2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Canım ben pijama gecelik olayını hallettim ilk heves biraz abarttım sanırım ama fiyatını uygun buldukça içimde kalmasın diye aldım annemdeler ama nette resmi olmayanları koyamıyorum
Emzirme atleti ve sütyeni de 2şer tane aldım, kullanışı rahat gelirse ek alırım kilot olarak zaten hamile kilodu kullanıyorum çok memnunum ek bişey almadım
Terlik olarak annem gezerden pembe önü kapalı sıcak tutan bi terlik almış, bide bulursam kırmızı istiyorum. Çorap da ev içinde temize giymeye olsun diye bikaç tane kalın çorap aldım polar gibi yumuşacık
Pazarından gece yatarken, misafir yokken giymeye sabahlıksız bi pembe bi mor pijama takımı aldım çiçekli pitili modeller 20 ve 15 tl ye gündüz misafirler gelip giderken giyeceğim şeyleri gece giymem diye düşünüyorum kirletmemek açısından
Yine pazardan 5tlye doğuma girerken, sancı odasında fln giymek için dizaltı gecelik aldım doğum anında giyer atarım muhtemelen baya geniş we basit bişey
çarşıdan pijama-gecelik-sabahlık tam takım açık pembe penye şık bi takım aldım mevlitte giyerim diyodum ama kayınvaldem ayrıca saten de alıcaz penye olmaz dedi misafirlik giyerim bende
İndirimden üzeri pembe, düğmeli altı siyah bi pijama takımı aldım onu normalde de giyebilirim
Hepsinin üzerine olabilecek şekilde bi tane tek olarak gri polar sabahlık aldım çarşıdan uzun sabahları üşürsem giyerim, yada hastaneden çıkarken hava serinse üzerime alabilirim spor bi model kenarları kırmızı biyeli we kırmızı düğmeli
Bordo pijama takımı kayınvaldem almıştı üzerindeki sabahlığı ince hırka gibi çok şık bişey onu hastaneden çıkarken giymeyi düşünüyorum sağdaki resimin bordosu

Bir de bugün bunun pembesini aldım

maşallah sen dünyaları almışsın yaaa:))))))))))))))))))

ben bişe merak ettim.. iki pijama takımı aldım 1 gecelik sabahlık takım.. gecelik sabahlık duruyo ama diğerlerini giydim... normal pijamalarım olmuyor beli aşağı cekince rahatsız oluyorum filan... o yüzden aldığım pijama takımının ikisinide çatır çatır giyiyorum evde:))))))) sizler ne giyiyosunuz evde?? ben hiç giyilmemiş yeni bide pijama takımımı alsam hastane için??

[a href=http://urlal.com/dqqf][/a]

[a href=http://urlal.com/dqqf][img src=http://i1011.hizliresim.com/2010/11/11/1342.jpg][/a]

beşiği görmeyenler ve fikir versin diye 130 a aldı arkadaşım heryerde var bambu değil demirden sökülüp takılabilio eşim takarken çok uğraştı sök tak desem bidaha yapmaz sanırım hahah

Son düzenleme:
Özge daha büyüğünü alması daha iyi olmuş rahat rahat yatsın hem daha uzun süre kullanabilirsin iyi günlerde kullanın inşallah
bende çok istedim ama benim için mantıklı değil bi ewe bi de yatıya gittiğim yerlere götürmek için 2yatak gerekliydi bana en mantıklısı parkyatak oldu ewe zaten mobilya alacağımız için kısmet de olmadı
ikincisi erkek olursa alırım artık

Ben evde çeyizimden ananemin büyük büyük aldığı bi pijama takımım var onu ve lcden alıp yıllardır ev içinde giydiğim artık bollaşmış, esnemiş zaten yüksek belli olan 2 eşofman altım var onları giyiyorum, üst olarak da lcden karnında bebek resmi olanlardan almıştım onlar çok rahat oluyo sıkmıyolar
Yeni alıp almamak konusunda sen bilirsin ben annem, kayınvaldem ve kendi evim olmak üzre kapı kapı gezcem gibi gözüküyo lohusalığımda o nedenle biri orda kaldı öteki kurumadı gibi dert olmasın ve çeşit çeşit giyeyim diye beğendikçe aldım
Bide almak isteyen loya mağazalarına da bakabilir dün gittiğimde yeni modeller gelmişti renk renk çeşit çeşit güzel takımlar vardı

ozgecim beşiiğiniz çok tatlııı güzel güzel uyusun bebişin içinde..

bende bunlardan istiyodum ama gezenti olduğum için alamadım ikinci bebişime alacam inş.

