- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.521
selam kızlar biraz bakındım şu bambu beşiklerden bahsetmişsiniz,benim yok almayıda düşünmem ama geçen yer gök aşk filmindeki bebeğin odasındaki bambu beşiğe bayıldım,salıncak tarzı,tutan kısmı deişik ,dizi sonunda bebiko bebek mobilyaları die reklam ismi geçti ama bakmadım netten çok güzeldi...
Canım ben pijama gecelik olayını hallettim ilk heves biraz abarttım sanırım ama fiyatını uygun buldukça içimde kalmasın diye aldım annemdeler ama nette resmi olmayanları koyamıyorum
Emzirme atleti ve sütyeni de 2şer tane aldım, kullanışı rahat gelirse ek alırım kilot olarak zaten hamile kilodu kullanıyorum çok memnunum ek bişey almadım
Terlik olarak annem gezerden pembe önü kapalı sıcak tutan bi terlik almış, bide bulursam kırmızı istiyorum. Çorap da ev içinde temize giymeye olsun diye bikaç tane kalın çorap aldım polar gibi yumuşacık
Pazarından gece yatarken, misafir yokken giymeye sabahlıksız bi pembe bi mor pijama takımı aldım çiçekli pitili modeller 20 ve 15 tl ye gündüz misafirler gelip giderken giyeceğim şeyleri gece giymem diye düşünüyorum kirletmemek açısından
Yine pazardan 5tlye doğuma girerken, sancı odasında fln giymek için dizaltı gecelik aldım doğum anında giyer atarım muhtemelen baya geniş we basit bişey
çarşıdan pijama-gecelik-sabahlık tam takım açık pembe penye şık bi takım aldım mevlitte giyerim diyodum ama kayınvaldem ayrıca saten de alıcaz penye olmaz dedi misafirlik giyerim bende
İndirimden üzeri pembe, düğmeli altı siyah bi pijama takımı aldım onu normalde de giyebilirim
Hepsinin üzerine olabilecek şekilde bi tane tek olarak gri polar sabahlık aldım çarşıdan uzun sabahları üşürsem giyerim, yada hastaneden çıkarken hava serinse üzerime alabilirim spor bi model kenarları kırmızı biyeli we kırmızı düğmeli
Bordo pijama takımı kayınvaldem almıştı üzerindeki sabahlığı ince hırka gibi çok şık bişey onu hastaneden çıkarken giymeyi düşünüyorum sağdaki resimin bordosu
Bir de bugün bunun pembesini aldım
maşallah sen dünyaları almışsın yaaa:))))))))))))))))))
ben bişe merak ettim.. iki pijama takımı aldım 1 gecelik sabahlık takım.. gecelik sabahlık duruyo ama diğerlerini giydim... normal pijamalarım olmuyor beli aşağı cekince rahatsız oluyorum filan... o yüzden aldığım pijama takımının ikisinide çatır çatır giyiyorum evde:))))))) sizler ne giyiyosunuz evde?? ben hiç giyilmemiş yeni bide pijama takımımı alsam hastane için??
Kızlar bişiy sorcam parkyatak alanlar uyku setini nasıl ve ne marka aldı? Kenarlıkları varmı?
Dün mobilya beşiğim için beğendiğim uyku seti ve cibinliğin siparişini verdim parkyatak için de ne zamandır bakınıyorum uyku seti ama istediğim gibi bişiy bulamadım
Sipariş verdiğim firmada bi uyku seti daha beğendim, ama parkyatak için uygulamıyolar bende düşündüm ki ikinci beğendiğimi de alayım ama kenarlayı parkyatağa uymayacak, kenarlarını kullanmam sadece yorganı çarşafı yastığı altaçma örtüsünü koyarım parkyatağa parkyatağı kullanmadığım zamanlar için de mobilya beşikte kullanabilirim daha işlevli olur benim için
kenarlıklı olanlar sanki parkyatağın yerini çok daraltıyo gibi geldi bide hepsi tam oturmuyo boşluk kalıyo
napsam karar weremedim
canım ben aldım park yatağa kenarlıkları yok satan bayan uymuyo diye kenarlıksız üretilmiş bunlar sadece park yataklar için dedi ne kadar doğru bilmiyorum yorganı yastığı ve çarşafı var sadece
senin çift beşik olacağı için ikinci beğendiğinide alabilirsin bence mantıklı
Evet canım kaç mağaza gezdiysem hiçbiri düzgün uymamış hep boşluklar kalmış ondan içime sinmedi zaten bide parkyatakların derinlikleri de farklı farklı olduğundan kimisi çok yüksek kalmış kimisi alçak
muhtemelen öyle yapıcam içime sinmiycek başka türlü bide çok kullanamiicam doğumdan sonra boşuna kenarda bekliycek yaza kadar bari mobilya yatakta değişmelik kullanır hevesimi alırım
selam kızlar biraz bakındım şu bambu beşiklerden bahsetmişsiniz,benim yok almayıda düşünmem ama geçen yer gök aşk filmindeki bebeğin odasındaki bambu beşiğe bayıldım,salıncak tarzı,tutan kısmı deişik ,dizi sonunda bebiko bebek mobilyaları die reklam ismi geçti ama bakmadım netten çok güzeldi...
