sonnn 24 saatt yarın belli olucak bebeklerim buraya inşallah kocaman hamileyim yazıcamkızlar bugün ve yarın dualarınız benimle olsun allahım yardım bana
Arkadaslar benim de transferimin 5. Gunü. 5 gündür yatiyOrum. Belim ağrıyor cok fena ama yatmaktan da olabilir. En Zoru da kabızlik. Her sey korkutuyor beni. Hapsirmaya bile. Nasıl geçecek 10 gün daha
damdan düşenin halini damdan düşen anlar :))yatmaktan heryanım ağrıyor
serapcım bende dün test yaptım ve 10.günümde negatif çıktı ama yinede ümitsiz değilim arkadaşlarında dediği gibi 15 gün öncesi çıkmıyo idrar testlerinde çıkanlarda nadir biz o nadirlerden değiliz demekki ben dün çok üzüldüm ama yanlış yapmışım doktorumda o testlerin yanıltıcı olduğunu söyledi üzme bebeklerini kendini
Arkadaslar benim de transferimin 5. Gunü. 5 gündür yatiyOrum. Belim ağrıyor cok fena ama yatmaktan da olabilir. En Zoru da kabızlik. Her sey korkutuyor beni. Hapsirmaya bile. Nasıl geçecek 10 gün daha
kızlar dün 7 yumurtam çıktı diye üzülürken bugün dahada üzüldüm sadece 3 tanesi döllenmiş.şimdi yarını bekliyorum sanırım 5.gün transferi olmayacak.yarın herşey normal giderse transfer olacak sanırım.
Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...
serapcım nasılsınnnn iğne yerlerın nasılll...bnm cok kötu arkadslar yrüümkete zorlanıorummm şişti ıgne yerlerımm tas gıbbıı ve cok acıooooo:2:napmamm gerekıoooo
bacımm progenxxxx öldürdüü benıı bu ılacc...taş gıbı şiştii ıgne yerelrıı ve gıtgıdee yukarı doooru şislikler hareket edıoo..koykuommmmmmmNe iğnesi vuruluyodun canım senkii transferin olmuştu senin...Kolanyayla masaj yap dagıt ovala oraları bende çok iğne vuruldum rahatsızlıklzrımdan dolayı..Öyle yaıyodum...
serapcım nasılsınnnn iğne yerlerın nasılll...bnm cok kötu arkadslar yrüümkete zorlanıorummm şişti ıgne yerlerımm tas gıbbıı ve cok acıooooo:2:napmamm gerekıoooo
Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...
sorma cnm artık vurulcak yer kalmadı her yerim mosmor dün hemşire vururken zorlandı ilaç geri geliyomuş bünye bile kabul etmiyo sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?