2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

iigeceler canım:))

çanta gerçekten çok güzel modeli,genişliği falan ideal siyah olanından alabilirim bnde çok hoşuma gitti.

pijamalarında çok cici güle güle giy.

İyi geceler cnm sanada..Tşkler..Bende çok beğendim araba kısmını bu hafta halledip ona göre alıcam siyah ya da moru bakalım.Siyahın içide fosforlu yeşil çok şık

Son düzenleme:

ahh canım valla üzüldüm inşallaaahhh yıkayınca düzelir:hulya:

araba konusunda karar verdiğin bir marka ve model var mı?ben de araştırıyorum bu aralar da,fikre ihtiyacım var.

bebish ve beycifey örgüler çok güzel,güle güle kullansın bebişler.
belgüncüm,beşiğini hatırlıyorum ama bitmiş halini görmek için de sabırsızlanıyorum canım,ona göre

kuzum bitmiş halide aynı daha önce eklediğim resimdeki gibi aslında pek farkı yok sade bir beşik işte bir tek önündeki şekli cibinliğinin fırfırları falan farklıdır.birde ben cibinliğe kelebekler aldım taktım renkli renkli güzel oldu:)yarın çekicem resmini oleyyyyyy bayanssulusmile opuyorumnanaktan

beyficey çok güzel örgüler maşallahh rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş.

hera pijaman çok şeker:)

Arkadaşlar cicileriniz çok güzel.Hepiniz güle güle kullanın.
Hastane çıkışlarının kadife olanları varmış.Onlardan almayı düşünüyor musunuz?Sanki incelerle üşürlermiş gibi geliyor bana .Ben mi evhamlıyım acaba

GREENPEARL canım belki fikir olur sana bebek arabası bn chicconun bu modelini almayı düşünüyorum hem sürüşü çok rahat hemde çift yönlü olması çok güzel.

araba konusunda karar verdiğin bir marka ve model var mı?ben de araştırıyorum bu aralar da,fikre ihtiyacım var.

Canım ben Kraftın Twist Travel sistemi ile Pierre Cardinin bi modeli var onu şu an hatırlayamadım bakar yazarım o modeli beğendim.Araştırmalarıma göre Kraft Twist daha kullanışlı ve fonksiyonlu sanırım onu alıcam.Senin araştırmalarına göre çıkan sonuç ne:)Ya cnm benimde kafam renk konusunda takılı ben tamamen siyah ve metalik renkteki modeli istiyorum ama siyah tozu çok gösteriri denizli yazın sıcak rengi falan atabilir mi kararsızım.Bak bu kraft twistin siyah turkuazıda şık

Yorum yapan tüm arkadaşlarıma tşkleropuyorumnanaktan kadife hastane çıkışı olmaz bence cnm,tulum falan alabilirsin kadife ya da pijama tarzı şeyler.

Kızlar bebek günlüğü almayı düşünen arkadaşlar varsa onuda araştırdım ve D&R da bebeğimin ilk yılları isminde inbanılmaz tatlı ve içeriği çok güzel olan bi günlük buldum.Dışı mor resmini bulursam ekleyim bakın fikir olsun onuda alıcam ben mutlaka çıkınca.

Bebek arabası almayı düşünen,araştıran ya da alan arkadaşlar şu konuya bi girsek ya ayrıntılı olarak araba önemli.Alanlar ne aldı neye dayanarak neden seçtikleriyle beraber bilgilendirirlerse sevinirim.Ben Kraft Twist Traveli beğeniyorum ama araştırmaya devam ediyorum hala kafam karışık brz

teşekkür ederim cnm
sanada istanbulda daha kolay bir yaşam diliyorum bir defa gittim antalya gözüme cennet göründü

cnm hastane de kadifeye gerek yok zaten bebekleri sarmalıyoruz battaniye falan birde çantada çıkacak üşümezler sonra giydirmeye bende 2 li kadife takımlardan aldım
Tşkler cnm fotoda brz küçük gbi görünebilir ama büyük cnm.İçini çektiğim fotoda brz belli aslında büyüklüğü bence ideal

cnm içine sindiyse güle güle kullan

hera pijaman da çanta da çok güzel,güle güle kullan canım.
burcucum almayı düşündüğün araba da güzelmiş,güzel günlerde kullansın bebişin.ben yaza kadar almicam bebek arabasını,benim istediğim araba çok pahalı,eşim de mart ayında amerikaya gidicek iş için,ordan alırım dedi,ciddende türkiye de 1500 lira olan araba,orda 500.daha uygun oluyor yani,oyüzden yaza kadar beklicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…