2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

sonnn 24 saatt yarın belli olucak bebeklerim buraya inşallah kocaman hamileyim yazıcam kızlar bugün ve yarın dualarınız benimle olsun allahım yardım bana

Gunaydin arkadaslar Cumamizz mubarek olsun.Allahim insallah bugun guzel haberler alicaz. Cok yumoslu gunler hepimize gelmesi dilegiyle opuyorum sizleri.ben de ise....

sonnn 24 saatt yarın belli olucak bebeklerim buraya inşallah kocaman hamileyim yazıcam kızlar bugün ve yarın dualarınız benimle olsun allahım yardım bana

Ayhhh cnmmm yarinmi belli oluooo 2.annemis olcan demkk hayrli lsun simdiden bebimmm.bu arada hepinize hayrli cumalar dualarinizda yer almak dilegimleee

Arkadaslar benim de transferimin 5. Gunü. 5 gündür yatiyOrum. Belim ağrıyor cok fena ama yatmaktan da olabilir. En Zoru da kabızlik. Her sey korkutuyor beni. Hapsirmaya bile. Nasıl geçecek 10 gün daha

hayırlı cumalarınız olsun...şu mübarek saatlerde dualarımız hayırlısıyla kabul olur inşaAllah....
pazartesi transferim oldu ne zormuş beklemek .....
kan hahlili yaptırsam çıkar mı acabaaaaaaa??????

Arkadaslar benim de transferimin 5. Gunü. 5 gündür yatiyOrum. Belim ağrıyor cok fena ama yatmaktan da olabilir. En Zoru da kabızlik. Her sey korkutuyor beni. Hapsirmaya bile. Nasıl geçecek 10 gün daha

damdan düşenin halini damdan düşen anlar :))yatmaktan heryanım ağrıyor

cnm heyecanlar seni bekliycem işallah hayırlısı olur işallah bize ümit olursun..
bende yarın test yaptırıcam 10.günüm ama varsa zaten çıkar yoksada daha fazla oyalanmak istemiyorum bir an önce normal hayata kendimi döndürmem lazım...

psscım hayrlı olsun cnmmm ...gecer gecer 10 gun daha.....kacıncı denemennnn cnmmm

kızlar dün 7 yumurtam çıktı diye üzülürken bugün dahada üzüldüm sadece 3 tanesi döllenmiş.şimdi yarını bekliyorum sanırım 5.gün transferi olmayacak.yarın herşey normal giderse transfer olacak sanırım.

Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...

serapcım nasılsınnnn iğne yerlerın nasılll...bnm cok kötu arkadslar yrüümkete zorlanıorummm şişti ıgne yerlerımm tas gıbbıı ve cok acıooooo:2:napmamm gerekıoooo

yA ÜZÜLDÜĞÜN ŞEYE BAK NE GÜZEL 3 DE DÖLLENMİŞ BENİM BİRTANE YANLIZCA ODA DÖLLENMEZSE

hevukcummmm inşaallah sper kalıte olur ve dıgerlerını tek gecer bacımmmmm.cok gusel döllenırrr de bebişin kaynına alırsınn.üzülme cnm bol dua et...okuyorumm cnm hepımıze gelsınnn aminnnn

serapcım nasılsınnnn iğne yerlerın nasılll...bnm cok kötu arkadslar yrüümkete zorlanıorummm şişti ıgne yerlerımm tas gıbbıı ve cok acıooooo:2:napmamm gerekıoooo

Ne iğnesi vuruluyodun canım senkii transferin olmuştu senin...Kolanyayla masaj yap dagıt ovala oraları bende çok iğne vuruldum rahatsızlıklzrımdan dolayı..Öyle yaıyodum...

Ne iğnesi vuruluyodun canım senkii transferin olmuştu senin...Kolanyayla masaj yap dagıt ovala oraları bende çok iğne vuruldum rahatsızlıklzrımdan dolayı..Öyle yaıyodum...
bacımm progenxxxx öldürdüü benıı bu ılacc...taş gıbı şiştii ıgne yerelrıı ve gıtgıdee yukarı doooru şislikler hareket edıoo..koykuommmmmmm

:18:bacımmmm embrıonuu dşnn gözünü kapat ve sureklı ya muhyii cekkkk....inşaallah gusl olacak herseyy üzülmeyın kıyamammmm

sorma cnm artık vurulcak yer kalmadı her yerim mosmor dün hemşire vururken zorlandı ilaç geri geliyomuş bünye bile kabul etmiyo sanırım..

üzülme, kısmetinde varsa o bitanecik yumurta da döllenir
yoksa da 100 tane olsa da bisey fark etmez dua oku bol bol
bende okuyorum senin için

sorma cnm artık vurulcak yer kalmadı her yerim mosmor dün hemşire vururken zorlandı ilaç geri geliyomuş bünye bile kabul etmiyo sanırım..

aayy böyle demeyin korkutmayın gözümüzü,
iğne olması bi dert bi de yerleri mi acıyor sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…