2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

ben almadım canım ekimde sipariş wermeyi düşünüyorum ama çoook kararsızım

bizde kasım gibi dedik ama burdan bakıncada sanki geç kalmışım gibi hissediyorum kendimi bide çoğu kişi oyun parkı almış ben bebek odası istiyorum ama kullanışlımı ondada yorumlar çok farklı kafam karıştı açıkçası......

belgünümmmmmm
günaydın tatlım nasılsınız sen ve kızın_???
ya bu arada bu resimde çok deişik geldin gözüme!!!!!!!!!

canım şimdi gördüm iyiyiz kızımda bende hamdolsun siz nasılsınız:))ah kuzummmm bu resimdeki benim normal halim aslında kötümü geldim gözüneeee yoksaaa eee saçlar her daim boyalı bakımlı kokoşşşş hamilelik sonrası saldım biraz galiba birde yüzüm çok çöktü falan saçlarımın dibi geldi hatta dibini geç sonuna kadar geldi boyası :)))))))işe gelirken makyaj bile yapmıyorum artık. kızım sağlıkla sıhatle doğsun yine böle kokoş olurum ben kızımıda kendime benzetirim herhalde hehehe:))))))

kızlar beşiklerinizi aldınızmı bizmi çok yavaş davranıyoruz acaba ((

ben almadım cnm daha sadece odamıza koyacağımız beşik hediye edildi ahşap beyaz cibinlikli küçük sallanabilir özelliği var agyette güzel ve şık. birde salona alıcaz park beşik işte ama dah aalmadık bekliyoruz hala

merhaba kızlar.migrostan bir battaniye aldım.fiyatı 19 tl. 110x140 ölçülerinde. ben aşağıya eklediğim rengi ve modeli aldım.diğer modelleri de gerçekten çok şirindi.

Mink Tekstil
cnm çok beğendimm çok güzel battaniyeniz
yokcnm bende almadım geç diil ya

bebek odasını iyi düşünün cnmm bence.beşikten bebek ayaklanınca sarkmaya baslıyormuş ve bildiim kadarıyla hantallık...ben park yatak ve şifonyer alıcamm yavrum 3 yasına falan gelincede yani park yatağa sığmaz duruma gelince de onun da fikrini alarak genç odası takımı almayı düşünüyorumm çok arastırdım en iyisi bole bence

yok canım yaa daha geç kalmadık bence bana kalsa bende doğumu istanbulda yapacağım ve normalde de uzun süreli kalmaya anneme kayınvaldeme çok gittiğim için park yatak alıcaktım
ama kayınvaldem de görümcem de çok basit buluyolar, ilk bebek olduğundan daha süslü şık bişeyler alalım diyolar bende kırmak istemiyorum
en son önceki sayfada paylaştığım pembeli beşiği görümcem de eşim de bende çok beğendik fiyatı 350 civarıymış parkyatak yerine ilk hevesimizi geçirmek için belki ondan alırız
sonra bebek 5-6 aylık oluncada duruma göre bişey bakarıs ilk etapta çünkü beşiği yatakodama koymam yada ew içinde gezdirmem de gerekebilir mobilya hantal olur o açıdan
en uzun süre kullanışlısı we ucuzu yine parkyatak ama kimseye beğendiremedim napiim

güle güle kullanın canım mutlu mutlu uyusun içinde oğluşun daha çoook ihtiyaç war yapıcaz artık yawaştan napalım olduğu kadar olucak artık

saol kuzumm hepimizin bebişleri inş.
evet almak lazım yavaş yavaş çünkü ağırlaşmaya başlıyo insan ben dün eve nasıl düştüm bilemedim arabayla gitmiştik üstelik çok çabuk yorulmaya başladım..

