2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

cancer;güle güle giysin bebeişin cicilerini çok tatlılar
yalnız yeleklerin düğmelerini deiştirebilirsin daha şirin olacaklarına eminim:)
sibush;çok güselmiş oda takımınız nasıl güsel kulpları öle renk renk,bayıldımm,huzurla uyusun büyüün içinde yavrucuk:)

sibush;çok güselmiş oda takımınız nasıl güsel kulpları öle renk renk,bayıldımm,huzurla uyusun büyüün içinde yavrucuk:)

bebişinin oda takımını çok beğendim.güle güle kullanın.

sibushhh mobilyaların çook güzel,çok iyi yapmışsın biz de bu hafta sonu bakıcaz mobilyasına oğluşumun.bebişin içinde huzurla büyüsün inşallahzemuszemus

sibushhh çok güzel mobilyanız güle güle büyüsün odasında bebişin iyi günlerde kullanın

sibush, bayıldım bende mobilyalara !!! çok güzller, iyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişin..

nerden aldın canım? bir de ne kadara mal oldu?

sibush çok güzel canım bebek mobilyasında beyaz ferahlatıyo insanı güle güle kullansın meleğin

güzelmiş cnm güzel günlerde kullan inşllh.

kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için beğenmenize sevindim:))) odasını duvar kağıtları abajur ıvır zıvırla süslemeyi düşünüyorum o yüzden çok boğulmasın diye düz beyazı tercih ettim çok içime sinerek aldım:))) kulpları renkli artık onlarla oynarız sonra değişiklik için..

mügecim ben karabağlardan aldım mobilyayı nerdeyse hepsini gezdik bebek mobilyası satanların.. ben baby city den aldım.. zaten yan yana çoğu.. ben nedense hep tehlikeli geldiği için oyuncak sandığı almadım.. diğer 4 parçayı sıkı pazarlıkla nakit 2000tl ye aldık. 2400 tlyede taksit yapıyordu..

cancer , bayıldım pijamaya,çok şekerler hepsi,güle güle giydir.
daha iyisi sizin olsun cnm

sağol cnm daha iyisi sizin olsun.düğmeleri değiştirebilirim evet güzel fikir.elimden örgü gelmiyor bari modelleme yapayım :hulya:

kızlar ben alışverişe en büyük işten başladım mobilyalarını aldım:)) zaten 1 ay sonra teslim ediyorlarmış anca havalanır içini yerleştiririm:)))
çok begendımmmm.gule gule kullanın annesii..olumunekankayizsmile

bunlarda bizden :1rolleyes:

pijama takımımız

vee hazır yeleklerimiz

cıcılerınızı gule gule gıyının... kaydirigubbakcemile5

merhabalar;
bebek odanız çok güzel
inşallah bebişiniz sağlıkla güzel günlerde kullansın odasını

ben yardım rica ediyorum

haftalardır kızım için bebek odası arıyorum ancak bir türlü karar veremedim
istanbulda ne modoko ne de masko kaldı gezmediğim siz nerden aldınız ?

sevgiler,

kızlarr;
yardım rıca edıyorum hepınızden
3 haftadır kızıma yatak odası bakıyorum ama bir türlü içime sinen bişey bulamadım
sizler aldınızmı?
önerilerinizi bekliyorum.
sevgiler,

ben biraz erken mi davrandım acaba? bebişimizin bütün eşyalarını aldık anaannesinden yelek ve hırkaları da neredeyse hazır. babaanneside yorganını yastığını hazırladı hayırlısıyla 11 ocakta gelmesini bekliyoruz artık.Allah ım bize kolay doğumlar bebişlerimizede sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin inşaallah...

vallahı bende 3 haftadır kızıma bebek odası bakıyorum sanırım artık modoko dan almaya karar verdım.
mother care a bakmadım ama fiyatlar modoko do da böle.
2500 ve 3000 tl arasında fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…