psikolojikmi oluyor bilmiyorum ama sabahtan beri bi mide bulantısı var bir tostu zorla yedim hala midem kalkmış durumda :)))
ayduman varmı sende bişeyy
Nazeyyy biz ne zaman anne gibi kokucazzzz kokalim ne olurrr
kızzzzzzzlarrrrrrrrr ben geldim değerim 82.5 hamileyimmmmmmmmmm allahıma binlerce şükür allah burada bulunan bulunmayan özenen her arkadaşıma nasip etsin haberi almak bile çok güzel duyguyanlız doktor biraz moral bozdu pazartesi yine test yapalım değer düşerse sağlıksızdır yükselirse iyidir falan dedi bişey olmaz demi yükselir değerim inşalllahhh allahım çok büyükün çokkkkkkk
nazayseee nerdesin sen beni unuttun canıııııımbende uzun protokolle basladım dün tedavime.sonuç dahil 2 ayı bulur heraldeee.sen öndesin hamiş haberlerini bekliyorum ve arkadan hızla geliyorum canıııııım hamileytişiiim diye yazıcam buaraya kocamannn allahın izni ileee
aydumannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmmmmmmmmmmmmm cok sevındım sana dua edıodum sureklıııııı cnm bakma sen o dra hamıssın ıste tadını cıkar cnm bnmmm darısı basıma basımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar benım transfer 14.unde oldu sımdı 16sı transferımın 3. gunu dıılmıııı est tarıhım 25ı de bugunu 3 sayarsak 25i 12.gun yoksa ılk gunu sayılmaz dersenız 11.gun test ıstemıs oluo drummmm
hevuk son durum ne cnm
oyyh hevukcumm senınki de öle kokcakkk misssss gıbıııMerkezi aradım kız dediki herşey çok iyi gidiyo döllendi yumurtan yavruna çok iyi bakıyoruz biz kafana takma çok azimli dedi...p.tesi sabah arayın belki transfer olmaz 5 gün olur dedi.. Gerçekmi söyledikleri mutlu olmak istiyorum ama kafam karışık inşallah bebegim olur o küçük embriyolar 9.5 ay sonra minik ellerini tutabildiğim bebekler olur...Bugün rahatsızdım ama yinede arkadaşımın bebeğini aldım çok sevimli mis kokuyor 1 saattir bende şimdi uyudu çok sevimli uyuyor
oyyh hevukcumm senınki de öle kokcakkk misssss gıbııı
Merkezi aradım kız dediki herşey çok iyi gidiyo döllendi yumurtan yavruna çok iyi bakıyoruz biz kafana takma çok azimli dedi...p.tesi sabah arayın belki transfer olmaz 5 gün olur dedi.. Gerçekmi söyledikleri mutlu olmak istiyorum ama kafam karışık inşallah bebegim olur o küçük embriyolar 9.5 ay sonra minik ellerini tutabildiğim bebekler olur...Bugün rahatsızdım ama yinede arkadaşımın bebeğini aldım çok sevimli mis kokuyor 1 saattir bende şimdi uyudu çok sevimli uyuyor
amin amin amin cnm inşaaallahhh cok hayrlı bı vakte denk geldık hakkaten oplar transfrelr sonuclarrr ayyyyy amin cnmmm anne olalımmm bisdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeİnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alırız Rabbim bizlerede nasip eder Annelik duygusunu..Senin 1 günün kaldı dimii ay heycanla bekliyorum çok hamilemiz var bu ayda Güzel bir aydayız güzel bir haftaya denk geldi sonuçlar ve transferler..Peygamber efendimiz(s.a.v)Yüzü suyu hürmetine karnımız daha sonrasındada kucagımız boş kalmıycak inşallah...
kızzzzzzzlarrrrrrrrr ben geldim değerim 82.5 hamileyimmmmmmmmmm allahıma binlerce şükür allah burada bulunan bulunmayan özenen her arkadaşıma nasip etsin haberi almak bile çok güzel duyguyanlız doktor biraz moral bozdu pazartesi yine test yapalım değer düşerse sağlıksızdır yükselirse iyidir falan dedi bişey olmaz demi yükselir değerim inşalllahhh allahım çok büyükün çokkkkkkk
Merkezi aradım kız dediki herşey çok iyi gidiyo döllendi yumurtan yavruna çok iyi bakıyoruz biz kafana takma çok azimli dedi...p.tesi sabah arayın belki transfer olmaz 5 gün olur dedi.. Gerçekmi söyledikleri mutlu olmak istiyorum ama kafam karışık inşallah bebegim olur o küçük embriyolar 9.5 ay sonra minik ellerini tutabildiğim bebekler olur...Bugün rahatsızdım ama yinede arkadaşımın bebeğini aldım çok sevimli mis kokuyor 1 saattir bende şimdi uyudu çok sevimli uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?