ben asıl bişiy sorucam size kızlar yaa
benim biraz erken doğum şüphem var,geçen doktora gittiğimde söledi doktorum,oğlumda yaşadığım için gelişimi her an durabilirmiş,kontrollerimde sıklaştı bu nedenle..doktorumda hazırlıklı ol dedi,hemen bu hafta çıkııoruz alışverişe..
zaten bebeğinkiler tamam,benim hastane ihtiyaçlarım kaldı sadece..
sizde hastane de giymek için aldığınız terlik,pijama ayıptır sölemesi iççamaşırlarınızı aldıysanız eğer benim için rewsim eklemenizi yada özelden mesaj olarak yollamanızı istiorum..
emzirme sütyeni var zaten,ayrıca almıcam,emzirme atleti alıp almamakta kararsızım.
atlet alsam,sonra giymem,zıbın alsam kullanamam ameliyatlı ameliyatlı.
sütyende ben şu kauçuklardan kullanıodum artık kullanamıorum ama penye alsam onlarıda anca emzrme dönemi sonuna kadar kullanırım,ayrıca göğüs ucunu çok belli etttikleri için şimdi bile kullanmak istemiorum
terlikte nasıl terlik alsam hiç bilmiorum,bitek cambaz almış heralde terlikleri:))
boydan gecelik alıcam ama kış günü altı çıplak nasıl giyilir hiç bi fikrim yokkk(
cumartesi nasipse alışverişe çıkıcam,lütfen mesajımı görürseniz fikirlerinizi varsa resimli paylaşın lütfenn
kızlar bende günlerdir bakındığım uyku setini en nihayetinde internetten bulup sipariş vermiştim hemen 1 günde elime ulaştı.. bayıldımmmmmmmmmmm
Daisy | Funnababy
canım beim ben pijama aldım alt üst hastanede giymek için hafif yünlü gibi rahat bişey
üzerinde pembe çiçeler var pembe sabahlık ve pembe kapalı terlik aldım
ama iç çamaşır henüz almadım nasıl alcam karar da veremedim:92:
ahanda fotolarıı
Canım ben pijama gecelik olayını hallettim ilk heves biraz abarttım sanırım ama fiyatını uygun buldukça içimde kalmasın diye aldım annemdeler ama nette resmi olmayanları koyamıyorum
Emzirme atleti ve sütyeni de 2şer tane aldım, kullanışı rahat gelirse ek alırım kilot olarak zaten hamile kilodu kullanıyorum çok memnunum ek bişey almadım
Terlik olarak annem gezerden pembe önü kapalı sıcak tutan bi terlik almış, bide bulursam kırmızı istiyorum. Çorap da ev içinde temize giymeye olsun diye bikaç tane kalın çorap aldım polar gibi yumuşacık
Pazarından gece yatarken, misafir yokken giymeye sabahlıksız bi pembe bi mor pijama takımı aldım çiçekli pitili modeller 20 ve 15 tl ye gündüz misafirler gelip giderken giyeceğim şeyleri gece giymem diye düşünüyorum kirletmemek açısından
Yine pazardan 5tlye doğuma girerken, sancı odasında fln giymek için dizaltı gecelik aldım doğum anında giyer atarım muhtemelen baya geniş we basit bişey
çarşıdan pijama-gecelik-sabahlık tam takım açık pembe penye şık bi takım aldım mevlitte giyerim diyodum ama kayınvaldem ayrıca saten de alıcaz penye olmaz dedi misafirlik giyerim bende
İndirimden üzeri pembe, düğmeli altı siyah bi pijama takımı aldım onu normalde de giyebilirim
Hepsinin üzerine olabilecek şekilde bi tane tek olarak gri polar sabahlık aldım çarşıdan uzun sabahları üşürsem giyerim, yada hastaneden çıkarken hava serinse üzerime alabilirim spor bi model kenarları kırmızı biyeli we kırmızı düğmeli
