- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.301
ağlıycam sinirimden yaaaa
kızlar komşum bana demiştiki ütü yaparken nemli bezi üztüne koy ılık ütü yap demişti,daha önce eklediğim resmlerdeki yelekleri öle ütülemiştim...
bunda bezi ıslatmaya üşendimmirmirmirmirkuru bezi koydum sol yakasına sıcak ütü basınca bi tarafı sündü:gitme:ne kadaaa aptalım ya bennnnnnnnn:2:
şimdi ne yapim,ynı metodu kullanıp heryerine basimmi ütü???
yoksa yıkanınca (sanmıorum ama )düzelme şansı varmıdır==????
cicilerin hepsi birbirinden güzell .Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş. hepimize..
bu aradaaaaa beşiğimiz kurulduuu odamızın şekli değişti dolabımızın ölçüleri alındı ona göre yeri ayarlandı..herşey bitti cibinliğinin yıkanması gerek ütülenmesi gerek ama ben nasıl duracağını merak ettiğiimden öle kırışık kırışık taktım:)fotosunuda o yüzden çekmedim dolabımızda bitmiş çarş günü gelecek inş. oda gelsin yerleşsinde ikisinin birden fotosunu çekip paylaşmayı düşünüyorum kızlar hem cibinliğide bir ütülemiş olurum:)))) aldığım diğer cicileride şimdi çekicem telefonla ama güzel çekecekmi bilmiyorum eğer güzel çekerse paylaşcam ama baktım karanlık falan çıkıyor çarş günü foto mak gelecek ozaman hepsini bol bol çekcem:)
bu aradaaaaa beşiğimiz kurulduuu odamızın şekli değişti dolabımızın ölçüleri alındı ona göre yeri ayarlandı..herşey bitti cibinliğinin yıkanması gerek ütülenmesi gerek ama ben nasıl duracağını merak ettiğiimden öle kırışık kırışık taktım:)fotosunuda o yüzden çekmedim dolabımızda bitmiş çarş günü gelecek inş. oda gelsin yerleşsinde ikisinin birden fotosunu çekip paylaşmayı düşünüyorum kızlar hem cibinliğide bir ütülemiş olurum:)))) aldığım diğer cicileride şimdi çekicem telefonla ama güzel çekecekmi bilmiyorum eğer güzel çekerse paylaşcam ama baktım karanlık falan çıkıyor çarş günü foto mak gelecek ozaman hepsini bol bol çekcem:)
cnm yelek çok güzel olmuş eline sağlık umarım düzelir düzelmez isede üzülme nazar değmezişte kızlar bu da benim kaç gündür ince iple ince şişle uğraşıp ördüğüm,işlemelerini yapmak için saatlerce uğraştığım,bittiğinde sevindiğim fakat ütü yaparken sıcak ütü basıp mahfettiğim ve hüngür hüngürrrr ağlamak istediğim kızımın ilk,tek ve son kırmızılı giysisi olacak olan yelekk:gitme::sinifsinif:mafoldumbensenağlama
cnm dr larda sebamedi öneriyor ama kokusu güzel istersen nivea derimçanta olarak bnde çapraz asılanlardan alıcam sırt çantası kullanamam ben.elfella nın aldığı kraft çanta bnmde çok hoşuma gtti chicco nunki alayım diodum ama oda bana küçük geldi gibi bakalım artık hangisini alırım.
ya bide kafama bişey takıldı bn şampuan,krem vs sebamed alıcam ama bi topikte okudum geçen şampuanı göz yakıomuş şimdi kararsız kaldım ama kullananda çok var öle olsa fazla kullanan olmaz.sebamedin şampuanını falan alan arkadaşlar kokusu nasıl güzelmi?
güle güle kullansın minik melek,haftasonu eklerim demiştim ööle girip girip sana bakıorum bebeğin odasını ekledimi die..
sağlık 0olsun eklediğinde görürüz..
güle güle güsel mutlu huzurlu günlerde kullansın bebişler inşallah aldıklarımızı..
ilk fırsatta beklioruz yerleşmiş halini tatlım benmbayanssulusmile
kızlar küçük erkeğimin kazağı
çok cici olmuş canım
maaşallah
renkler süpperkaydirigubbakcemile5
güsel günlerde kullansın tatlı prensingamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?