2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

belgüncüm, hepsi birbirinden güzel. iyi günlerde kullansın bebiş... kelebekler de iyidir :)) benim evimin her yerindeler. kalbimizi hurafelerle bozmayalım değil mi :)))

belgüncüm, hepsi birbirinden güzel. iyi günlerde kullansın bebiş... kelebekler de iyidir :)) benim evimin her yerindeler. kalbimizi hurafelerle bozmayalım değil mi :)))

sağol canımcım.. valla bencede iyidir annemde çok sever aslında..benimde evimin heryerinde varlar bunları yapanda annem üstelik eeeee şimdi iş toruna gelince hurafeler başladı..

Benim kelebek sevgimde tam da bu noktada başlıyor işte hayat kısa anı yaşa

:)))))))))))))) güzel oldu..

çok güzel canım güle güle kullanın..

ya arkadaşlar bişey sorcam size..ben yatak tercihimi daha yapamadım..yani bambu sepetlerden istiyorum ama çok yatamaz onda diyolar..ama almazsam da içimde kalacak çok üzülecem..şöyle süslü püslü fırfırlı bişeyler istiyorum..maskoda bakındım 400-450 civarında fiyatları.aranızda bu bambulardan isteyen ya da fiyat araştırması yapıp ucuz bişeyler bulan var mı?varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim..

bende başta çok istedim ama bambular hem kısa zaman kullanabilir hemde parçalanıp taşınamadığı için wazgeçtim ama beğendiğim modeller bu sitede fiyatları 300-350 civarı
birde daha uygun fiyatlı ama görüntü olarak da aynı hoşluğu wermeyen 150-200 tl civarında modeller de var bebek mağazalarında görmüştüm altları da bambu değil demir oluyo

evvalbebe - bebek eyizi ve tekstil
evvalbebe - bebek eyizi ve tekstil

ben o sölediğiniz beşiklerden aldım demirli yani arkadaşım aldı baş ucu için kızlar 1 yaşına kadar yatar ancak içinde çok hoş facem ekliyse sizde görebilirsiniz beşiği 130 a aldım çok iş görür

evet işte bende bu sultan bambudan bahsediyorum çok şekerler...saol paylaşımın için..

ben aldım senin o istediğin beşikten hemde 350tl ye çok istiyodum sırf senin gibi içimde kalmasın diye aldı annemler saolsun...gitti gidiyordan gürgen ahşap beşik dersende aynısından 300tlye var ama ben internetten almayı güvenli bulmadım ama aklında bulunsun...

beşik çok güzelmişşş maşallahh rabbim güzel sağlıklı günlerde uyumayı nasip etsin inş.

selam kızlar biraz bakındım şu bambu beşiklerden bahsetmişsiniz,benim yok almayıda düşünmem ama geçen yer gök aşk filmindeki bebeğin odasındaki bambu beşiğe bayıldım,salıncak tarzı,tutan kısmı deişik ,dizi sonunda bebiko bebek mobilyaları die reklam ismi geçti ama bakmadım netten çok güzeldi...

ben asıl bişiy sorucam size kızlar yaa
benim biraz erken doğum şüphem var,geçen doktora gittiğimde söledi doktorum,oğlumda yaşadığım için gelişimi her an durabilirmiş,kontrollerimde sıklaştı bu nedenle..doktorumda hazırlıklı ol dedi,hemen bu hafta çıkııoruz alışverişe..
zaten bebeğinkiler tamam,benim hastane ihtiyaçlarım kaldı sadece..
sizde hastane de giymek için aldığınız terlik,pijama ayıptır sölemesi iççamaşırlarınızı aldıysanız eğer benim için rewsim eklemenizi yada özelden mesaj olarak yollamanızı istiorum..
emzirme sütyeni var zaten,ayrıca almıcam,emzirme atleti alıp almamakta kararsızım.
atlet alsam,sonra giymem,zıbın alsam kullanamam ameliyatlı ameliyatlı.
sütyende ben şu kauçuklardan kullanıodum artık kullanamıorum ama penye alsam onlarıda anca emzrme dönemi sonuna kadar kullanırım,ayrıca göğüs ucunu çok belli etttikleri için şimdi bile kullanmak istemiorum
terlikte nasıl terlik alsam hiç bilmiorum,bitek cambaz almış heralde terlikleri:))
boydan gecelik alıcam ama kış günü altı çıplak nasıl giyilir hiç bi fikrim yokkk(
cumartesi nasipse alışverişe çıkıcam,lütfen mesajımı görürseniz fikirlerinizi varsa resimli paylaşın lütfenn

öncelikle geçmiş olsun bebişin vaktinde gelir inşallah..müsait olduğum bi ara resimde eklemeye calısırım ama emzirme sütyeni içim kom - mamma modelini tavsiye ederim ben yaklasık üç yadır kullanıyorum cok memnunum uclarını belli etmiyor.. bide aynı sekilde alttan destekli içi hafif balenli telsiz chez elle marka var.. ikisindende cok memnunum.. hastane içinde gecelik aldım ben dizimde . hastaneler cook sıcak oldugu için üşüyecegimi sanmıyorum.. bide ben kendime evde giymek için 2 takım hamile pijaması almıştım her ihtimale karsı o pijamalardanda bir tanesini koyarım. terlikte nerde dogum yapıcaksın bilmiyorum ama benim hastanemde gerek yok tek kullanımlıklardan biz veriyoruz dediler. iç çamasırı olarakta tek kullanımlıklardan aldım ben.. 3 tanesi 5 liraydı iki paket aldım her ihtimale karşı.. aklıma gelenler bunlar şimdilik:))

canım beim ben pijama aldım alt üst hastanede giymek için hafif yünlü gibi rahat bişey
üzerinde pembe çiçeler var pembe sabahlık ve pembe kapalı terlik aldım
ama iç çamaşır henüz almadım nasıl alcam karar da veremedim:92:
ahanda fotolarıı

Eklentiler

• $10112010065.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $10112010066.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…