcım ben de bugun aldm gldm kuzumu ama test tarıhım 25 nsan sen 23
cıkarmı kı cnm bnmmmmm
ay evettt...birlikte olacağız bi kaç saat sonraaaa...yaşaşınnnnndua ediyoruz bol bol, al da gel bebişlerini hadiiii,yarın gece birlikte uyuycaksınız
dualarımız seninle canım.kaliteli yumoşların olur inşallahhhkızlar yarın yumurtalarım toplanıyor ne olur benim için dua edin
sağolasın canımmmayyyy canım hadi hayırlısı ALLAH yardımcın olsun
yarın kimi arkadaşımızın yumoşları toplancak
kimi arkdşımızda bebişlerini alıcak
tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın fazla duramıyorum
ama dualarım sizlerle bunu bilin
ayetel kürsiyi eksik etmeyin
işaret parmağnızı göbeğinze koyup ya mübdi yi okuyun..
ınşşş RABBİM şu mübarek ay hürmetine dualarımızı kabul eder..ona açılan el boş dönmezmiş..
salavat getirin işlem esnasında...benden minik tavsiyeler nacizane..
hepinizi çok seviyorum...
kızlar günaydın
cumalarınız mübarek olsun
birazdan çıkıcaz yola ama size günaydın demeden gitmek istemedim ALLAHIN izni ile hayırlı haberlerle döneceğim bugün yumurtaları toplanacak ve transferi olacak arkadaşlar hepimizin ALLAH yardımcısı olsun hayırlı haberlerle dönelim inşallah
pınarcım ben de bugun aldm gldm kuzumu ama test tarıhım 25 nsan sen 23 cıkarmı kı cnm bnmmmmm
bugün transferimin 8.günü dayanamadım yine idrar testi yaptım ve herzamanki tek çizgiiii
biliyodum zaten olmadığını ama en zoru bunu herkese nasıl söyliycemmm((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?