2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

yeni battaniyelerimiz
1 örgü pattaniye
1 günlük kullanım için
1 fermuarlı battaniye

güle güle kullanın canım fermuarlılara çok kullanışlı diyolar üstünü açmaması için bende alıcam çarşıya çıkınca
bide şapkalı patikli takım olanları da var çook cici
örgü battiniyen de çok şık bu arada düzden başka bişiy bilmediğimden çok zor gibi gözüküyo kaydirigubbakcemile3

saol cnm şapkalı olanları görmemiştim sonra gördüm bilsem ondan alırdım takım olurdu
örgü battaniyeyi ben örmedim anneciğim örmüş saolsun

saolun her kıyafeti aldığımda içim daha çok heyecanlanıyor. ilk kızımdaki kadar heyecaan sevinç yaşıyorum.hevesleniyorum. bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum

cnm aynen bende....heyecanlanıyorum....sabırsızlanıyorum....gerçekten anne olmak zorrr ama dünyanın en harika duygusu galibaa:CüvCüv:

saolun her kıyafeti aldığımda içim daha çok heyecanlanıyor. ilk kızımdaki kadar heyecaan sevinç yaşıyorum.hevesleniyorum. bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum

tatlım hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin bende merak ediyorum yardımcı oldun saol yani benim ilk bebeğim olduğu içinmi kendimi kaybetmiş gibi oluyorum birşey aldığımda yada alacağım zaman:kedi:hislerime tercüman oldun yani-tatlicadiarzu-allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

slm arkadaşlar,
dün oğluma kraft marka park yatak ve ana kucağı (aynı zamanda oto koltuğu) aldık.

eşim rengarenk olsun dedi benimde hoşuma gitti,renkli renkli cıvıl cıvıl olsun istedik.

Son düzenleme:

canım çok tatlıymış güle gele kullanın
beşiği kaça aldınız yıkanabiliyor mu

Son düzenleme:
canım çok tatlıymış güle gele kullanın
beşiği kaça aldınız yıkanabiliyor mu

sağol canım a.s. 210 tl ye aldık indirime girmiş bu hafta yıkanıp yıkanmadığını sormak aklıma gelmedi ama sanırım yıkanıyordur.

beyficey neva cicileriniz çok güzel
iyi günler de kullanın inşallah

teşekkürler lolisscim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…