- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
bence de sımdı buram buram kokuyosundurrrrr.............
cnm inş. çookk sağlıklı bir bebişin olur.. bnm cnm çoookkk sıkılıyor... sana yetişemedim bak.. bnm pztsi opu.. oda kan sonuçlarına göre...Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...
Uyyhh bis kocamla bi acaibis kiss daha dgrusu olumsuz bisi olursa karsilasmk istemioo haberlee belkii .ama bunu yasrken kocam. Gldi simdii benii opupp annne gibi koktugumu soledi.aglicam simdii
arkadaşlar kalbim durmak üzere idrarda çıkmadı diye tüm ümidimi kesmiştim hatta ilaçları bugün bırakıyodum hatta bugün rejime bile başlamıştım ama şimdi kanda test yaptırdım 9.günüm ve değerim 41,21 şimdi yani ne demek ....................9.günde baya bi yüksek değer değilmi bu??????
Canim cok sevindim, guzelim hadi gozun aydin darisi basima insallahh, yarabbim butun arkadaslarimin basina degerin cok guzel elimde olsa bende yarin gitip kan vercem bugunn benimde 9.gun ve esimin dogum gunu ne kadar guzel bir hediye olurdu, rabbim tamamina erdirsin, Canada'da aile doktorun anca kan alabulir, sonuc cikana kadar\da pazartesi olur, yani test gunum, arkadasim bzlerde dua et, Degerin harika
resmen mucize bu öyle sevindim ki anlatamam
2 tane diye gittin 7 tane çıkttıııı :90:
Ayy ayyy ne kadar guzel himm anne kokun bize de geliyor
ayhhh cnm inşaallah inşaallahhh hepımıs anne olalımmmmmmmmmmmmmmm nüffennnnbence de sımdı buram buram kokuyosundurrrrr.............
conconzeyneppppp yawrummm transferınıs olsunnn sızde kokarsınızz..ayhhh ankara serap beni cok havaya soktular sankı herkes hamıle kalcak inşaallahhh yarabbbimmmmmmmmmmmmmmNazeyyy biz ne zaman anne gibi kokucazzzz kokalim ne olurrr
yawrummmmm casimmmmmmmmmmmmmmm sen unuttun bısıııı yoksun kac saatttrrrrr bakkk sanıyede bı hamıle haberri alalımm inşaallah ama sen yoksunnn gec oluo haberıınn..dnküüü şampıyounumusss seraptı nmm ondan senınle ılgılenemdımmm..nabımm anammm cokksss mutlu oldukk hepımısss..sen de gr yaz arada hatrlat kndınııı dıcem ama hep hatrlıomm ama sen yoksunnn ççççaaaasiiiiiiiiiiiicnm inş. çookk sağlıklı bir bebişin olur.. bnm cnm çoookkk sıkılıyor... sana yetişemedim bak.. bnm pztsi opu.. oda kan sonuçlarına göre...
ay cnm yaa ne güsellllll... ama sen beni unuttun küstüm ben sana....
sağol cnm benim işallah sendende hayırlı sonuçları olcaz olsun biz paratesine kadar bekleriz herşey yolunda olsunda tek.gece çok dua ettim hepinize ediyorumda cnm allahım kabul etsin işallah.
Ayy ayyy ne kadar guzel himm anne kokun bize de geliyor
bence de sımdı buram buram kokuyosundurrrrr.............
Sende yaptırsana hlycn şekerim bende duramazdım heralde yaşamayan bilemez bunuda..İnşallah 3..annemizde sen olursun..4. KİM ...9.da ben olurum belkim...
zeynebbbb senın bebeişleri napıokıı annesıı orda yalnıslarrr senı öslemıslerdırr..bölune böluneee papatya gıbı olmuslrdır umarımmmm
ayyyyyyyyyy bitanem ağzından bal damlıyor sabah sabah inşallah bölünmüşlerdir daha merkezden aramadılar kaçı döllendi acaba öyle merak ediyorumki kalbim yerinden çıkıcak sankiii Rabbimden hayırlısı artık
cokk kaliitelı olsunlar annesiiiii inşaallahh aman gercı onlr yalnıs deıl kardess hepsııııhyr bne annemın kaynına diitcem hayıyyy ben yok benn dıe didişiolardırr
yaaaaaaa bacım ağlatcan şimdi beni
heycandan ölücem nerdeyse Keşke imkanım olsada hepsini alabilsem orda bırakmasam
hehehehe.bnm saten ıkı tane döllenmıstı ikisini de aldım geldım cnmm seyneppppppppppppppp dua et hala bnmledırler umarımmmmmmmmmmmmmmmm
ben bıras çisgii filmmm isleyımmmm malum kayınlarıı doyduu altları kuruu şimdi de çisgi film isleyerek uyuklama vaktıııı...hepınısı sefıommmmmseynepp haber gelınce hmn yas merakta bırakma beniii...arada bakarım ben pcyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?