İnşallah selinazcım Rabbim versin isteyen güzel kalpli kadınlara hayırlı evlatlar inşallah olur inşallah..Ben umudumu yitirdim bu dakikaya kadar hep heyecanlıydım olucak diye şimdi hiiiç içimde heves kalmadı bile alıp başımı hiiç tanıdığım insanın olmadığı biyere kaçasım var.. Rabbim Yar ve yardımcım ız olsun inşallah
SLM KIZLARR
HASTANEDEN GELDİM
DEĞERİM 72
DR 1 HAFTA SONRA GEL DEDİ
HAYRLISI BAKALIM NELER OLUCAK
Ankarali cnaim cokkkokkkk sevindim, sen bizim umudumuzsun, insallah hep degerlein kat kat katlanarak devam etcek bebisini kucagina alan kadar, tekrar tebrikler simdi anlat bakalim baska ne var ne yokkk? belirtiler neler olmustu sende Lol
Nisa'cim Umarim ehrsey gonlunce olur, dualarim seninle, rabbim ayrdimcin olsun, ins. hersey cok guzel olcak, alda bebisleri gel bakalim Cuma gunu, su mubarek gunde....
aa canım niyeki sendemi tedavi görmüştün üzme canım kendini bu düşüncelere sahip ve bu durumu yaşayan tek bizler degiliz kader arkadaşıyız sonuçta herşey gönlümüzce olur inş sonuçta biz istemezmiydik agrısız sızısız her ay aglamadan günüm geçti diyip hamiş kalmak
kızlarrr son zıplamalarımı yapıyorum...temizlik yemek gezmek banyooo hepsini bu güne sığdırdım...transfer saatim değişti bu arada 13.15 de merkezde olacakmışım.saat 14 de transfer olacakmış...idrara sıkışık olma işine uyuz oluyorummmm
sizler napıyorsunuz bakalımmm
Canım ben hala tedavideyim 2 tane yumurtam var yarın toplanacak.Sperm kalitesinin iyi olması için 3 gün ila 7 gün gerekliymişş biz bir aydır münasebette bulunmadık ve doktor önmeli olan bu uyarıyı yapmadı dün oldu ama 1 günde nasıl hareketli saglıklı olur bilimiyorum..Bu tedavinin fos olacagını düşünmek istemesemde malesef öyle olucak diye ısrarla düşündürmek istiyo gidişat
Canım ben hala tedavideyim 2 tane yumurtam var yarın toplanacak.Sperm kalitesinin iyi olması için 3 gün ila 7 gün gerekliymişş biz bir aydır münasebette bulunmadık ve doktor önmeli olan bu uyarıyı yapmadı dün oldu ama 1 günde nasıl hareketli saglıklı olur bilimiyorum..Bu tedavinin fos olacagını düşünmek istemesemde malesef öyle olucak diye ısrarla düşündürmek istiyo gidişat
son saatlerin yani bekarlığa veda partisi gibi olmuşun bu gün inşallah her şey yolunda gider tatlımm hayırlı uğurluu olsunn şimdi denn
kızlarrr son zıplamalarımı yapıyorum...temizlik yemek gezmek banyooo hepsini bu güne sığdırdım...transfer saatim değişti bu arada 13.15 de merkezde olacakmışım.saat 14 de transfer olacakmış...idrara sıkışık olma işine uyuz oluyorummmm
idrara sıkısık olma düşüncesi beni de geriyor,gerçi benim transfere daha çooookk var
günler geçmiyor mu ne?
umarım herşey yolunda gider göz açıp kapayıncaya kadar biter canım
bugün transferimin 8.günü dayanamadım yine idrar testi yaptım ve herzamanki tek çizgiiii
biliyodum zaten olmadığını ama en zoru bunu herkese nasıl söyliycemmm((((((((((((
üzülme bitanem seninle herşeyimiz aynı benimde yarın toplanacak bize doktor çarşamba gününden itibaren perhiz dedi yani doğru hiç üzülme
biz birinci denemede 3-4 günlük perhizle gitmiştik ama sperm analizinde çok enfeksiyon var dediler hemen 2. sini istediler 1 saatte 2 kere sperm vermiş oldu 1.si işleme alınmadı 2. sini işleme aldılar yani perhiz birboka yaramadı ayrıca 2 ci spermler o kadar sağlıklı çıktıki fazla perhisde iyideğil biryerde okumuştum evet sayı bakımından az oluyormuş ama hareketliliği daha fazla oluyor sakın kafana takma
bugün transferimin 8.günü dayanamadım yine idrar testi yaptım ve herzamanki tek çizgiiii
biliyodum zaten olmadığını ama en zoru bunu herkese nasıl söyliycemmm((((((((((((
Hayrli olsunnn cnmal grl brbislerini saglicaklakızlarrr son zıplamalarımı yapıyorum...temizlik yemek gezmek banyooo hepsini bu güne sığdırdım...transfer saatim değişti bu arada 13.15 de merkezde olacakmışım.saat 14 de transfer olacakmış...idrara sıkışık olma işine uyuz oluyorummmm
çok üzgünüm kendimi kandırmak istemiyorum ilaçlarıda bırakmak istiyorum o yüzden bir önceki tedavimdede böyle olmuştu zaten olsaydı silikte olsa çıkardu herkeste çıkıyor ...canım çıkmıyor idrarda ki senin daha 4 günün var kantesti yaptırmana...sakın moralini bozup sitres yapma.ilaçlarını bırakma.çünkü bi arkadaş testte negatif çıktı diye ilaçlarını bırakmış ve bebeği düşmüş...ikize hamile kalanların bile idrarda çıkmıyor.çıkanların ki ise istisnaa...
çok üzgünüm kendimi kandırmak istemiyorum ilaçlarıda bırakmak istiyorum o yüzden bir önceki tedavimdede böyle olmuştu zaten olsaydı silikte olsa çıkardu herkeste çıkıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?