cnmm ayhhh cok sevındım sperrr bişi yha 2yken 7 haaa...wooowwww dıyımm hyrlı olsun dıyımmmm cnmmm bolbol gusel gusel kllıtelı dollensınler inşaallahh cumlemısın bebeişleriiii
yesss dekopacımmmm herkesın kalca pertttttt olduduuu....aman kötu bişi olmasında iltıhap mıltıhapp sorun deıl napalım katlanırııss dimii kıslarrr
ayy bitanem çok saol ben hele nasıl sevindiğimi anlatamam sanki o an bana hamilesin dediler yani o kadar sevindim düşün artık
gerçi asıl bundan sonrası önemli ama ben enazından şimdi umutluyum düne kadar hiç umudum yoktu
ayyyy ayyyy zaman geçmiyo bugün sabah olmıcak sanırım gece falan yaptırsammiki ben testi dayanamıyorum artık kalpten gidicem valla eve gidesimde yok bugün offffffffff offffffff bugün çok duygusalım ya durup durup ağlıyorumtlf edip herkeze ağlıyorum bıktı benden arkadaşlarım artık [
bende aynı durumdayım benide heyecanlandırdın şimdi acaba eve giderken yaptırsammı 1 saatte veriyolarmış sonucu
çok güzel yaaa çok sevindm canım allahım dermiş ki sen iste kulum ben veririm sadece iste kalpten iste bizim bu bebekleri ne kadar istediğimizi biliyo eminimki yüzümüzü güldürücek
ayyyy ayyyy zaman geçmiyo bugün sabah olmıcak sanırım gece falan yaptırsammiki ben testi dayanamıyorum artık kalpten gidicem valla eve gidesimde yok bugün offffffffff offffffff bugün çok duygusalım ya durup durup ağlıyorumtlf edip herkeze ağlıyorum bıktı benden arkadaşlarım artık [
bende aynı durumdayım benide heyecanlandırdın şimdi acaba eve giderken yaptırsammı 1 saatte veriyolarmış sonucu
valla serap kıpır kıpırım ne yapıcağımı bilmiyorum bu saatte yaparlarmıki test arayayım sorayım ben en iyisi ayy ayy ne zor beklemek
ayyyy ayyyy zaman geçmiyo bugün sabah olmıcak sanırım gece falan yaptırsammiki ben testi dayanamıyorum artık kalpten gidicem valla eve gidesimde yok bugün offffffffff offffffff bugün çok duygusalım ya durup durup ağlıyorumtlf edip herkeze ağlıyorum bıktı benden arkadaşlarım artık
valla serap kıpır kıpırım ne yapıcağımı bilmiyorum bu saatte yaparlarmıki test arayayım sorayım ben en iyisi ayy ayy ne zor beklemek
bizim burda her saatte yapıyolar..
Canım öyle tabi ama ben oda saglıksız olursa diye korkuyorum Şansım hiç yok benimm sagolasın canımm çok sitresliydim anesteziden uyanır uyanmaz kaçtane yumurtam var diye sordum sonra ağlamaya başladım yüzümü örttüm örtüyle odaya çıkarırlarken..Çok değişik duygular Rabbim bütün anne olmak için uğraşanlara sabır versin..Hamile olanlarada sğlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin...canımmmm ne çok isterdim bugün yanında olmayı ama olmadı
üzülme canım sıkma canını 2 tane olsa bile embryo sana 1 transfer edilmeyecek miydi yani çöpe gidecekti hiiç üzülme benimde ilk denememde 1 embryo konuldu ve tuttu ama başka bi sebepten düştü o başka..şütfen üzülme hadi gül bakim
kızlar yumurta büyütme iğneleri için hangi iğneyi kullandınız? adı ne?
bi de hangi gün başladınız mesela adetin 3. günü mü?
