- Konu Sahibi teknekazintisii
-
benimkini kandıramıyorum artık alma daha fazla diyor o yüzden ondan gizli gizli alıyorum :jeyyar:
cnm çok tatlııı:)))bebek tulumum hanımlar
kızlar ben dün çıktığımda yine dayanamadım bikaç bişiy beğendim aldım napiim değişik değişik giydiririm küçük gelene kadar kaydirigubbakcemile3
cnm çok tatlııı:)))
cnm çok güsell bunlar yaaa ben bayılıyom bole cicilereee çok şanslı bebilerrropuyorumnanaktangüle güle kullansın bebiş:CüvCüv:
inşallh o günleri de görürüz canım bu arada gözün aydın çok sewindim artık için rahat hamileliğinin tadını çıkarabilirsin opuyorumnanaktanelif çok güzeller canım yaaaa cici cicii güle güle giyinsin inş...
sağol canım sen nekadarlık hamişsin? cinsiyetini bilmiyodun daha sanırım bende geç öğrendim ama başka doktora gitmesem 2gün önce anca öğrencektim kendi doktorum hep göremedi kaydirigubbakcemile3
cnm 23+2 yim ben.başka dr a gitmedim ama aile hekimim bakmıştı %85 kız demişti ama ulktrasonu pek iiii diildii.bari gidim bi dr a daha...hayırlısı farketmez cinsiyettt.ama hakikaten çok inat benim çocuk cnm:lepi:
çok güzeller canım rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. emeklerine ellerine sağlık oyuncak ve yelekte çok güzel olmuş keşke bende becerebilsem gerçi evde olsam belkide oturur örerim böle bebişine kendi emeğinle bişiler yapmak örmek çok güzel . :ecrin_bebek:
hoşgeldin aramıza seninde paylaşımlarını bekleriz. kaç aylık hamilesin
inşallh o günleri de görürüz canım bu arada gözün aydın çok sewindim artık için rahat hamileliğinin tadını çıkarabilirsin opuyorumnanaktan
teşekkür ederim . 25+2 haftalık hamileyım bı kızım olucak hayırlısıyla kaydirigubbakcemile2 cinsiyetını öğrendığımde aldım bı kaç kıyafet ve annemde almıştı sonradanda aldım bi iki tane nasıl resimli paylaşılıyo bilmiorumda
merhaba kızlar.migrostan bir battaniye aldım.fiyatı 19 tl. 110x140 ölçülerinde. ben aşağıya eklediğim rengi ve modeli aldım.diğer modelleri de gerçekten çok şirindi.
Mink Tekstil
merhaba kızlar.nasılsınız?ben hala taşınamadım.muallakta resmen çıkmadılar daha diger kiracılar sinir oluorum.kendi evlerine çıkıcaklar bi eksik mutfak dolapları kalmış bayramdan beri takılamadı.insanlar iyice vurdumduymaz oldu!neyse bende öykümün cicilerini paylaşıcam sizlerle ama bütün cicileri annemlerde kaldı.taşınıcaz die getirmedim buraya.inş taşınalım hemen paylaşıcam resimlerini:)bebek olmak varmış.öyle güzel şeyler varkiiii
kızlar ben dün çıktığımda yine dayanamadım bikaç bişiy beğendim aldım napiim değişik değişik giydiririm küçük gelene kadar kaydirigubbakcemile3
kızlar beşiklerinizi aldınızmı bizmi çok yavaş davranıyoruz acaba((
cnm hepsi birbirinden güzel güle güle kullan. benimde elim hep kız takımlarına gidiyor ne kadar güzel cicilibicili erkek olduğu için fazla çeşit olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?