Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...
serapcım nasılsınnnn iğne yerlerın nasılll...bnm cok kötu arkadslar yrüümkete zorlanıorummm şişti ıgne yerlerımm tas gıbbıı ve cok acıooooo:2:napmamm gerekıoooo
kızlar yumurta büyütme iğneleri için hangi iğneyi kullandınız? adı ne?
bi de hangi gün başladınız mesela adetin 3. günü mü?
(benim bugün 4.günüm ancak henüz başlatmadı doktorum rahim yeterince incelmemiş dedi
yarın başlıycaz sanırım)birde ilaca başladıktan kaç gün sonra oldu toplama işleminiz?
sorma cnm artık vurulcak yer kalmadı her yerim mosmor dün hemşire vururken zorlandı ilaç geri geliyomuş bünye bile kabul etmiyo sanırım..
haaaaa ona varımm cnmmm ben bişi demıommmm caresı farsa yapalımmm dıomm...sıcak havluu dedıler yaptık ama ııııhhhhhhaynen bende senin gibi muzdribim canım
adım atarken kalçalarımda sanki kaya taşıyor gibiyim
napalım bebiş gelsinde razıyım 9 ay desler 9 ay vurdurum
yap canım yasak değil banyo bende yaptım ama aşırı sıcak yapma ılık daynabildeğin kadar soğuğa yakın ılık
kızlar yumurta büyütme iğneleri için hangi iğneyi kullandınız? adı ne?
bi de hangi gün başladınız mesela adetin 3. günü mü?
(benim bugün 4.günüm ancak henüz başlatmadı doktorum rahim yeterince incelmemiş dedi
yarın başlıycaz sanırım)birde ilaca başladıktan kaç gün sonra oldu toplama işleminiz?
canım dualarımız seninle umarım bir yumurtan çok kaliteli oluşur ve tutar canımm..Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...
serapcım nasılsınnnn iğne yerlerın nasılll...bnm cok kötu arkadslar yrüümkete zorlanıorummm şişti ıgne yerlerımm tas gıbbıı ve cok acıooooo:2:napmamm gerekıoooo
sorma cnm artık vurulcak yer kalmadı her yerim mosmor dün hemşire vururken zorlandı ilaç geri geliyomuş bünye bile kabul etmiyo sanırım..
aynen bende senin gibi muzdribim canım
adım atarken kalçalarımda sanki kaya taşıyor gibiyim
napalım bebiş gelsinde razıyım 9 ay desler 9 ay vurdurum
kızlar ben geldim eve girer girmez hemen size yazayım dedim çok mutluyum biliyorsunuz 2 tane yumurtam vardı 3 gündür ağlamaktan şırkmıştım kendimi yumurtalarım toplandı veeeeeeeeee 7 tane çıktı ay nasıl sevindim anlatamam en azından şimdi ümidim var 2 tane olduğunda yoktu sabah arayıp döllenip döllenmediklerini söyliyecekler mutluyum çünkü umudum var benim için ettiğiniz dualar için binlerce teşekkür ediyorum dualarımız kabul oldu
Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...
çok şükür Allaha darısı herkesin başına caqnım.. umarım kaliteli embriyların oluşurrr
kızlar dün 7 yumurtam çıktı diye üzülürken bugün dahada üzüldüm sadece 3 tanesi döllenmiş.şimdi yarını bekliyorum sanırım 5.gün transferi olmayacak.yarın herşey normal giderse transfer olacak sanırım.
inşallah bitanem şimdi işin en önemli kısmı o zaten inşallah kaliteli olurlar ama kendimi şöyle avutuyorum 6 sı bile gitse 1 tane ALLAHIN izni ile kaliteli kalması yeter Hayırlısı ALLAH tan RABBİM cümlemizin dualarını kabul etsin bu kutlu doğum haftasında Peygamber efendimizin Yüzü hürmetine İsteyen herkezi evlat sahibi yapsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnmm ayhhh cok sevındım sperrr bişi yha 2yken 7 haaa...wooowwww dıyımm hyrlı olsun dıyımmmm cnmmm bolbol gusel gusel kllıtelı dollensınler inşaallahh cumlemısın bebeişleriiiikızlar ben geldim eve girer girmez hemen size yazayım dedim çok mutluyum biliyorsunuz 2 tane yumurtam vardı 3 gündür ağlamaktan şırkmıştım kendimi yumurtalarım toplandı veeeeeeeeee 7 tane çıktı ay nasıl sevindim anlatamam en azından şimdi ümidim var 2 tane olduğunda yoktu sabah arayıp döllenip döllenmediklerini söyliyecekler mutluyum çünkü umudum var benim için ettiğiniz dualar için binlerce teşekkür ediyorum dualarımız kabul oldu
yesss dekopacımmmm herkesın kalca pertttttt olduduuu....aman kötu bişi olmasında iltıhap mıltıhapp sorun deıl napalım katlanırııss dimii kıslarrr
kızlar ben geldim eve girer girmez hemen size yazayım dedim çok mutluyum biliyorsunuz 2 tane yumurtam vardı 3 gündür ağlamaktan şırkmıştım kendimi yumurtalarım toplandı veeeeeeeeee 7 tane çıktı ay nasıl sevindim anlatamam en azından şimdi ümidim var 2 tane olduğunda yoktu sabah arayıp döllenip döllenmediklerini söyliyecekler mutluyum çünkü umudum var benim için ettiğiniz dualar için binlerce teşekkür ediyorum dualarımız kabul oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?