2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

benimkini kandıramıyorum artık alma daha fazla diyor o yüzden ondan gizli gizli alıyorum :jeyyar:

ay evet o durum bende de var bunları bende gizli aldım sonra keyfi yerindeyken gösterdim sorunsuz atlattık kaydirigubbakcemile3
her seferinde bunlar son bi süre almicam diyorum ama olmuyo naniknanik

bebek tulumum hanımlar
cnm çok tatlııı:)))
kızlar ben dün çıktığımda yine dayanamadım bikaç bişiy beğendim aldım napiim değişik değişik giydiririm küçük gelene kadar kaydirigubbakcemile3

cnm çok güsell bunlar yaaa ben bayılıyom bole cicilereee çok şanslı bebilerrropuyorumnanaktangüle güle kullansın bebiş:CüvCüv:

cnm çok tatlııı:)))

cnm çok güsell bunlar yaaa ben bayılıyom bole cicilereee çok şanslı bebilerrropuyorumnanaktangüle güle kullansın bebiş:CüvCüv:

sağol canım sen nekadarlık hamişsin? cinsiyetini bilmiyodun daha sanırım bende geç öğrendim ama başka doktora gitmesem 2gün önce anca öğrencektim kendi doktorum hep göremedi kaydirigubbakcemile3

sağol canım sen nekadarlık hamişsin? cinsiyetini bilmiyodun daha sanırım bende geç öğrendim ama başka doktora gitmesem 2gün önce anca öğrencektim kendi doktorum hep göremedi kaydirigubbakcemile3

cnm 23+2 yim ben.başka dr a gitmedim ama aile hekimim bakmıştı %85 kız demişti ama ulktrasonu pek iiii diildii.bari gidim bi dr a daha...hayırlısı farketmez cinsiyettt.ama hakikaten çok inat benim çocuk cnm:lepi:

cnm 23+2 yim ben.başka dr a gitmedim ama aile hekimim bakmıştı %85 kız demişti ama ulktrasonu pek iiii diildii.bari gidim bi dr a daha...hayırlısı farketmez cinsiyettt.ama hakikaten çok inat benim çocuk cnm:lepi:

benimkide öyle yapmıştı çok inat hep sırtını dönüyodu erkek doktora gidiyodum bayan doktora gittim direk açtı kız olduğunu öğrendik kaydirigubbakcemile3
erkek doktora yine gittik sonra yine sırtını döndü sonunda o doktoru bıraktık kızımız pek sewmedi anlaşılan kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim . 25+2 haftalık hamileyım bı kızım olucak hayırlısıyla kaydirigubbakcemile2 cinsiyetını öğrendığımde aldım bı kaç kıyafet ve annemde almıştı sonradanda aldım bi iki tane nasıl resimli paylaşılıyo bilmiorumda

merhaba kızlar.migrostan bir battaniye aldım.fiyatı 19 tl. 110x140 ölçülerinde. ben aşağıya eklediğim rengi ve modeli aldım.diğer modelleri de gerçekten çok şirindi.

Mink Tekstil

inşallh o günleri de görürüz canım bu arada gözün aydın çok sewindim artık için rahat hamileliğinin tadını çıkarabilirsin opuyorumnanaktan

inş canım..bu arada sağol canımcım opuyorumnanaktan

bir kız daha geldi aramıza demek ne güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. resim için ben genelde ImageShack® - Online Media Hosting bu siteye giriyorum ordan yüklüyorum bilisayarımdaki resmi sonra burada grafik ekle bölümü var cevap yazdığımız yerdeki ikonlara bakarsan görceksin oraya tıkladığında diğer sitedeki linki ekliyorsun tmm diyorsun. ama kızlar daha pratik ve başka bir yolla ekliyorlar galiba buraya yardımcı olurlar sanada

merhaba kızlar.migrostan bir battaniye aldım.fiyatı 19 tl. 110x140 ölçülerinde. ben aşağıya eklediğim rengi ve modeli aldım.diğer modelleri de gerçekten çok şirindi.

Mink Tekstil

canım direk sitenin linkine bağlanıyor battaniyelere baktım ama hangisi olduğunu bilemedim ama battaniyeler çok şekerrrr

selam canımm
kolay gelsin size
hamiş hamiş taşınmak zor olur eminim
ama emin ol bebek doğduktan sonra çook daha zor
az sık dişini
inşallah o doğana kadar düzzeni oturtursunuz bile
aldıklarını merakettiğim kadar
seninde kızının adını ''öykü'' koyacak olmana sevindim..
bu arada sen de mi okan hocada yapıcaksın doğumunu??
ne zaman doğum senn??
gerçi ilk bebekti normal olma ihtimali var senn dimi??
hani dedim,hftalarımız yakınsa,bakarsın dek geliris hastane de die:))
hoşçakl cnmcm opuyorumnanaktan

kızlar bu arada via port - boyner indirim çadırında bebek kıyafetleri inanılmaz uygundu
49tllik bebiş elbiseleri 9 liraya düşmüş
haberiniz olsun

kızlar ben dün çıktığımda yine dayanamadım bikaç bişiy beğendim aldım napiim değişik değişik giydiririm küçük gelene kadar kaydirigubbakcemile3

cnm hepsi birbirinden güzel güle güle kullan. benimde elim hep kız takımlarına gidiyor ne kadar güzel cicilibicili erkek olduğu için fazla çeşit olmuyor.

cnm hepsi birbirinden güzel güle güle kullan. benimde elim hep kız takımlarına gidiyor ne kadar güzel cicilibicili erkek olduğu için fazla çeşit olmuyor.

saol canım erkeklere de war güzel şeyler ama kız cicileri kadar süslü olmuyo
burdan tanıştığım arkadaşım yeni doğum yaptı ailecek görüştüğümüzden mevlidine giderken kardeşim, ben, kayınvaldem ayrı ayrı hediye aldık güzel şeyler bulmak zor oldu
ama çok sewimli tulumlar oluyo erkekler için de ben miniçoya we civilim e bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…