Kızlar bişiy sorcam parkyatak alanlar uyku setini nasıl ve ne marka aldı? Kenarlıkları varmı?
Dün mobilya beşiğim için beğendiğim uyku seti ve cibinliğin siparişini verdim parkyatak için de ne zamandır bakınıyorum uyku seti ama istediğim gibi bişiy bulamadım
Sipariş verdiğim firmada bi uyku seti daha beğendim, ama parkyatak için uygulamıyolar bende düşündüm ki ikinci beğendiğimi de alayım ama kenarlayı parkyatağa uymayacak, kenarlarını kullanmam sadece yorganı çarşafı yastığı altaçma örtüsünü koyarım parkyatağa parkyatağı kullanmadığım zamanlar için de mobilya beşikte kullanabilirim daha işlevli olur benim için
kenarlıklı olanlar sanki parkyatağın yerini çok daraltıyo gibi geldi bide hepsi tam oturmuyo boşluk kalıyo
napsam karar weremedim

canım ben aldım park yatağa kenarlıkları yok satan bayan uymuyo diye kenarlıksız üretilmiş bunlar sadece park yataklar için dedi ne kadar doğru bilmiyorum yorganı yastığı ve çarşafı var sadece

senin çift beşik olacağı için ikinci beğendiğinide alabilirsin bence mantıklı

Evet canım kaç mağaza gezdiysem hiçbiri düzgün uymamış hep boşluklar kalmış ondan içime sinmedi zaten bide parkyatakların derinlikleri de farklı farklı olduğundan kimisi çok yüksek kalmış kimisi alçak
muhtemelen öyle yapıcam içime sinmiycek başka türlü bide çok kullanamiicam doğumdan sonra boşuna kenarda bekliycek yaza kadar bari mobilya yatakta değişmelik kullanır hevesimi alırım

Son düzenleme:

bencede canım bende çok seviyorum uyku setlerini ama kullanamadıktan sonra almamında bi faydası yoktu o yüzden öyle aldım bende resmini eklerim bi ara
ama senin kullanma imkanın var o yüzden alabilirsin

canım ben iç çamaşırlarım hariç hepsini aldım. birtanede terlik alıcam okadar.

bir gecelik takımı aldım canım lohusa set olarak geçiyor içinde çok şık bir geceliği sabahlığı Terlik,çorap,saç bantı,mevlüt örtüsü,kolanyası ile beraber komple bir set. pembesini aldım. ama şimdi bunu hastanede giyip giymemek konusunda tereddütlüyüm galiba evde misafir mevlüt falan o zmaanlarda giyicem.

Emzirme Ürünleri ve Göğüs Pompaları > İç Giyim > AQUA by cossy Özel Seri- Lohusa Set (10045) bu siteden bakabilirsin.

yedek bir penye diz altı gecelik sabahlık almayı düşünüyorum beğendim bir model bakırköyde yeri gidip bakıcam orda alacağım diğer gecelikte bu

[/URL][/IMG]

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

bunun dışında hastane için birtanede pijama takımım vardı çeyizime anneannem alıp koymuştu daha önce eklemiştim siteye onuda götürcem pijama olsun birtane.

ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - fotoraf0103.jpg

bu lizözüm buda çeyizimden birde pembesi var bakıcam işte hırka niyetine

ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - fotoraf0099t.jpg

bunlar dışında evde akşamları yatarken yada kimse yokken rahat rahat giyinmek için çeyizimde yine bolca geceliğim mevcuttu hiç kullanulmamış. onları kullanıcam.

terlik almadım birtek lohusa setimdeki terlik var bu beğendiğim geceliği alim ona uygun bir terlik bakıcam ama onun dışında patik terlik almıştım onu götürmeyi düşünüyorum çorabımıda aldım bir ikitanede yedek çorap götürürüm herhalde.

ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - fotoraf0068w.jpg

buda çetiğim yine anneannem yapmış sağolsun çetik şart dedi hastane sıcak olur desemde olmaz bulunsun dedi:)

ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - fotoraf0101o.jpg

emzirme atletine gerek olmadığını sölüyor annem birtek emzirme sütyenimiz kalıyor oda uclarını belli etmeyenler var onlardan bakıcam iki yada üç tane. hamile çamaşırım zaten var.

kızlar bende günlerdir bakındığım uyku setini en nihayetinde internetten bulup sipariş vermiştim hemen 1 günde elime ulaştı.. bayıldımmmmmmmmmmm

Daisy | Funnababy

kızlarrrr herkes bu takımdan almışşş çok güzelll maşallah güle güle kullan canımcım sende..

çok güzelmiş canım güle güle giyin sende..

maşallah canım baya almışsın ama olsun lazım olur. almışsın baya belki ama neyi nerde kullanacağını belirlemişsin. güle güle kullan canım.

canım hastane için bir pijama yeterli olur diye düşünüyorum gecelik daha rahat olacaktır. bir gecelik bir pijama yetiyor belki ne olur ne olmaz birtanede yedek bir gecelik olabilir. ben evde çeyizime anneannem koymuştu ikitane gecelik gibi pijama üstü hamile için dizlerimden biraz yukarıda onları değiştirip değiştirip giyiniyorum altımada ya tayt giyiyorum yada beli yıllardır giyinmekten bollaşmış iki eşortman altım var onları giyiniyorum..

canım ben uyku seti almadım onların kenarlıkları oluyor zaten park beşikte olmaz bence öle kenarlık darlaştırır dediğin gibi..kenarlığı başlığı olmayan uyku setide görmedim. park beşik için düşünmüyorum uyku seti yorganı var zaten kızımın. onun yerine taçtan nevresim takımı aldım birtane linkini veriyorum bir bak istersen.

Ürün Detayı

sadece küçük beşiği için uyku seti alıcam.mevlüt takımı olarakta kullanabilirim hem o takımı kokoş bişi olur büyük ihtimal :)) (küçük beşiğinin kenarlıkları var zaten ayrıca..öle gelmişti.)yani birde küçük beşiği için günlük kullanabileceği küçük bir nevresim takımı aldımmı tam olur . bence park yatağına sende nevresim takımı al derim. zaten mobilya beşik için uyku seti siparişi vermişsin park beşikte yatacağı zamanlar onun yorganını kullanabilirsin. annem diyorki zaten çok yorganla yatamıyor çocuk birtane yorganı var yeter dedi yani park beşik için 1 nevresim mobilya beşik içinde 1 uyku seti ve yedektede istersen bir nevresim tk yetiyor. 2 nevresim tk bir uyku seti oluyor.

Son düzenleme:
Belgün çok güzelmiş mevlüt takımın güle güle kullan canım eminönüne gitmişken böyle tam set bişey sormak hiç aklıma gelmedi gecelik-sabahlık-pijama takımı aldım mevlütte giyerim diye ama kayınvaldem .ok sade buldu ev içinde misafirlik giyersin dedi ve illa saten istiyo heves etmiş kadın. Dün biraz bakındım ama onun tarif ettiği gibi bişiy göremedim artık eminönüne gitme şansım da yok onsuz alışwerişi yasakladı kocacım çarşılarda doğurucan diye
evet ben baya aldım onu annem bunu kayınvaldem şunu ben derken bol bol pijamam oldu ama bizimkilere sorarsan normal çok değil kayınvaldem özellikle ben değişik değişik giyinince çok seviyo, meraklıdır beni süslemeye
uyku seti olayında 2.beğendiğimin zaten kenarları var ama mobilya beşiğe uygun hem parkyatakta hem mobilyada kullanabilirim demek istedim. Nevresim değilde bana da kardeşim ecobella dan pike takımı almış kelebekli onu hediye etti ama ince pikelerden değil pofuduk bi kumaş bide fermuarlı içine yorgan da geçirilebiliyo hem yazlık hem kışlık kullanılabilir o nedenle başka nevresim takımı almam diye düşünüyorum parkyatak için uyku setini de annem alıcak özel bi ricası var, beğenebilirsem kuzulu bişiy almamı istiyo ben bebekken beni öyle bi takımda yatırmış fotoğraflarım da var anılarını tazeliycek sanırım alt açma takımı penye battaniye fln da kuzulu bulmuş almış çocuk gibi seviniyodu canım benim beğendiğim kuzulu uyku setinin nevresim takımı da yokmuş cibinliği de aynı firmaya siparişle yaptırıyorum kelebeklerle süslüyolar bunda da öbür uyku setinde de kelebeklerim var, avize için de ek olarak aynı kelebeklerden sipariş verdim firmaya hepsi takım gibi olucak becerebilirsem
bunun pembelisi

