2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

ağlıycam sinirimden yaaaa
kızlar komşum bana demiştiki ütü yaparken nemli bezi üztüne koy ılık ütü yap demişti,daha önce eklediğim resmlerdeki yelekleri öle ütülemiştim...
bunda bezi ıslatmaya üşendimmirmirmirmirkuru bezi koydum sol yakasına sıcak ütü basınca bi tarafı sündü:gitme:ne kadaaa aptalım ya bennnnnnnnn:2:
şimdi ne yapim,ynı metodu kullanıp heryerine basimmi ütü???
yoksa yıkanınca (sanmıorum ama )düzelme şansı varmıdır==????

yeleğinize bayıldım çok güzell olmuş ii günlerde giysin bebeğin inş.. yıkayınca düzelir canım eskiye döner üzme kendini bu kadar.. benim görümcem dar gelen yün kazağını direk ütü basarak açmıştı yıkayıncada eskisi gibi toplamıştı ordan biliyorum..kaydirigubbakcemile3

cicilerin hepsi birbirinden güzell .Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş. hepimize..

cicilerin hepsi birbirinden güzell .Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş. hepimize..

ami canım,en büyük dileğim allah'tan...
ciddimisin sen yaa
eşimde dedi belki yıkanınca düzelir die,ihtimal vermemiştim..
sadece bi yakasını sündürdüm ben
fark olur heralde ne kadar düzelsede :))
sağol canım fikir verdiğin için bi yıkayıp denemek lazım:))aklinialirimsmile

cnm burdamısın
yelek harika olmuşşşş....sıkma canını yıkayınca düzelir herhalde....ne çok sevio herkes ütü yapmayı hiççç kazak yelek ütülenir miii?ben hiç ütülemem...
benim de moraller 0...eşimle didişip duruyoruzz....

cnm burda gözüküyosun ama yoksunnn....konuşuruz sonra ben çıkayım şimdii...sıkma canını yeleğe....ole herşeye ütü basma cnmın içi...makinaya atınca düzelir herhalde...düzelmezse bile üzülme sakın mala gelsin de cana gelmesin...öpüyorum seni tatlımopuyorumnanaktan

bebiş canım ellerine sağlık çok şeker olmuş yeleğin ördekler çok yakışmış
düzelir inşallah yıkayınca düzelmese de sıkma canını nazarlık olur

dilek cnm park beşik çok güzel ve halıda çok güzel ellerine sağlık el emeği. göz nuru hiç yapamazdım herhalde..rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş...

bebishh kuzucummm üzülmeee birkere çok güzel olmuş yelek ellerine yüreğine sağlık..yıka birkere düzelir sen hiç merak etme rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş..

çanta konusunda bende kararsızım ne alacağım bilmiyorum bakım ürünleri sabamed düşünüyorum ama onun öle çantası yok galiba niveada olabilir aslında ayy bilmiyorum..adidasta çok güzel bir çanta beğenmiştim ama fiyatını şim di hatırlayamadım ama onun içinde eşim çok büyük demişti..neyse izne çıkınca bakıcam zaten..

bu aradaaaaa beşiğimiz kurulduuu odamızın şekli değişti dolabımızın ölçüleri alındı ona göre yeri ayarlandı..herşey bitti cibinliğinin yıkanması gerek ütülenmesi gerek ama ben nasıl duracağını merak ettiğiimden öle kırışık kırışık taktım:)fotosunuda o yüzden çekmedim dolabımızda bitmiş çarş günü gelecek inş. oda gelsin yerleşsinde ikisinin birden fotosunu çekip paylaşmayı düşünüyorum kızlar hem cibinliğide bir ütülemiş olurum:)))) aldığım diğer cicileride şimdi çekicem telefonla ama güzel çekecekmi bilmiyorum eğer güzel çekerse paylaşcam ama baktım karanlık falan çıkıyor çarş günü foto mak gelecek ozaman hepsini bol bol çekcem:)

güle güle kullansın minik melek,haftasonu eklerim demiştim ööle girip girip sana bakıorum bebeğin odasını ekledimi die..
sağlık 0olsun eklediğinde görürüz..
güle güle güsel mutlu huzurlu günlerde kullansın bebişler inşallah aldıklarımızı..
ilk fırsatta beklioruz yerleşmiş halini tatlım benmbayanssulusmile

çanta olarak bnde çapraz asılanlardan alıcam sırt çantası kullanamam ben.elfella nın aldığı kraft çanta bnmde çok hoşuma gtti chicco nunki alayım diodum ama oda bana küçük geldi gibi bakalım artık hangisini alırım.

ya bide kafama bişey takıldı bn şampuan,krem vs sebamed alıcam ama bi topikte okudum geçen şampuanı göz yakıomuş şimdi kararsız kaldım ama kullananda çok var öle olsa fazla kullanan olmaz.sebamedin şampuanını falan alan arkadaşlar kokusu nasıl güzelmi?

hayırlı olsun canım prensesin beşiği,odası merakla beklioruz fotolarını.

cnm yelek çok güzel olmuş eline sağlık umarım düzelir düzelmez isede üzülme nazar değmez
cnm dr larda sebamedi öneriyor ama kokusu güzel istersen nivea derim

sağol canımcım ekleyemedim valla baksana..daha önce beşiğin resmini internetten bulup eklemiştim ama odadaki halini dediğim gibi cibinliği falan ütüleyelim birde dolap gelir çarşambaya kadar kurulsun temiz temiz çekip yüklicem birde benim tel çok kötü çekiyor foto makinasıda aylardır bozuk olduğundan foto mak getircek arkadaşım onla çekcem elime geçirmişken makinayı hepsinin fotosunu çekicem baya uğraştırcak galiba hehehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…