2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Tamam canım ya benim gusülmü almam lazım şimdi kanamam da var....İnşallah olur inşallah canım moralim çok bozuk inanki..Rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip etsinn..Sevindim öyle olmasına...

ben abdest alıp okumuştum ama sen şuan mazaretlisin 24 saat banyo yapamazsın o yüzden buşekildede okusan ALLAHın izni ile duan kabul olur

kızlarrr ben neyapımya koskoca bugünüde sayarsam 3günüm geçmek bilmedi biri bişey dese şu belirti diye ooof çok korkuyorum çooook
ranacım transferın 3.gunu ve belırtı ıstıon cnm herkeste aynı olmazmıs kım ne dıeblırkııı hm de cok arastrma snra ayy bnde nıe yok bn de var ooff kfan karısırrr.bklee sabretttt aaaaa bı bnmıyım pzrtesıye sabredennnn

Tamam canım ya benim gusülmü almam lazım şimdi kanamam da var....İnşallah olur inşallah canım moralim çok bozuk inanki..Rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip etsinn..Sevindim öyle olmasına...

canım lütfen sıkma canını sevinsene 1 tane bebişin var gelp annesinin onu almasını bekliyor ne kadar şanlısın hiç olmayanlar var şükredelim halimize zaten 1 taneye ihtiyacın var oda zaten var o yüzden sıkma canını canım neolur

ben sna solemıstm gozn aydın tatlımmmmm

yok canım benim 3gün derken 3gün kaldı kan testimi yaptırmaya bugün transferimin 9.günü aynıymışız sabır pazartesiye kadar ben varım seninle bekleyen

canım sadece ya varis mi diyicez ben netten baktım ama açamadım içeriğini

ben abdest alıp okumuştum ama sen şuan mazaretlisin 24 saat banyo yapamazsın o yüzden buşekildede okusan ALLAHın izni ile duan kabul olur

Okudum inşallah böylede Çok agrım var bi an korktum toplama işlemi başalrken bacaklarımı bağladılar kolumu bagladılar Kendimi okadar çaresiz hissettimkii O an korktum yanımda kimse yoktuu kurbanlık koyun gibi imza attım bide bikaçtane...

Canım az olması na takmıyorum ya oda döllenmezse dr döllendi diye transfer ederse kendimi çok kötü hissediyorum..Eşiminde suratı beş karıştı odaya çıktık uyudu çıkana kadar hiç konuşmadı eve geldi banyo yaprtı ve gitti bide acayip kötüyüm başımı alıp gidesim var öyle bir yer olsa 2 dak..beklemeden giderdim inanki şuan kaçasım var herşeyden herkezde..

hevukkk askım tatlım bebegım benı ıyı dınle sımdı 10 tane yumurtam toplandı 9u dollendı 7 sı ılk gece oldu sonra transfere kalmaz dıye cok uzuldum 2sıde olecek dedım ama rabbım buyuk suan ıyı olan ıcımde dıgerı pek ıı dıılmıs dondurulup dondurulmayacagına 2 3 gun bekleyıp karar verecekler.canını sıkma ha 10 tane toplandı 1 kaldı ha 1 toplandı 1 koyuldu lutfennn senın morale ıhtıyacın var sarılın esınle bırbırınıze dua edın allah buyuktur.bıze evlat sevısı verecekse verecek vermeyecekse bu da bızım bu dunyadakı sınavımız olacak...uzulme nolur senı sevıyorum....

dekopammm nasılsın cnm bnmmmm transferımın 2.gunu sureklı yatıyorum allahım guc ver dıyorum yatmaktan da vucudum agrıdı ya napcaz 10 gun dahaaaaa

tatlım hiç öyleşey olurmu döllenmeyen yumurta transfer edilmez hem transfer sırasında sen ve eşin ekrandan izliyorsunuz 7-8 hücreli oluyor papatya gibi
eşler bu konuda daha tabiri caizse odun oluyor bizim gibi duydusal değiller sanki surat ascak ne varsa sen kaçmak yerine Rabbine sığın İnan dualrın yerini bulacak

tatlımm ben neler yapmadım ya varısler ya evveller olmadı ama hıc simdi gunde 313 kere ayet el ursı okuycam dun okudum valla allah kuvvet versın

niye olmasın tatlım olduya işte hemde karnında
Ayetel kürsi tutunmasına çok etkiliymiş bebeği melekler korurmuş ben onu Allahın izni ile transferdenden sonra okuyacağım

yok canım benim 3gün derken 3gün kaldı kan testimi yaptırmaya bugün transferimin 9.günü aynıymışız sabır pazartesiye kadar ben varım seninle bekleyen
yhaa aynıymışızzzbnde sandım 3.gunn ve belırtıı ıstıo dedımmm.....gececek cnmmm kac vakıt nler gecrdıkkk bunumu gecırmıcezzz...ben de hıc ole ayhh gecmıcek etmıjk demıomm off nıekııı Allahım inşaallah olumlu olur hepımısınnn tedavısı ve hamış hamiş gerneşiriz forumlarda dolasırkennn inşaallahh....belkı de annemın haberıı yokk ve o bakıoo bana ondandır rahatlıgım caktırmıcam yaa içsel olarak da kndıme de caktrmıoom heralkdee aman ne bılımmmm hayrlısı olsun canlarımm

ya cnm benım esım gırmedı transferıme yanı dr ole bısey olemedı keske ben soleseydımdra anı olurdu ama bıraz ahlayıp uhladım belkı de dayanamazdı ayyy solese mıydım yaaaaa.....neyse gect artık sımdı 2.gunumuz bu duygu bıle guzel be en azında utunmasa da bı sure senınle oluyo ya...umıt dunyası.Ama esımı dogumuma sokucam dogurursam

niye olmasın tatlım olduya işte hemde karnında
Ayetel kürsi tutunmasına çok etkiliymiş bebeği melekler korurmuş ben onu Allahın izni ile transferdenden sonra okuyacağım

cnm 2 yıldır okuyorum yanı onu demek ıstedım normal yyolla olsun dıye.Adaklar adamıstım dılek tesbıhlerı asmıstım yok yanı olmadı sımdı de okumaya devam edıyorum yanı yılmadım 2 yıldır her gece 3 kuluvallah 1 elhem 7 ayet elkursı okuyup hayırlısıyla hayırlı bır evlat dılıyorum bakalım ınsallah kabul olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…