2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

allah hayırlısıyla tamamına nasip etsin bebişini kucağına almak nasip etsin anşaAllah canım...

normal zamanda bile adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor idrarda bizim durumumuz daha özel değil ki adetten bir hafta sonra biz transferden 1 hafta sonra öğrenmeye çalışıyoruz ....madem ki bize beklemek zor geliyor günler geçmiyor o zaman idrardan test yaptırma hatasına düşmeyelim arkadaşlar yapacaksanız kan tahlili yaptırın arkadaşlar en azından boşuna moral bozukluğu oolmaz sonucu daha güvenilir

serapcım bende adet sancısı gibi sancı çekiyorum çok korkuyorum benimkide inşallah bunun içindir

cnmmmmm işallah ööledir seninde.bende hiçbir belirti yok sadece adet sancısıydı sanki adetimin 2.3. günündeymişim gibi sancım var.
sendende çok güzel sonuçlar bekliyorum canım rabbim çok büyük.

sağol cnm
gerçekten doğru söylüyorsun yapmamak lazım 1 gün içinde neler yaşadığımı ben biliyorum boşu boşuna hemde ,,

cnmmmmm işallah ööledir seninde.bende hiçbir belirti yok sadece adet sancısıydı sanki adetimin 2.3. günündeymişim gibi sancım var.

cnmmm kac embrıyo koymuslardı sana kacıncı gun transferıydı bıde

dekopammm nasılsın cnm bnmmmm transferımın 2.gunu sureklı yatıyorum allahım guc ver dıyorum yatmaktan da vucudum agrıdı ya napcaz 10 gun dahaaaaa
canım iyiyim sen nasılsınnn evet bu bekleme insanı çıldırtıyor neyseki ben pazartesi işe dönüyorumm zaman daha çabuk geçerrrrr sen neler yapıyorsun nasıl hissediyorsun canım
canım bana ağrı olursa iç diye parol verdiler ama sen yinede doktorunu aramöadan birşey içme sakınnn
evettttt hamişler teker teker çıkıyorrrrr.. tebriklerrr canımmmmmm darısı başımıza dua et bize hamiş duası tutarrr

canım şimdi sende bilirkişi arasına katıldın anlat bakalım belirtileriniiiiii

okadar sevindimki canım seni tanımıyorum ama çok ama çoook mutlu oldum tebrikler rabbime şükürler olsun bizede duaet oldumu

allah hepinizden razı olsun bu mutluluğun kat kat fazlasını yaşatsın sizlere..
benim 2 embriyo konuldu 8 hücereli ve 6 hücreli yani iyi kalite ve orta kalite olmak üzere
zaten rezerv azlığı var bende 3 tane yumurtam vardı hepsi
3 . gün transferi...

serappp cnm bence ıkısı de tuttu tatlımmm degerın cok yuksek cnm bnmmm yaaaaaaa bana da 1 tane koyuldu cuma 9.gunum yapam mı kıs bana heyecan yaptrttın valla...

kızlar ben ne yapacağım yaa
değerleirm çok düşük
dr um 1 hafta sonra gel dedi
sürekli kan testi yapmak seni strese sokuyor dedi
lekelnmem kesildi şükür ama inanın çok kokruyorum

Yha kuzumm serap cesaret abidesi senii en cesur yurek anne seciom senii cektin resti geldi bebeklerrr hayrli olsun. Cnmm .grmicktim foruma aysenasin msjini grdum ayhhh hemn kocama baaardimm serap hamile diee.az once konusmustukk onla kimler var bnmle ogrenecek sonu ccu diee.demistim serap var o dayanamioo bgun test yaptrcam deyip duroo demistimm.ayhh cnmm cok sevindimm yemin ederim kndim yada en yakinim gibiiii masaallah degerin kat ve kat artsin insaallahh.darisi bize bebeimmm anneanneanneanneHupssss ikinci annemis baskasi olckti kismet sanaymis kuzummm bizi unutma gir bu foruma da noluyyyyAmma simdi ahey aheyyyy zamanii kopkop zamanii hadee

kızlar ben ne yapacağım yaa
değerleirm çok düşük
dr um 1 hafta sonra gel dedi
sürekli kan testi yapmak seni strese sokuyor dedi
lekelnmem kesildi şükür ama inanın çok kokruyorum

cnm senin hep 2 ye katladı zaten bu saatten sonra sorun olmaz işaallah boşver kendine stres yapma tadını çıkar cnm.lekede gittiyse korkulcak bişey kalmamışki

cnmmmm çok sağol allah razı olsun bundan sonra heyecanla senin sonucunu bekliycem.hemen arkamdan gel işallah allahım herkese nasip etsin
iiki girmişsin bende sana bakıyodum durmadan yaaaa

Yha bebeimm cok kirilmistim yanlis anliolar beni hep Die grmicektimm iphonedan girim dedimm ozel msj aysena demiss serapda hamilee ayhhhh ôldumm yhaa heycandann agladimm lemm cnmmm cok sevndimmmmmmmm.demistim sana dicem ama sozumu dinlee uzulmeesdinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…