- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.361
Yorum yapan tüm arkadaşlarıma tşkleropuyorumnanaktan kadife hastane çıkışı olmaz bence cnm,tulum falan alabilirsin kadife ya da pijama tarzı şeyler.
Kızlar bebek günlüğü almayı düşünen arkadaşlar varsa onuda araştırdım ve D&R da bebeğimin ilk yılları isminde inbanılmaz tatlı ve içeriği çok güzel olan bi günlük buldum.Dışı mor resmini bulursam ekleyim bakın fikir olsun onuda alıcam ben mutlaka çıkınca.
Bebek arabası almayı düşünen,araştıran ya da alan arkadaşlar şu konuya bi girsek ya ayrıntılı olarak araba önemli.Alanlar ne aldı neye dayanarak neden seçtikleriyle beraber bilgilendirirlerse sevinirim.Ben Kraft Twist Traveli beğeniyorum ama araştırmaya devam ediyorum hala kafam karışık brz
hera pijaman da çanta da çok güzel,güle güle kullan canım.
burcucum almayı düşündüğün araba da güzelmiş,güzel günlerde kullansın bebişin.ben yaza kadar almicam bebek arabasını,benim istediğim araba çok pahalı,eşim de mart ayında amerikaya gidicek iş için,ordan alırım dedi,ciddende türkiye de 1500 lira olan araba,orda 500.daha uygun oluyor yani,oyüzden yaza kadar beklicez.
kraft ın twıst modelide çok kullanışlıymış onuda düşünmüştüm ama resmini koydum chicco nun hangi modeli olduğuğu aklımda deildeonu alıcam hem sürüşü çok rahat hemde çift taraflı olması çok güzel bnm alt komşum aldı çok ama çok memnun.
ama bn bebek arabasını hemen almıcam çünkü kışın nereye çıkarcazki bbeği soğukta mayıs,haziran gibi alıcam bn.
hera pijaman da çanta da çok güzel,güle güle kullan canım.
saol cnm
Canım ben Kraftın Twist Travel sistemi ile Pierre Cardinin bi modeli var onu şu an hatırlayamadım bakar yazarım o modeli beğendim.Araştırmalarıma göre Kraft Twist daha kullanışlı ve fonksiyonlu sanırım onu alıcam.Senin araştırmalarına göre çıkan sonuç ne:)Ya cnm benimde kafam renk konusunda takılı ben tamamen siyah ve metalik renkteki modeli istiyorum ama siyah tozu çok gösteriri denizli yazın sıcak rengi falan atabilir mi kararsızım.Bak bu kraft twistin siyah turkuazıda şık
Eki Görüntüle 58256
GREENPEARL canım belki fikir olur sana bebek arabası bn chicconun bu modelini almayı düşünüyorum hem sürüşü çok rahat hemde çift yönlü olması çok güzel.
Canım ben Kraftın Twist Travel sistemi ile Pierre Cardinin bi modeli var onu şu an hatırlayamadım bakar yazarım o modeli beğendim.Araştırmalarıma göre Kraft Twist daha kullanışlı ve fonksiyonlu sanırım onu alıcam.Senin araştırmalarına göre çıkan sonuç ne:)Ya cnm benimde kafam renk konusunda takılı ben tamamen siyah ve metalik renkteki modeli istiyorum ama siyah tozu çok gösteriri denizli yazın sıcak rengi falan atabilir mi kararsızım.Bak bu kraft twistin siyah turkuazıda şık
selam canım..
bnde bugün denizlideydim,çantalara bnde baktım
yalıspor mağazasında gördüm bnde bu senn aldığın çantanın aynısı
ben sadece çok ince naylonsu die düşünmedim
aynı tonlarda açık mor koyu mor adidasın bi modeli daha vardı ona bayıldım
çıkıp geziim gezerken düşüneyim dedim,çıkınca hevesim geçti,geri dönmedim.
bitane kalmıştı,şimdi sen bunun resmini ekleyince keşke alsaymışım çok güsel duruo dedim.(yani o vazgeçtiğim bunun çok benzeri olandanı)
güle güle kullanbayanssulusmile
ya bende pembeyi moru hele ikisi bir aradaysa çok severim ama işte sonuçta eskicek bi çanta deil ve ben herzaman mor giymem,bebeğim büyüyüpte kendim kullansam bile rengi çok günlük bi renk deil die vazgeçtim birazda..ama siz güle güle kullanın hakkatten içi çok geniş elledim,bliorum:)))
Tşkler cnm bende henüz almadım bu hafta alıcam mutlaka bebek arabasını alayımda ona göre ya morunu ya da siyahını alıcam.Cnm çanta micro olduğu için bebek çantası olarak kullanıma dha uygun geldi bana nette de bikaç tane çanta beğendim ama görmeyince,inceleyemeyince güvenemedim.Adidasa da baktım ama senin dediğin gibi bişey göremedim formdaki adidasa bakmıştım yine bulursun cnm bi dahaki gelişinde falan denk gelir forma bakarsın olmazsa bu arada keşke haber verseydin geldiğini görüşrdk çınarın brz aşağısında bnm evim bi daha gelmedn önce haber ver beraber gezeriz öptm
kızlar ya bişiy sormak istiorum
fazla kimseyi tanımadığım için burda fikir alamıorum
bebeğime tek renkten tek parçadan bebek battaniyesi öreceğim
ama kaç tenden başlamalıyım hiç bilmiorum.
oğluma ördüğüm battaniyeyi kare kare dört parçadan örüp dikmiştim ama istiorum ki bu tek parça olsun
bana fikir verebilecek arkadaşım var mı acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?