Off zeynepcim sana yaziodum tel caldi silindi hersey.allah gonlunce versin dualarini kabul etsin cumlemisinnn .1tanesiii bolbol bolunupp annesine kavussun insaallahh.bol ya bariu ya musavviru ya halik ya evvel ya varis ya cabbar cekkk arka arkayaa.hic bozma moalini allahim yanimizda olsun hayrlisni en sagliklisini nasip etsin hepimize
kızlar aradılar şimdi merkezden 7 tane yumurtanın 2 si boş çıkmış 5 tanesi işlem görmüş ama sadece 1 tanesi döllenmiş eğer yarın bölünürse pazartesi transfere çağıracağız dediler neolur arkadaşlar dualarınızı benden esirgemeyin
Cenâb-ı Hak buyuruyor:
“…Hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlı olabilir. Yine sevdiğiniz bir şey de hakkınızda şer olabilir. Allâh bilir, siz bilemezsiniz.” (Bakara, 216)
içini ferah tut bizim şer diye görüp düşündüğümüz hakkımızda hayırlısı olabilir belki o 1 tanesi sana annelik duygusunu yaşatacak olandır....
Allah yar ve yardımcımız olsun
kızzzzzzzlarrrrrrrrr ben geldim değerim 82.5 hamileyimmmmmmmmmm allahıma binlerce şükür allah burada bulunan bulunmayan özenen her arkadaşıma nasip etsin haberi almak bile çok güzel duyguyanlız doktor biraz moral bozdu pazartesi yine test yapalım değer düşerse sağlıksızdır yükselirse iyidir falan dedi bişey olmaz demi yükselir değerim inşalllahhh allahım çok büyükün çokkkkkkk
amanınnn napsakk erkenden yapsak mııı acepppppppppppkıslar bı google yazdım transferden sora beta hcg degerlerı dıe valla 7.gunden baslıyo cıkmaya genelde 9.gun hep bellı ben de 9.gun yapcam yanııı haftaya bugunnnn
hayatım nolcak ben pazartesi 6. günüm transferde ve işbaşı yapıyorum... Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah sıkı sıkı tutunsunlarrrrKizlar ben 9.gunumde cok simardim, buyuk hatta yaptim sanirim, bugun benim esimin dogum gunu, kardesim hediye almaya goturdu beni, farkinda olmadan iki saat gezinmisim vallahi, bebek elbiseleri derken pabuclari, esime hediye ins. birsey olmaz bebislerime hayirlisi ile kavusurum...
Serap, ikinci kupa senden geldi kardesim, cok yorgunum listeyi yarin yenilerim, herkese selamlar
canım Rabbim yardımcın olsun.. umarım kalitesi çok iyi olur ve sıkı sıkı tutunur sana ..kızlar aradılar şimdi merkezden 7 tane yumurtanın 2 si boş çıkmış 5 tanesi işlem görmüş ama sadece 1 tanesi döllenmiş eğer yarın bölünürse pazartesi transfere çağıracağız dediler neolur arkadaşlar dualarınızı benden esirgemeyin
kızzzzzzzlarrrrrrrrr ben geldim değerim 82.5 hamileyimmmmmmmmmm allahıma binlerce şükür allah burada bulunan bulunmayan özenen her arkadaşıma nasip etsin haberi almak bile çok güzel duyguyanlız doktor biraz moral bozdu pazartesi yine test yapalım değer düşerse sağlıksızdır yükselirse iyidir falan dedi bişey olmaz demi yükselir değerim inşalllahhh allahım çok büyükün çokkkkkkk
ayyyyyyyyyyyy çok sevindim gözün aydın canım yükseli yükselir sakın stres yapıp bebeğini üzme ALLAHIN izni ile yükselecek göreceksin
gözün aydıııııııııııııınnnnnAllah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaAllah bebişini kucağına almak nasip olsun canım yaaaa darısı başımıza bu arada kaçıncı gün yaptın testini 12 yi beklemişmiydin
Kizlaer siz test gunu icin drdan randevu aldiniz mi aramay gerek yok dimiiiiii.verdikleri kagitta kontrol tarihi olarak grunuooo napimmm
yoooooooo randevu falan almadık randevu alın demediler ki bana biara aradılar nasılsınız diye o kadar merkeze gidip de tatlil ücreti vereceksem niye o kadar yol gideyim ki diye de düşünmüyo da değilim
Ve yasayarak bu tezi de curutmus oluoruz cnm gecmio gnler yar yar gecmioo gnlerr ama bana hmn gectii cnmm ben calismktan cok yorulmusumm dinlendim ya evde olmk degisik gelince gecti bana gibiibende hayırlı haber almak için bekleyenlerdenim canım pazartesi transferim yapıldı birtürlü geçmek bilmeyen günleri sayıyorum birde sayılı gün çabuk geçer derler yaaaaaaa geçmiyo işteeeee
saol canım hepiminiz inşaAllahBgun 6.gunun demk hyrli olsunnn cnmm anne. Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?