- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.041
ben de kapı süsü ve şekerlik arıyorum.sen de ankaradasın sanırım,nerden ve ne kadara aldığını yazabilirsen sevinirim.
bu arada oğluşunun cicileri çok tatlı,güle güle kullanın.
çok begendımmmm.gule gule kullanın annesii..olumunekankayizsmile
cıcılerınızı gule gule gıyının... kaydirigubbakcemile5
kıslar ben resim yüklemne işini bir türlü beceremiyorum. neyse biz oğlumuza oda takımı, park yatak, uyku seti aldık onları yüklüyorum. oda takımı olarak genç odası aldık yatak masa gibi parçaları bıraktık onun yerine park yatak aldık değişik bişey oldu dolapları felan daha geniş geldi bize yükleyebilirsem görürsünüz sizler e görüşmek üzere bu arada cicilerinizin hepsnie bakma fırsatım oldu çok şükür çok güzel takımlar mobilyalar beşikler var bebişleriniz sağlıkla kullansınlar hepsini inşallah
canımcımcım Ankarada;yım ben kapı süsünü menekşe sokaktam aldım sanırım İzmir caddesine girince polarisin karşısındaki sokakda bir bebek dükkanından aldım. bebek şeker sepetini ulusta suluhan pasajından aldım. orda bebek şekeri de var aslında ama bebek şekeri malzemelerini kızılayda izmir caddesinde erdoğan düğme den aldım bi de orda moda düğme var çaprazda ordan da bişeyler aldım karşı ara sokaklarda şık düğme var orda da çeit bol her yerden ne beğendiysem topladım. :teytey:
canım hayırlı olsun yeşil turuncu sanırım odanız güle güle büyüsün oğluşun
bizde genç odası takımından aldık kızımıza dolap ve şifonyeri ama sadece ilerde yatağını masasını alırız diye düşündük
güzel günlerde kullanın bol bol gezmelere gidin cnm
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş canım...yerimseniben
hayırlı olsun hep sevdiği eğa.s.lenceli yerlere gitsin içinde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?