bu arada şu yeni aldığın cicilerede baktım kız alma daha nere sığdıracan onları maşallah çok güzeller kız cicilerine bayılıyorum..insan dayanamıyo doğru ama daha büyük al barim bundan sonra büyüyünce giyer

büyük de bisürü aldım zaten şimdiden 2 montu war kaydirigubbakcemile3 tulumlar pijamalar da aldım büyük
bisüre idare eder bizi bunlar almamam lazım ama dayanamıyorum aklım fikrim cicilerde
ama bugün havuzluhanda gidiceem yerin internet sitesine baktım çok çeşit var yaa kendimi tutup oraya da bişeyler bıraksam iyi olucak
eksik listemi çıkardım artık alırsam da onları almam lazım daha hediye de gelir sonuçta

ohooo maşallahh
canım dediğin gibi hediyede çok gelecek alma daha havuzlu hana gidince bakma ciclere ihtiyacın olan taraflara bak sadece dayanabilirsen tabii kaydirigubbakcemile3

canım çok güzelmiş,mışıl mışıl yatsın bebişin içinde.boshayallersmile

merhaba kızlar.migrostan bir battaniye aldım.fiyatı 19 tl. 110x140 ölçülerinde. ben aşağıya eklediğim rengi ve modeli aldım.diğer modelleri de gerçekten çok şirindi.

Mink Tekstil

canım gerçekten çok güzelmiş,iyi günlerde kullanın inşallahkaydirigubbakcemile3

canım biz de daha almadık,ama yavaş yavaş bakınmak lazım artıkakannehir

kızlar bu arada via port - boyner indirim çadırında bebek kıyafetleri inanılmaz uygundu
49tllik bebiş elbiseleri 9 liraya düşmüş
haberiniz olsun

sağol canım verdiğin bilgi için,yakında boynere gitmedim hiç,haftasonu bakmak lazım

boshayallersmile biraz uzunmuş ben daha kolay olur dıye düşünüodum resim paylaş fılan ohaoldumsmile

deneme olsun dıye yaptım a.s.

elıf yıne cıcıler almısın..gulegule gıysın.
gulsen yatagın çok guzelmıs..
mısıl mısıl uyusun oglun canım

bebişlerine par yatan alan annelerr
güle güle yatsın bebişleriniz içinde
aslında bnde çok memnunum tavsiye ederim ama oğlum hiç memnun değil
aldığımızdan beri hiç sevmedi bi türlü
hep uykuya dlınca yatırıoruz ytağına..
giripte uyumak istemio hiç
uyanırsa süt için,çiş için falan yine bizim yanımızda yatıo
geçen gece 12den bire kadar benmle inatlaştı yatağının içinde
ne dediysem boş..
en son ses çıkarmayıp benm uyumamı beklemeye başladı
uyuyup uyumadığımı kontrol için,kısık sesle anne dio efendim deyince yanına gelcem dio
seslenmesem uyudum die gelcek hemen
anlamadım ne yapsamda alışsa artık yatağınaa
şu araba yataktan almayı düşünmüştük hamiş falan kalmadan önce ama henüz erken demiştik.
ben bi bebeğimizdaha olursa ranza düşünüodum ama ne yapmam lazım bebişimi hemen yerine alıştırmak için,göbişim büyüdükçe sığmıoruz artık üçümüz koca yatağa..
bide okadar deli yatıo
bi zarar vericek bana die korkuorum(((((

kızlar kıyafet alırken ileriyede bırakın giydiremedikleriniz çok olacak
ben kendimiz zor frenlemiştim buna giydiremediğim 2 tane falan oldu çok üzüldüm
çok özeniliyo ama inanın ilk aylar o kadar kilo alıyolarki o kadar hızlı büyüyolarki
birde 6 aydan büyük kıyafet almayın
bebeişlerle dolaşmak şsteyeceksiniz kendinizi bebek mağazalarında bulup yine kendinizi alamayacaksınız zaten havalar soğuk olacak sadece alışveriş merkezlerinde olacaksınız

park yatağın bir avantajıda yanlar file olduğundan büyüdüğünde deli gibi yatarken kafası bacağı bir yere çarpıpı acımıyo

haklısın onerılerınde..onlarla gezerken yaparız alısverıs..yeter aldıklarımız..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…