bak senin yatağına uygun da var süslü portbebe nevresim takımı

canımcım lohusa setini bende müge aldığında görmüş ve çok beğenmiştim indirimdeydi inanılmaz uyguna geldi normal fiyatınının yanında internetten pahalıydı izmirde satılan yeri öğrenip ordan aldırdım bir tanıdığıma. istanbulda eminönünde asıl yeri ordada satılyıordu. evde giyinmek için saten bakacakmışsınız zaten böle bişi bakabilirsin işte.

Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi... bu sitede güzel ürünler var.

boşver canım değişik değişik giyinmek güzel olur iyi etmişsin almışsın...benim zaten evdede çok olduğundan çeyizden kalan hiç kullanılmamış onları tüketeceğim annem iç çamaşırı modelistiydi bir zmaanlar o yüzden bolll bollll yaptırmıştı bana:))))))))) bu arada annen heves ettiyse ikinci bir uyku setini al kuzulu kuzulu benim annemde hevesleniyor bazı şelere bende kırmıyorum bu eklediğin resimdeki güzelmiş mesela...ayyy heryerimiz kelebek olacakkkk kızlarrrrr bizdede herşey kelebekli kelebekli evde yeterince avrdı şimdi kızımınkilerde eklendi:)))))))))

bu arada nevresim takımını beğendim işte böle bişi diyorum alim bende ufak beşik için yanına birde günlük kullanmaya ufak bir nevresim takımı alırım yada pike takımı gibi bişi battaniyemiz yorganımız var nede olsa.

birde senin sölediğin siteden bunu beğendim

SULTAN UYKU SET bu uyku seti ama bakmak lazım işte şirinevlerdeymiş bana yakın gidip bir bakim yakından.

Çarşıdan aldığım hastaneden çıkarken giymeyi düşündüğüm polar sabahlık

sabahlıkta güzelmiş canım güle güle kullan

bakalım buralarda ondan bulamassam bende annemleri gönderirim eminönüne kayınvaldemle gidip baksınlar daha olmadı nasılsa benim değil onların fantazisi mevlüt takımı
bu arada takım olarak ne kadara aldın canım? kayınvaldeme resmini gösteririm bakalım beğenirse bulurum elbet biyerden
bende kırmak istemiyorum annemi kırk yılda bi bişiye heveslenmiş zaten hoşuma da gitti uyku seti kendi ödiycek bana gidip sipariş vermek ve kısmetse kullanmak kalıyo
yakınsa git bence canım çok ilgilendiler telefonla görüştük biz nasıl bişey istediğimi tarif ettim tarifime göre cibinlik diktiler ve hemen de dikmişler bakalım ne zaman elimde olacak
isterseniz perde de dikeriz dediler ama ona henüz cesaret edemedim cibinlik bi gelsin de tülünü fln beğenirsem fiyatı da abartmazlarsa daha olmadı aynı tülden perde de diktiririm

çooook teşekkür ederim kızlar çok iyi fikir oldu bana özellikle loğusa seti die hiç duymamıştım ilk işim öle set halinde bakınmak olucak inşallah aldıklarınızında eklediğiniz resimlerinde modelleri çok hoşuma gitti.özellikle belgün ve elfellanın nnetten alıntı yaptıkları takımlar çoook şık.
bayıldım...
bnde set halinde bakiyim o zaman bulamazsam birbirine en yakın modellerden ayrı ayrı alırım napiim
terliklerde çok hoş,lolişinki gbi bişey işimi görür eve gelince en azında makinede yıkar giyerim yine..ben normal terlik mi alınır acaba diodum iyi oldu fikir oldu bana .
yalnız normal doğumu bilmem ama sezeryanla doğum yaptım ben ağustosta,manyak gbi üşüyo insan ilk doğum yaptığı gün,
aynı durumu ocak ayı için düşününce tırsıorum altına bişiy giyilmeden zor giyilir o elbise gecelik die ..çooook teşekkür ederim iççamaşır alan varsa resimlerini eklerseniz çok sevinirim:=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…