- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.281
kızlar,anne bebek bakım çantası alıp almamakta kararsızım,şu anakucağının içinde çıkan çantalarıda pek sevmiorum,oğlumda kullanmıştımsizler aldıysanız nerden ve ne kadara aldınız yazarmısınız?hatta resim yüklermisiniz??bikaç arkadaştan adidasta büyük çanta beyendim die duydum ama çok pahalıdır kanımca orası ama merakediorum,lütfen alanlar çantalarının resmini ekleyebilirlermi acaba????
kızlar,anne bebek bakım çantası alıp almamakta kararsızım,şu anakucağının içinde çıkan çantalarıda pek sevmiorum,oğlumda kullanmıştımsizler aldıysanız nerden ve ne kadara aldınız yazarmısınız?hatta resim yüklermisiniz??bikaç arkadaştan adidasta büyük çanta beyendim die duydum ama çok pahalıdır kanımca orası ama merakediorum,lütfen alanlar çantalarının resmini ekleyebilirlermi acaba????
Canım ben geçen ay krafttan almıştım 80 tlye kol çantası gibi de çapraz da takılıyo sapı uzuyo yani ben sırt çantası kullanamam çapraz takmayı sewiyorum
bide bebek arabasına da monte ediliyo arabayla we oto koltuğuyla aynı renk aldım zaten genelde eşim de taşıyacağı için öyle hayvancıklı fln bişey almak istemedim
Çanta içinde alt açma şiltesi we kirli bez torbası var, yanlarda,önde,arkada bez,biberon gözleri war bisürü çeşitli boylarda
Ben sewerek aldım istanbula gidip gelirken de kızıma aldığım cicileri taşımak için kullanıyorum baya bişey sığıyo memnunum
ben niveanınkini alcam içi dolu oluyor fiyatlarıda çok uygun yandan asılabilir sırt çantası olanıda var eczanede gördüm ürünlerde dolu hiç biyerde bulamazsam eşim niveanın ürünlerini depolayan firmada çalışıyor ordan aldırcam ben çok beğeniyorum favorim sırt çantası tabi
canım anladım,güselmiş aslında güle gülü kullanın
ama bilmiorum ya
yani ben çapraz takamam hiç,o yüzden ben kullanamam bunu gbi hissediorum...
ama sizzzzzzzzz
güle güle kullanınopuyorumnanaktan
ben çantayı chicco içi dolu 55 ve pierre cardin 105 tl aldım
dilek cicilere bayıldım,oyun halısı çook güzel olmuş,üzerindeki bazı hayvanlar benim battaniyedekilerden evet,çok yakışmış renkler filan süper.güle güle kullansın bebiş
elfella kuzum vallahi senin kraft çantayada bayıldım,ben de sırt çantası kullanamam,böyle bir şey bakıyordum iyi oldu seninkini gördüğüm.güle güle kullan sen de
öff özgecim yha,valla sorma evden ya sebamed setli,ya nivea çantalı atta setini(sırt deil,diğerini)yada bubchen setli alıp gelcem die çıktım,gittim
seti yine alırım die chicco'nn setsiz tek tek ürünlerini aldım geldim,sonrada deli gbi pişman oldum
aldıklarımın içinde bi bu sinmedi içime,bide içine giyeceği kollu zıbınları:2:
nıveayı komşum kullanmıştı,çocuk birbuçuk yaşında büyük boy şampuanı daha yeni bitmiş geçen gittiğ*imde görmüştümmmmmmmm
anlatamam ıslak mendilleri ve şampusu deli gbi güselllllllllll kokuooooooooooooooooooooo
bu ara kipaya gidebilirsem bi bakcam nıveanın ürünlerine yne..
iyi hoş güsel bide renk çeşitleri olsaaa
geçen bi bebek mağazasında böle çok kaliteli pembe açık gri renkli bebek anne çantası sordum 145:1shok:dedi ama hiç şaşırmadım acayip güseldiiiiiiiiiiii
içim gitti onaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?