2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

kızlar cicleriniz çok güzel bende 2010 ocak annesiyim Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dünyada hiçbirşeye değişilmeyen bi duygu

kızlar cicleriniz çok güzel bende 2010 ocak annesiyim Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dünyada hiçbirşeye değişilmeyen bi duygu

tşk esra..
allah yaşını uzun etsin bebeğinin sennde:)
amin allahm hepimize nasip eder inşallah kucağımıza almayı:))

Canım inan laf olsun diye söylemedim..Eğer gördüklerinin içinden bişiy beğenirsen alırım inan hiç sorun değil..Bebişin sağlıklı,sıhatli olsun kıyafet felan zaten çok da mühim değil canım a.s.

kızlar kraftın park yatağını 299 TL
bide mothercareden bebek odası 2400 TL
almayı düşünüyorum
bunlar hakkında bilginiz var mı
mağazalara baktım ikisi hoşuma gitti

sana tarif etmiştim fakat fark edmedin galiba :umursamaz:

:gitme:yok hayatım tarif etmişsin çok teşşekkür ederim,tabiki gördüm denedim fakat hızlı resm yükleme sitesinden fotoğrafın htpp..'sini öğrenmek zorunda kalıorum ve site sorunlu olduğu için beceremedim,yoksa denedin ben denemez miyim hiç?
bişiy sölemediğim için yanlış izlenim olmuş sende,üzgünüm:sinifsinif:

balım bnm allah razı olsun,biliorum laf olsun die demediğini..
o sitede herbişeyi bir arada görünce gözüm döndü valla,ondan hayran kaldım oraya
bu ortamı sizleri okadar çok seviorum ve değerlisinizki benm için menfaat olmadan,tanımadan ,sesini,yüzünü bilmden böyle dostlarının olması insanın en büyük zenginliği olmalıopuyorumnanaktan
haftaya kızım için alışverişe çıkıcaz inş..
bi mağaza tarif ettiler burda herşey varmış ama ne kadar büyük bilmiorumm.havalar bozmasaydı eşimi ikna ederdim oraya gelmek için ama küçük çocukla zor olacak bide bu var..
çoooook sağol canım,bizim yerimize senn bebeğicciğin kullansın cicilerini:hulya:
bizim yerimize de gezin oraya gittiğinizde bol bol
opuyorumnanaktana.s.

yerim onun minicik patiklerini emi ellerine sağlık cnm

teşekkürler cnm

kızlar cicleriniz çok güzel bende 2010 ocak annesiyim allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dünyada hiçbirşeye değişilmeyen bi duygu

teşekkür ederiz allah sizin bebişede sağlıklı uzun ömürler versin sizlerle

ben bırtek lolıssın patıklerını gordm..çok begendım..
dıger resımlerı goremedım...
kızlar yuklemıssınız emme resım gorunmuyor..sıtede mı proplem var acaba..

kızlar ben alışverişe en büyük işten başladım mobilyalarını aldım:)) zaten 1 ay sonra teslim ediyorlarmış anca havalanır içini yerleştiririm:)))

sibush, bayıldım bende mobilyalara !!! çok güzller, iyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişin..

nerden aldın canım? bir de ne kadara mal oldu?

sibushhh mobilyaların çook güzel,çok iyi yapmışsın biz de bu hafta sonu bakıcaz mobilyasına oğluşumun.bebişin içinde huzurla büyüsün inşallahzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…