- 25 Nisan 2009
- 34.364
- 39.842
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
teşekkür ederim denizcim....
Kızlar aldığınız ciciler çok güzel..Allah sağlıkla,sıhatle giydirmek nasip etsin yavrularınıza..Bizde prensimin annanesiyle cumartesi günü alışverişe çıktık..En gereklilerinden başladık almaya..İç zıbın,alt açma minderi,tırnak makası,saç fırçası,küvet,file,kova,park yatak,birkaç parça takım,şapka,eldiven aldık..Ama annemlerde kaldı..Yarın kısmetse almaya gideceğiz o zaman resimlerini çeker koyarım..Bu arada İstanbul'da olanlar için Eminönünde ki Havuzlu Han bulunmaz nimet..Hem fiyat açısından ideal hemde çeşit açısından herşeyi alıp çıkabiliniyor..Eğer İstanbul'da olanınız varsa uğramanızı tavsiye ederim..
güle güle kullanın canım cicilerinizievet oldu sonunda. Bunlar da bizim cicilerimizin bir kısmı. Diğerlerini de fırsat buldukça yüklerim artık.
hayırlı olsun cicileriniz resimleri bekliyoruzzKızlar aldığınız ciciler çok güzel..Allah sağlıkla,sıhatle giydirmek nasip etsin yavrularınıza..Bizde prensimin annanesiyle cumartesi günü alışverişe çıktık..En gereklilerinden başladık almaya..İç zıbın,alt açma minderi,tırnak makası,saç fırçası,küvet,file,kova,park yatak,birkaç parça takım,şapka,eldiven aldık..Ama annemlerde kaldı..Yarın kısmetse almaya gideceğiz o zaman resimlerini çeker koyarım..Bu arada İstanbul'da olanlar için Eminönünde ki Havuzlu Han bulunmaz nimet..Hem fiyat açısından ideal hemde çeşit açısından herşeyi alıp çıkabiliniyor..Eğer İstanbul'da olanınız varsa uğramanızı tavsiye ederim..
patruşka hogatoee cicileriniz çook şeker güle güle kullanın inşallah
kıslarrrrrrrrrrrr cicileriniz harikaaa.bak bak doyamıyorummm güle güle kullansın bebileriniz inş..
güle güle kullanın canım cicilerinizi
hayırlı olsun cicileriniz resimleri bekliyoruzz
patruşka ve hotagoee cicilerini güle güle giydirim bebişlerinize
merhaba kızlar bende yavaş yavaş almaya başladım cicilerimizi bitane hastane çıkışı aldım bir tane beşli zıbın takımı havlu bide çorap aldım teyzeside yelek aldı krem rengi çok şekersırnaşık şey en çok onu sevdim boshayallersmile beşiklerede baktım ama eşim netten alcakmış bir tane bulduk biz çok begendik baklaım sizde begenecekmisiniz?
Canım markası yuppy mi.? Biz beşikten kurtulduk. Bebeğime halası alacakmış beşiği.
Güle güle kullan canım bende ilk kıyafet açılışını havuzluhanda yapmıştım kapanışı da orda yapıcam kısmetse ay sonuna doğru gidip listemdeki eksikleri alıcam
en alt kattaki bebe çeyiz sarayından mı aldınız herkes orayı tavsiye ediyo ben ilk gittiğimde üst katlardan almıştım oraya bakmaya enerjimiz kalmamıştı
internet sitesini inceledim vitrinde bile çeşit dolu gidiceem günü iple çekiyorum
güle güle kullanın canım cicilerinizi
hayırlı olsun cicileriniz resimleri bekliyoruzz
merhaba kızlar bende yavaş yavaş almaya başladım cicilerimizi bitane hastane çıkışı aldım bir tane beşli zıbın takımı havlu bide çorap aldım teyzeside yelek aldı krem rengi çok şekersırnaşık şey en çok onu sevdim boshayallersmile beşiklerede baktım ama eşim netten alcakmış bir tane bulduk biz çok begendik baklaım sizde begenecekmisiniz?
Canım beşiğe bayıldım rengi de çok güzel..Güzel günlerde kullansın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?