Tamam canım ya benim gusülmü almam lazım şimdi kanamam da var....İnşallah olur inşallah canım moralim çok bozuk inanki..Rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip etsinn..Sevindim öyle olmasına...
ranacım transferın 3.gunu ve belırtı ıstıon cnm herkeste aynı olmazmıs kım ne dıeblırkııı hm de cok arastrma snra ayy bnde nıe yok bn de var ooff kfan karısırrr.bklee sabretttt aaaaa bı bnmıyım pzrtesıye sabredennnnkızlarrr ben neyapımya koskoca bugünüde sayarsam 3günüm geçmek bilmedi biri bişey dese şu belirti diye ooof çok korkuyorum çooook
Tamam canım ya benim gusülmü almam lazım şimdi kanamam da var....İnşallah olur inşallah canım moralim çok bozuk inanki..Rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip etsinn..Sevindim öyle olmasına...
kızlar ben geldim eve girer girmez hemen size yazayım dedim çok mutluyum biliyorsunuz 2 tane yumurtam vardı 3 gündür ağlamaktan şırkmıştım kendimi yumurtalarım toplandı veeeeeeeeee 7 tane çıktı ay nasıl sevindim anlatamam en azından şimdi ümidim var 2 tane olduğunda yoktu sabah arayıp döllenip döllenmediklerini söyliyecekler mutluyum çünkü umudum var benim için ettiğiniz dualar için binlerce teşekkür ediyorum dualarımız kabul oldu
ranacım transferın 3.gunu ve belırtı ıstıon cnm herkeste aynı olmazmıs kım ne dıeblırkııı hm de cok arastrma snra ayy bnde nıe yok bn de var ooff kfan karısırrr.bklee sabretttt aaaaa bı bnmıyım pzrtesıye sabredennnn
bak netten bulduğum yazıyı kopyaladım
COCUK SAHIBI OLMAK ICIN DUALAR
*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
ben sna solemıstm gozn aydın tatlımmmmm
canım sadece ya varis mi diyicez ben netten baktım ama açamadım içeriğini
nassayşecımmmm anlaştık bısss gerımgerım gerıldıı forumm ve senn konuyu gınnee acıonnama konusmucammm dekopa sucluuuu
cnm sen insanlari ne kdr rahat uzuyosun halbu kı cok ısınmıstım ben sana.karsında transferı olmus morale ıhtıyacı olan bı anne adayı var.ben hepınıze cok deger verdıım ıın olmadıgım zamanları okuyup yazıyorum okuya okuya ılerlıyorum cok kırıcı konusmussun 164.sayfada yok bılmem nerdekı merkez falan.tmm yazmıycam yazdıklarına yorum.hıc moralımı bozamam
evet canım sadece ya varis 707 kere
ben abdest alıp okumuştum ama sen şuan mazaretlisin 24 saat banyo yapamazsın o yüzden buşekildede okusan ALLAHın izni ile duan kabul olur
canım lütfen sıkma canını sevinsene 1 tane bebişin var gelp annesinin onu almasını bekliyor ne kadar şanlısın hiç olmayanlar var şükredelim halimize zaten 1 taneye ihtiyacın var oda zaten var o yüzden sıkma canını canım neolur
evet canım sadece ya varis 707 kere
Canım az olması na takmıyorum ya oda döllenmezse dr döllendi diye transfer ederse kendimi çok kötü hissediyorum..Eşiminde suratı beş karıştı odaya çıktık uyudu çıkana kadar hiç konuşmadı eve geldi banyo yaprtı ve gitti bide acayip kötüyüm başımı alıp gidesim var öyle bir yer olsa 2 dak..beklemeden giderdim inanki şuan kaçasım var herşeyden herkezde..
Canım az olması na takmıyorum ya oda döllenmezse dr döllendi diye transfer ederse kendimi çok kötü hissediyorum..Eşiminde suratı beş karıştı odaya çıktık uyudu çıkana kadar hiç konuşmadı eve geldi banyo yaprtı ve gitti bide acayip kötüyüm başımı alıp gidesim var öyle bir yer olsa 2 dak..beklemeden giderdim inanki şuan kaçasım var herşeyden herkezde..
tatlımm ben neler yapmadım ya varısler ya evveller olmadı ama hıcsimdi gunde 313 kere ayet el ursı okuycam dun okudum valla allah kuvvet versın
yhaa aynıymışızzzyok canım benim 3gün derken 3gün kaldı kan testimi yaptırmaya bugün transferimin 9.günü aynıymışız sabır pazartesiye kadar ben varım seninle bekleyen
tatlım hiç öyleşey olurmu döllenmeyen yumurta transfer edilmez hem transfer sırasında sen ve eşin ekrandan izliyorsunuz 7-8 hücreli oluyor papatya gibi
eşler bu konuda daha tabiri caizse odun oluyor bizim gibi duydusal değiller sanki surat ascak ne varsa sen kaçmak yerine Rabbine sığın İnan dualrın yerini bulacak
niye olmasın tatlım olduya işte hemde karnında
Ayetel kürsi tutunmasına çok etkiliymiş bebeği melekler korurmuş ben onu Allahın izni ile transferdenden sonra okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?