2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Belgüncüm tahmin ettiğim gibi çok kibar we çok şık beşiğin Zeynep Asya içinde mutlu mutlu uyusun inşallah
bu arada yatağın kenarındaki badiler de çok şeker lcden sanırım o kelebekliye benimde içim gitmişti ama çok yenidoğan aldığım için almamıştım güle güle giydir kızını

tatlım çok şık güle güle kullansın bebişin güzel güzel uyusun uyusunda sağlıkla büyüsün inşallah

Hera ve Beyficey fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Öyle yapayım ben de.Zaten çok kısa süre giyecekler hastane çıkışlarını.

canım tam bi prenses yatağı gibi :asigim:
Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsinn olumunekankayizsmile

öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah aldığınız şeyleride güle güle kulanın yavrularınızla

geçen sene bugün eşimle alışverişe çıkmıştık daha önce hiçbirşey almamaıştık bugün ne var ne yoksa almıştık
badiler havlu nevresim banyo malzemelri park yatak araba .... bakırköy saraçhane ve eminönü şimdi kucağımda uyuyor
zaman bir yandan düşününce öyle hızlı geçiyorki bir yandanda sanki senlerdir benimle
Allah herkese nasip etsin inşallah

SAĞOL CANIMCIM ALLAH RAZI OLSUN..EVET LCDEN O KELEBEKLİYİ GÖRÜR GÖRMEZ BAYILMIŞTIM BENDE DAYANAMADIM ALDIM..RESMİNİ EKLİCEM CANIM..SAĞOL TATLIMCIM..

tatlım çok şık güle güle kullansın bebişin güzel güzel uyusun uyusunda sağlıkla büyüsün inşallah

belgüncüm çok güzel beşiğiniz mışıl mışıl uyusun Zeynep Asya inşallah

yerim ben onun beşiğiniiii

Belgün çok zarif ve şık görünüyr prensesin beşiği..Güle güle kullan cnm bebişinle..

canım tam bi prenses yatağı gibi :asigim:
Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsinn olumunekankayizsmile

guzel gunlerde kullanın beşıgınızı belguncugum..

HERKESE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZLE GÜLE GÜLE SAĞLIKLI VE GÜZEL GÜNLERDE KULLANALIM HERŞEYİ İNŞ..

[/URL][/IMG]

kıızlar bu da benim tombik göbüşümmm...

GÖBİŞİNİİİ YERİMMM :))

kızlar selam.. ben bebek odası için bi koltuk arıyorum ama bulamıyorummm... bir yerde görmüştüm ama fiyatı cok ucuktu.. Uzanma koltuğu yada josefin koltuk deniyormuş.. ben birde içinden tek kişilik yatak olanlarından arıyorum. aklınızda bulunsun egerki bebiş mobilyası için filan gezerken bi yerlerde görürseniz nooolur bana haber verin:)

işte cicilerimizzz kızlarrrrrr hemen hemen hepsi hediye geldi sağolsunlar biz daha birkaçını aldık..alalhım sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş resimler pek kaliteli değil ama idare edinn arkadaşlar

HASTANE ÇIKIŞLARIMIZ

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG] BABAMIZIN İLK HEDİYESİ KIZI İÇİN :)

[/URL][/IMG]

BU HEDİYE GELEN TAKIMIMIZ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…