- Konu Sahibi teknekazintisii
-
ben almadım canım ekimde sipariş wermeyi düşünüyorum ama çoook kararsızım
belgünümmmmmm
günaydın tatlım nasılsınız sen ve kızın_???
ya bu arada bu resimde çok deişik geldin gözüme!!!!!!!!!
kızlar beşiklerinizi aldınızmı bizmi çok yavaş davranıyoruz acaba((
cnm çok beğendimm çok güzel battaniyenizmerhaba kızlar.migrostan bir battaniye aldım.fiyatı 19 tl. 110x140 ölçülerinde. ben aşağıya eklediğim rengi ve modeli aldım.diğer modelleri de gerçekten çok şirindi.
Mink Tekstil
yokcnm bende almadım geç diil yakızlar beşiklerinizi aldınızmı bizmi çok yavaş davranıyoruz acaba((
bizde kasım gibi dedik ama burdan bakıncada sanki geç kalmışım gibi hissediyorum kendimi bide çoğu kişi oyun parkı almış ben bebek odası istiyorum ama kullanışlımı ondada yorumlar çok farklı kafam karıştı açıkçası......
bizde kasım gibi dedik ama burdan bakıncada sanki geç kalmışım gibi hissediyorum kendimi bide çoğu kişi oyun parkı almış ben bebek odası istiyorum ama kullanışlımı ondada yorumlar çok farklı kafam karıştı açıkçası......
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin park yatak YENİ !!!!!-Oranj
kızlar buda bizim park yatağımız
başka güzel renkleride var ama ben bu rengi tercih ettim
oğluma aldığım ilk büyük kalem ürün
daha alınacak öyle çok şey var kii
güle güle kullanın canım mutlu mutlu uyusun içinde oğluşun daha çoook ihtiyaç war yapıcaz artık yawaştan napalım olduğu kadar olucak artık
saol kuzumm hepimizin bebişleri inş.
evet almak lazım yavaş yavaş çünkü ağırlaşmaya başlıyo insan ben dün eve nasıl düştüm bilemedim arabayla gitmiştik üstelik çok çabuk yorulmaya başladım..
bu arada şu yeni aldığın cicilerede baktım kız alma daha nere sığdıracan onları maşallah çok güzeller kız cicilerine bayılıyorum..insan dayanamıyo doğru ama daha büyük al barim bundan sonra büyüyünce giyer
büyük de bisürü aldım zaten şimdiden 2 montu war kaydirigubbakcemile3 tulumlar pijamalar da aldım büyük
bisüre idare eder bizi bunlar almamam lazım ama dayanamıyorum aklım fikrim cicilerde
ama bugün havuzluhanda gidiceem yerin internet sitesine baktım çok çeşit var yaa kendimi tutup oraya da bişeyler bıraksam iyi olucak
eksik listemi çıkardım artık alırsam da onları almam lazım daha hediye de gelir sonuçta
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin park yatak YENİ !!!!!-Oranj
merhaba kızlar.migrostan bir battaniye aldım.fiyatı 19 tl. 110x140 ölçülerinde. ben aşağıya eklediğim rengi ve modeli aldım.diğer modelleri de gerçekten çok şirindi.
Mink Tekstil
kızlar beşiklerinizi aldınızmı bizmi çok yavaş davranıyoruz acaba((
kızlar bu arada via port - boyner indirim çadırında bebek kıyafetleri inanılmaz uygundu
49tllik bebiş elbiseleri 9 liraya düşmüş
haberiniz olsun
inş canım..bu arada sağol canımcım opuyorumnanaktan
bir kız daha geldi aramıza demek ne güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. resim için ben genelde ImageShack® - Online Media Hosting bu siteye giriyorum ordan yüklüyorum bilisayarımdaki resmi sonra burada grafik ekle bölümü var cevap yazdığımız yerdeki ikonlara bakarsan görceksin oraya tıkladığında diğer sitedeki linki ekliyorsun tmm diyorsun. ama kızlar daha pratik ve başka bir yolla ekliyorlar galiba buraya yardımcı olurlar sanada
inş canım..bu arada sağol canımcım opuyorumnanaktan
bir kız daha geldi aramıza demek ne güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. resim için ben genelde ImageShack® - Online Media Hosting bu siteye giriyorum ordan yüklüyorum bilisayarımdaki resmi sonra burada grafik ekle bölümü var cevap yazdığımız yerdeki ikonlara bakarsan görceksin oraya tıkladığında diğer sitedeki linki ekliyorsun tmm diyorsun. ama kızlar daha pratik ve başka bir yolla ekliyorlar galiba buraya yardımcı olurlar sanada
deneme olsun dıye yaptım a.s.
kızlar kıyafet alırken ileriyede bırakın giydiremedikleriniz çok olacak
ben kendimiz zor frenlemiştim buna giydiremediğim 2 tane falan oldu çok üzüldüm
çok özeniliyo ama inanın ilk aylar o kadar kilo alıyolarki o kadar hızlı büyüyolarki
birde 6 aydan büyük kıyafet almayın
bebeişlerle dolaşmak şsteyeceksiniz kendinizi bebek mağazalarında bulup yine kendinizi alamayacaksınız zaten havalar soğuk olacak sadece alışveriş merkezlerinde olacaksınız
park yatağın bir avantajıda yanlar file olduğundan büyüdüğünde deli gibi yatarken kafası bacağı bir yere çarpıpı acımıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?