- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.001
kızlar cicleriniz çok güzel bende 2010 ocak annesiyim Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dünyada hiçbirşeye değişilmeyen bi duygu
[/url][/IMG] kızlar bu kızımın nevresim takımı:)
tşk esra..
allah yaşını uzun etsin bebeğinin sennde:)
amin allahm hepimize nasip eder inşallah kucağımıza almayı:))
sana tarif etmiştim fakat fark edmedin galiba :umursamaz:yok ok olmuo bu siteye bişiy olmuşş
oyy canım benm yhaa
düşünmen,bunu sölemen bile nasıl gönlünü alıo insanın anlatamamopuyorumnanaktan
gitmiş kadar oldum
ağlıycam valla çok duygulandım ben yaa:sinifsinif:
bildiğiniz gbi benm oğlumdan birçok şeyimiz var,yani giyim falan dışında alıncak ele avuca dokunur bişey yok iki şey dışında,onlarda taa doğuma an kala alınır zaten
ben renk renk bütün markaları bir yerde görünce çok şaşırdım ve beyendimm
denizlide bu şekilde bütün ürünleri bi mağazada bulabileceğim bir yer yokk
bi yer söldiler gidip bakıcam oraya ama bukadar büyük olmadığına eminim
sağlık olsun,bi şekilde bulunup alınıo lazım olan herşey,kısmetinde ne varsa onu almak düşecek bize nasıl olsa..
istanbulda otursaydım,yada gelebilmek gbi bi imkanım olsaydı kesinlikle oraya giderdim,bayıldım bittim resmenndelikafadulden
tekrar tekrar teşekkür ediorum,gerçekten gitmiş kadar oldum iki cümlen sayesinde canım benma.s.
sana tarif etmiştim fakat fark edmedin galiba :umursamaz:
Canım inan laf olsun diye söylemedim..Eğer gördüklerinin içinden bişiy beğenirsen alırım inan hiç sorun değil..Bebişin sağlıklı,sıhatli olsun kıyafet felan zaten çok da mühim değil canım a.s.
[ımg]http://img412.imageshack.us/img412/5006/grnt0073e.th.jpg[/ımg]
uploaded with ımageshack.us
[ımg]http://img808.imageshack.us/img808/2553/grnt0074.th.jpg[/ımg]
uploaded with ımageshack.us
minik kuşuma dün ördüğüm minik patikçikler:hulya:
belgün
tatlıcadı
iyi günlerde kullansın bebişleriniz rahat rahat uyusunlar..
Eliff canım her baktığımda yeni bişiler ekliyosun gerçi bunlar teyzenin hediyesiymiş hepsini giydirmeye zamanın olur inş. Maşallah diyeyim güzel günlerde giysin kuzucuğumuz
kızlar cicleriniz çok güzel bende 2010 ocak annesiyim allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dünyada hiçbirşeye değişilmeyen bi duygu
kızlar ben alışverişe en büyük işten başladım mobilyalarını aldım:)) zaten 1 ay sonra teslim ediyorlarmış anca havalanır içini yerleştiririm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?