2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

biraz daha dayan canım az kaldı test gününe ...yarın bende yatanlar gurubuna dahil olacağım...15 nisan transferrrrr darararammmmm26 nisan test günüüü dadadarrarraaarammmmmİinşallah iyi bir sonuç alırım ve hepimiz alırız...bu arada test günü 27 side olabilür yarın belli olacak benim saymamla değil tabi

Hadibakalim nisacim hayrli olsun kolay glsin allahim yardimcin olsun al gel annesiii onlariiii

kızlar ben çıkıyorummm...hepiniz dua edin bana olur mu...yarın bebeklerimle burada olacam inşallah...iyi geceler hepinizeee

yarın kimi arkadaşımızın yumoşları toplancak
kimi arkdşımızda bebişlerini alıcak
tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın fazla duramıyorum
ama dualarım sizlerle bunu bilin
ayetel kürsiyi eksik etmeyin
işaret parmağnızı göbeğinze koyup ya mübdi yi okuyun..
ınşşş RABBİM şu mübarek ay hürmetine dualarımızı kabul eder..ona açılan el boş dönmezmiş..
salavat getirin işlem esnasında...benden minik tavsiyeler nacizane..
hepinizi çok seviyorum...

ayyy ayy oku oku bitmedi bayanlar bu ne hız yav...azcık relax canlarım..... no stres.. bak bebişleri üzüyosunuz....

ayhhh cnmsınn kuyban olummm yaradanınısaaaaa....cnm saten hmn bellı olmuo yha beklıon yhaa tahlıl sonucunuu.....olumlu dşünelım olumlu olsunnnn...inşaallahh...kac tane olmus yumoşşlarınnnnn cnmm

cnm bilmiyorum ama 10 dan fazla görünüyodu.. bakalım kısmet.. bencde cnm olumlu düşünelim olumlu olsun...

Olucak hepimizin olacak.Topikte er yada gec hepimizboyle olucaz...
inş. cnm.. senin başka bi yazını okudum çok üzüldüm.. çok zorluk yaşamışsın.. iş. rabbim yüzüne güler ve sanada sağlıklı beişler nasip eder.. bu akşam dua okudum rabbim dedim nolur... hiçbirimizin kucağını boş bırakma bana ve tüm arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere yardım et.. inş. bize güzel hbrler verirsin..

bak ben onları naparım naa naa yaparım onları :):) aramazsan arama yaaar.. :):) aramasınlar cnm.. senin ağrın sızın geçtimi sen aradın mı bakem dr... ayrıca bişi dicem topiğin en küçüküü kiiimmm.. ben 23 üm var mı daha küçük olan :)

dünyayı kurtaran hlycn... sus bakem bu ne celal... sakiiiiiinnnnn.... lüffennnnn....... hani seni düşündüğüme değil bebişlerimiz için yani :):):) dr ara ağprılarını sooorrrr.. daha 8 mi oldu ben çatlıuycam meraktan haaa...... :):):)

slm canım maşşallahh iyi baya var yumoşların benimkiyle mm ler aynı benimde 10 tane felan 15,16 mm arası deişiyor senin son adetle benimkinin arasında ne kadar vardı canım, bnm 2 nisan adet tarihim
cnm bnm tedavi uzadı biraz enson martta oldum bu ay olmadım... önümğzdeki hafta inş. toplama aynı mı denk gelio acep... çok meraklanıyorum artık.. bi toplansın bakalım. burdaki arkadaşları okuyuncada meraklanıyorum kaç toplancak kaçı kaliteli kaçıtuttucak...

ya lütfen ama yaa... pes etmek yok ltfn... olacaktır.. olmazsada rabbim güç verdikçe pes etmek yok..
inş. herşey yolunda gidecektir cnm....

