2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Off zeynepcim sana yaziodum tel caldi silindi hersey.allah gonlunce versin dualarini kabul etsin cumlemisinnn .1tanesiii bolbol bolunupp annesine kavussun insaallahh.bol ya bariu ya musavviru ya halik ya evvel ya varis ya cabbar cekkk arka arkayaa.hic bozma moalini allahim yanimizda olsun hayrlisni en sagliklisini nasip etsin hepimize

ALLAH razı olsun canım benim inşallah gelişimi iyi olur ben 1 taneye razıyım yarın ALLAHIN izni ile iyi haber verirler inşallah bakalım şimdi yarını bekliyorum

Cenâb-ı Hak buyuruyor:

“…Hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlı olabilir. Yine sevdiğiniz bir şey de hakkınızda şer olabilir. Allâh bilir, siz bilemezsiniz.” (Bakara, 216)
içini ferah tut bizim şer diye görüp düşündüğümüz hakkımızda hayırlısı olabilir belki o 1 tanesi sana annelik duygusunu yaşatacak olandır....
Allah yar ve yardımcımız olsun

kızzzzzzzlarrrrrrrrr ben geldim değerim 82.5 hamileyimmmmmmmmmm allahıma binlerce şükür allah burada bulunan bulunmayan özenen her arkadaşıma nasip etsin haberi almak bile çok güzel duyguyanlız doktor biraz moral bozdu pazartesi yine test yapalım değer düşerse sağlıksızdır yükselirse iyidir falan dedi bişey olmaz demi yükselir değerim inşalllahhh allahım çok büyükün çokkkkkkk

ALLAH razı olsun tatlım aminnnnn

ayyyyyyyyyyyy çok sevindim gözün aydın canım yükseli yükselir sakın stres yapıp bebeğini üzme ALLAHIN izni ile yükselecek göreceksin

kıslar bı google yazdım transferden sora beta hcg degerlerı dıe valla 7.gunden baslıyo cıkmaya genelde 9.gun hep bellı ben de 9.gun yapcam yanııı haftaya bugunnnn
amanınnn napsakk erkenden yapsak mııı aceppppppppppp
hayatım nolcak ben pazartesi 6. günüm transferde ve işbaşı yapıyorum... Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah sıkı sıkı tutunsunlarrrr

canım Rabbim yardımcın olsun.. umarım kalitesi çok iyi olur ve sıkı sıkı tutunur sana ..

oh oh ohhhhhhh maşallahhhhhhh kızlar hamişlerimiz çoğalıyorrrrrr sıra bizlere geliyor inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım çok tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah kucağına hayırlısı .ile sağlıklı almayı nasip etsinnnnn

silanazzzzz canım liste ne oldu bayağı şenlendiiig alibaaaa bizlerde heyecan baastııı hamişler teker teler geliyorrrrrrrrrr

ayyyyyyyyyyyy çok sevindim gözün aydın canım yükseli yükselir sakın stres yapıp bebeğini üzme ALLAHIN izni ile yükselecek göreceksin

o kadar mutluyumki sitress falan yokk hep inandımm inannıyorum sağlıklı bebeğim olucak sizlerinde olucak buradaki herkesler hamişşş olucakkkk

gözün aydıııııııııııııınnnnnAllah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaAllah bebişini kucağına almak nasip olsun canım yaaaa darısı başımıza bu arada kaçıncı gün yaptın testini 12 yi beklemişmiydin

Aydumaaaaaannn demistim sanaaaaaaa huuhhhhuuuuuuuuuuuuCok sevindim cnmmm hersey iyi gider allahin izniyle hayrli olsun saglicakla saglikli bebeisleer olsunnnn.we ISTEE FORUMUMUZUNN 3.annesiiiii AYDUMANNNNNNN

Kislar kan verioruss ve 1 saatte mi belli oluoo.peki hlbu bi saat araligind orda bklemk mi iiiiyi yoksa eve gelip sonuc icin gtmek miiiii ne dersinizzz. Offf icim acioo niekiii heycanmi ne bastii bgun evde yalnizim ondan mi kiiii

12.gün canım bekledim 10.günde idrar yaptım çıkmadı siz sakın yapmayın sadece moral bozuyo 12.günü bekleyin kesin sonuç benim bile tedirginlikler var değerin yükselmesi gibi hayırlısı canım hepimiz için ben çok mutluuuuuuuuu

Kizlaer siz test gunu icin drdan randevu aldiniz mi aramay gerek yok dimiiiiii.verdikleri kagitta kontrol tarihi olarak grunuooo napimmm

Kizlaer siz test gunu icin drdan randevu aldiniz mi aramay gerek yok dimiiiiii.verdikleri kagitta kontrol tarihi olarak grunuooo napimmm

yoooooooo randevu falan almadık randevu alın demediler ki bana ilaç kullanım kağıdının üzerinde tatlil tarihini yazdılar yalnızca biara aradılar nasılsınız diye o kadar merkeze gidip de tatlil ücreti vereceksem niye o kadar yol gideyim ki diye de düşünmüyo da değilim

Son düzenleme:
yoooooooo randevu falan almadık randevu alın demediler ki bana biara aradılar nasılsınız diye o kadar merkeze gidip de tatlil ücreti vereceksem niye o kadar yol gideyim ki diye de düşünmüyo da değilim

Bilmiom.cnm haklisin da zaten 10 gunu gectigi icin en son giristen dra gstermek icin mecbur giris yapcamm.ama gerek yoktr randevuya olsa da cok onemli deil su anda hic aramk ve knusmak istemuommmm.lahor sen nasilsinn senin durum neydi cnm hatrlamiomm

bende hayırlı haber almak için bekleyenlerdenim canım pazartesi transferim yapıldı birtürlü geçmek bilmeyen günleri sayıyorum birde sayılı gün çabuk geçer derler yaaaaaaa geçmiyo işteeeee

bende hayırlı haber almak için bekleyenlerdenim canım pazartesi transferim yapıldı birtürlü geçmek bilmeyen günleri sayıyorum birde sayılı gün çabuk geçer derler yaaaaaaa geçmiyo işteeeee
Ve yasayarak bu tezi de curutmus oluoruz cnm gecmio gnler yar yar gecmioo gnlerr ama bana hmn gectii cnmm ben calismktan cok yorulmusumm dinlendim ya evde olmk degisik gelince gecti bana gibii
Bgun 6.gunun demk hyrli olsunnn cnmm anne. Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin

ay cnm çok sevindim inan tabiiki ööle diyecek doktor bende tarın testi tekrarlamadan kimseye haber veremiyorum yükseldiğinide göreyim ozaman rahatlıycam.hem bu hep bööle gider cnm sonra keseyi göreyim diye bekliycez sonra kalp atışları felan....:)))ama sen sevincini doya doya yaşayabilirsin artıkkkk

psikolojikmi oluyor bilmiyorum ama sabahtan beri bi mide bulantısı var bir tostu zorla yedim hala midem kalkmış durumda :)))
ayduman varmı sende bişeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…