(benim bugün 4.günüm ancak henüz başlatmadı doktorum rahim yeterince incelmemiş dedi
yarın başlıycaz sanırım)birde ilaca başladıktan kaç gün sonra oldu toplama işleminiz?
aydumancım sana yazıom bgun alıntılarda sorun var herhalll......cnmm sabret ayhhh ne gusel yarınn anne olcakkkk annesın de saten tescıllı anne olcann bebeimmm
yawrummm serap senın de mı yarınn testınnn pazartesı deılmıydı senındeeeeeeee
evet onu ben sana yazdım zaten.. madem merkezin böyle birşey yapıyor bu şekilde açık açık burda söyleyipte merkezini zor durumda bırakma bari dedim sana ... ben kimseyi korumam ama evet gebelikten sonra sıkı takip var burda sizin orayı bilemem. neyse daha fazla bu konuda konuşmak saçma kim nasıl anlıyorsa anlasın ben doğru bildiğimi söylemekten çekinmem kader arkadaşım olarak görmüşüm söylemişim demekki daha farklı olmak gerekiyor bazen.
tatlım seninle aynı durumdaydık biliyorsun ben dün gece nette araştırdım çocuğu olmayanlara okunan dua varmı diye
707 kere ya varis bunu yumurta toplanacak ana kadar dilimden düşürmedim çocuğu olmayanlar okuyoyormuş 707 kere ben 2000 kere felan okumuşumdur bana faydası oldu 2 yumurta var diye girdim 7 tane çıktı sende oku canım ALLAHIN İzni ile 1 tanede olsa 1. kalitede embriyon olacak sakın dilinden düşürme bu duayı inan çok etkili
nassayşecımmmm anlaştık bısss gerımgerım gerıldıı forumm ve senn konuyu gınnee acıonncnm hlycn bence gergın olduu ıcın ne demek ıstedıını anlamadı evet merkez coook sıkı sekılde takıp edılıyoor.ben dr ısrar ettım bana benım tup bebek yaptıımı bakanlıga bıldırdıgını ve dogumuma kdr ızlenecegımı dogumumda da dosyamın tekrar bakanlıga gıdecegını ve cogul dogumsa eger kafalarına bınecegını solemıstı ama merkez bu rıskı alıosa dıyecek bıse yok bız de o merkese gıdelımmmmmmmmmmmmmmmmama konusmucammm dekopa sucluuuu
yawrummm serap senın de mı yarınn testınnn pazartesı deılmıydı senındeeeeeeee
evet cnm pazartesi seninle aynı ama ben idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ya oyüzden zaten yoksa yok çıkar bekleyemiyorum bo moral bozukuluğu ile neyse olsun bitsin normal hayatıma döneyim istiyorum cnm çünkü tüm ümitlerim gitti...
bacım neden bebişlerini üzüyorsun sen ağlarsan onlarda ağlar
bence bugün yaptırma bekle yinede sen bilirsin[/QUOTE
haklısın canımda horman ferman dinlemiyo çok hassasım şu dönem offf beklemesi çok zormuş umarım değer beklediğime
Sadece ya varismi diycem canım...İnşallah dediğiniz gibi olur kaliteli olur bende çok dua ettim hayırlı evlat için mereym suresi ayetel kursi hep dilimde dua vardı ama olmadıİnşallah emruyo oluşur tekindende bide korkuyorum acaba oluşmasada koyarlarmı kii merke zaten bitane ya hani eli boş dönmesin diye oluşmamış embriyoyu..
evet cnm pazartesi seninle aynı ama ben idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ya oyüzden zaten yoksa yok çıkar bekleyemiyorum bo moral bozukuluğu ile neyse olsun bitsin normal hayatıma döneyim istiyorum cnm çünkü tüm ümitlerim gitti...
ama cnmm kc gndur kıme dıos bısss ıdrardaaa reglın 10-15 gun gcerse cıkarmıss wallaa...kanda anca cıkarömıs.....hıc nıyetlnmıom ıdrar testı ypmyaa dşnmedım bıleee...erken yıkılmkkkkk ıstemıommmmm neyın ne oldugunu blrsınn ama kndıne glınce yıkılırsınn oyusdenn yapmyın ıdrarr testııı nonuyyyyy
bozma moralini serap olucak olucak içimde öyle bir his var valla ben 3 tane kliniği aradım bu saatte yapamayız sonuç yarına kalır dediler bu bir işaretmidir nedir anlmadım devlet hastaneleri yapıyomuki
hiç üzülme bitanem ALLAHIN izni ile o 1 embriyon çok kaliteli olacak göreceksin evet sadece ya varis diyeceksin 707 kere ama ben 4 defa 707 kere okudum sende sürekli oku Bak göreceksin bu kutlu doğum haftasında peygamber efendimiz s.a yüzü hürmetine duan kabul olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?