aynen katılıyorum cnm ya bu ne stres dimi.. nesse sevindim tatlıya bağlandı.. herkez hep stres hep stres.. arkadaşlar.. elimnizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış.. bol bol dua ediyoruz rabbim inş. halimize acıyıp nasip edecek.. daha evelde dedim yiyecek ekmeği olan istemesende gelio.. olmazsada ne yapabiliriz.. ne kadar ağlasak sızlasak ne değişir... hayır kendimizi paralasak kesin olcak sa ozmn paralayalım hep beraber kahrolalım... lütfen herkes gönlünü ferah tutsun.. olumlu sonuçlar nasip etsin rabbim.. tut ki olmadı yine şükürler olsun bin beterinden sakınsın rabbim..
hayat devam ediyor değil mi evet çok sarsılcaz evet kahrolucaz.. ha belki diyeceksiniz senin var tabii konuş bakalım... ama bende bu yoldayım... 2 aydır maddi manevi bende bittim.. bu yola girince insan güzel sonuçlar beklio... ama napabilirim... neyi değiştirebilirm.... canımdan kıymetlimi.. yeterki rabbim nasip etsin... elimizden geleni yapıyoruz... gönlünüz ferah tutun ve güçlü olun.. er yada geç bu kes yada başka seferlee ama elbet birgün... rabbim nasip edecektir.... hayırlısıyla.....

pazartesine çok sonuç var cnm.. liste maşşalahla dolacak inş....

cnm düşün ki habersiz anlamadan hamile kalanları... olacak oldumu anlamazsın bile bi bakmışsın karnın burnunda :):) inş..........

pınarcım ben de bugun aldm gldm kuzumu ama test tarıhım 25 nsan sen 23

cıkarmı kı cnm bnmmmmm

cnm hayırlı uğurlu olsun inş... sıkı sıkı tutunsun beben sana dikkat et kendine...

dokunmayın bakim bnm gebeşlerime :):) hlycn kız sus sende ortalığa saldın.. bende iki dene isteyyom ama dr her dediğimde yaşın kaç bakem dio... hayırlısı olsun da napalım... ama gitmeyin hlycnmn üstüneee sora çok ağlarr....... yasık ona

==hlycn :):):):)

ankaralım cnmmmm hayırlı uğurlu olsun bebem çok çok sevindim... bizim için bol bol dua et olr mu cnm.. bol müjdeli bi topik olcak bu inş......

9 ay sora hepimiz :):):)

kızlar günaydın
cumalarınız mübarek olsun
birazdan çıkıcaz yola ama size günaydın demeden gitmek istemedim ALLAHIN izni ile hayırlı haberlerle döneceğim bugün yumurtaları toplanacak ve transferi olacak arkadaşlar hepimizin ALLAH yardımcısı olsun hayırlı haberlerle dönelim inşallah

dua ediyoruz bol bol, al da gel bebişlerini hadiiii,yarın gece birlikte uyuycaksınız
ay evettt...birlikte olacağız bi kaç saat sonraaaa...yaşaşınnnnn

kızlar yarın yumurtalarım toplanıyor ne olur benim için dua edin
dualarımız seninle canım.kaliteli yumoşların olur inşallahhh
ayyyy canım hadi hayırlısı ALLAH yardımcın olsun
sağolasın canımmm

teşekkürler tavsiyelerin için canım benim inşallah bizde güzel sonuçlar alırız.hep birlikte büyütürüz bebişlerimizi

günaydın canım..Allah yardımcın olsun.yazabilirsen geldiğinde de yaz erak ederim.ben saat 10.30 gibi yola çıkacam ama yemek yapmak için kalktım...bol bol dua edelim birbirimizee

nisacım ve zeynepcimallahım yar ve yardımcınız olsun kolayca gecsın ıslmelerınıs agrınıs sızınıs omasınnn...mutlulujktannn süzülsünnn sööz yaşlarınısss

pınarcım ben de bugun aldm gldm kuzumu ama test tarıhım 25 nsan sen 23 cıkarmı kı cnm bnmmmmm

canım test tarihini yumurta toplamadan itibaren hesapladılar üzerinee kaç gün koydular bilmiyorum ama benim ayın 8 i cuma toplanmıştı.hatta 23 kapalıyız 22 sinde yaptır dediler benimki 5. gün embriyosu tarih değişir mi bilemiyorum ayşecim banada çok yakın geldi baksana çabuk geçiyo zaman şükür:)))

bugün transferimin 8.günü dayanamadım yine idrar testi yaptım ve herzamanki tek çizgiiii
biliyodum zaten olmadığını ama en zoru bunu herkese nasıl söyliycemmm((((((((((((

serapcım bende dün test yaptım ve 10.günümde negatif çıktı ama yinede ümitsiz değilim arkadaşlarında dediği gibi 15 gün öncesi çıkmıyo idrar testlerinde çıkanlarda nadir biz o nadirlerden değiliz demekki ben dün çok üzüldüm ama yanlış yapmışım doktorumda o testlerin yanıltıcı olduğunu söyledi üzme bebeklerini kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…