2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ayyyy ayyyy zaman geçmiyo bugün sabah olmıcak sanırım gece falan yaptırsammiki ben testi dayanamıyorum artık kalpten gidicem valla eve gidesimde yok bugün offffffffff offffffff bugün çok duygusalım ya durup durup ağlıyorum tlf edip herkeze ağlıyorum bıktı benden arkadaşlarım artık

çok güzel yaaa çok sevindm canım allahım dermiş ki sen iste kulum ben veririm sadece iste kalpten iste bizim bu bebekleri ne kadar istediğimizi biliyo eminimki yüzümüzü güldürücek

haklısın bitanem dualar değiştirdi zaten herşeyi başka bir açıklaması yokki mucize gibi bişey baksana hatta ben girerken kuzenim ve eşim 7 şer kere ayetel kürsi okudu 7 tane yumurta çıktı ben şok oldum bide neolur sizde okuyun -ya varis- 707 kere inan çok etkili

bacım neden bebişlerini üzüyorsun sen ağlarsan onlarda ağlar
bence bugün yaptırma bekle yinede sen bilirsin

Canım öyle tabi ama ben oda saglıksız olursa diye korkuyorum Şansım hiç yok benimm sagolasın canımm çok sitresliydim anesteziden uyanır uyanmaz kaçtane yumurtam var diye sordum sonra ağlamaya başladım yüzümü örttüm örtüyle odaya çıkarırlarken..Çok değişik duygular Rabbim bütün anne olmak için uğraşanlara sabır versin..Hamile olanlarada sğlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin...

Ben 2.gün başladım canım puregon vuruldum lucrin bide Yumurtamda bugün toplandı yani 9 gün sonra...

cnm hlycn bence gergın olduu ıcın ne demek ıstedıını anlamadı evet merkez coook sıkı sekılde takıp edılıyoor.ben dr ısrar ettım bana benım tup bebek yaptıımı bakanlıga bıldırdıgını ve dogumuma kdr ızlenecegımı dogumumda da dosyamın tekrar bakanlıga gıdecegını ve cogul dogumsa eger kafalarına bınecegını solemıstı ama merkez bu rıskı alıosa dıyecek bıse yok bız de o merkese gıdelımmmmmmmmmmmmmmmm

Sadece ya varismi diycem canım...İnşallah dediğiniz gibi olur kaliteli olur bende çok dua ettim hayırlı evlat için mereym suresi ayetel kursi hep dilimde dua vardı ama olmadı İnşallah emruyo oluşur tekindende bide korkuyorum acaba oluşmasada koyarlarmı kii merke zaten bitane ya hani eli boş dönmesin diye oluşmamış embriyoyu..

hiç üzülme bitanem ALLAHIN izni ile o 1 embriyon çok kaliteli olacak göreceksin evet sadece ya varis diyeceksin 707 kere ama ben 4 defa 707 kere okudum sende sürekli oku Bak göreceksin bu kutlu doğum haftasında peygamber efendimiz s.a yüzü hürmetine duan kabul olacak

Tamam canım ya benim gusülmü almam lazım şimdi kanamam da var....İnşallah olur inşallah canım moralim çok bozuk inanki..Rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip etsinn..Sevindim öyle olmasına...

bak netten bulduğum yazıyı kopyaladım

COCUK SAHIBI OLMAK ICIN DUALAR

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

kızlarrr ben neyapımya koskoca bugünüde sayarsam 3günüm geçmek bilmedi biri bişey dese şu belirti diye ooof çok korkuyorum çooook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…