Bordo pijama takımı kayınvaldem almıştı üzerindeki sabahlığı ince hırka gibi çok şık bişey onu hastaneden çıkarken giymeyi düşünüyorum sağdaki resimin bordosu
Bir de bugün bunun pembesini aldım
maşallah sen dünyaları almışsın yaaa:))))))))))))))))))
ben bişe merak ettim.. iki pijama takımı aldım 1 gecelik sabahlık takım.. gecelik sabahlık duruyo ama diğerlerini giydim... normal pijamalarım olmuyor beli aşağı cekince rahatsız oluyorum filan... o yüzden aldığım pijama takımının ikisinide çatır çatır giyiyorum evde:))))))) sizler ne giyiyosunuz evde?? ben hiç giyilmemiş yeni bide pijama takımımı alsam hastane için??
Kızlar bişiy sorcam parkyatak alanlar uyku setini nasıl ve ne marka aldı? Kenarlıkları varmı?
Dün mobilya beşiğim için beğendiğim uyku seti ve cibinliğin siparişini verdim parkyatak için de ne zamandır bakınıyorum uyku seti ama istediğim gibi bişiy bulamadım
Sipariş verdiğim firmada bi uyku seti daha beğendim, ama parkyatak için uygulamıyolar bende düşündüm ki ikinci beğendiğimi de alayım ama kenarlayı parkyatağa uymayacak, kenarlarını kullanmam sadece yorganı çarşafı yastığı altaçma örtüsünü koyarım parkyatağa parkyatağı kullanmadığım zamanlar için de mobilya beşikte kullanabilirim daha işlevli olur benim için
kenarlıklı olanlar sanki parkyatağın yerini çok daraltıyo gibi geldi bide hepsi tam oturmuyo boşluk kalıyo
napsam karar weremedim
Belgün çok güzelmiş mevlüt takımın güle güle kullan canım eminönüne gitmişken böyle tam set bişey sormak hiç aklıma gelmedi gecelik-sabahlık-pijama takımı aldım mevlütte giyerim diye ama kayınvaldem .ok sade buldu ev içinde misafirlik giyersin dedi ve illa saten istiyo heves etmiş kadın. Dün biraz bakındım ama onun tarif ettiği gibi bişiy göremedim artık eminönüne gitme şansım da yok onsuz alışwerişi yasakladı kocacım çarşılarda doğurucan diye
evet ben baya aldım onu annem bunu kayınvaldem şunu ben derken bol bol pijamam oldu ama bizimkilere sorarsan normal çok değil kayınvaldem özellikle ben değişik değişik giyinince çok seviyo, meraklıdır beni süslemeye
uyku seti olayında 2.beğendiğimin zaten kenarları var ama mobilya beşiğe uygun hem parkyatakta hem mobilyada kullanabilirim demek istedim. Nevresim değilde bana da kardeşim ecobella dan pike takımı almış kelebekli onu hediye etti ama ince pikelerden değil pofuduk bi kumaş bide fermuarlı içine yorgan da geçirilebiliyo hem yazlık hem kışlık kullanılabilir o nedenle başka nevresim takımı almam diye düşünüyorum parkyatak için uyku setini de annem alıcak özel bi ricası var, beğenebilirsem kuzulu bişiy almamı istiyo ben bebekken beni öyle bi takımda yatırmış fotoğraflarım da var anılarını tazeliycek sanırım alt açma takımı penye battaniye fln da kuzulu bulmuş almış çocuk gibi seviniyodu canım benimbeğendiğim kuzulu uyku setinin nevresim takımı da yokmuş cibinliği de aynı firmaya siparişle yaptırıyorum kelebeklerle süslüyolar bunda da öbür uyku setinde de kelebeklerim var, avize için de ek olarak aynı kelebeklerden sipariş verdim firmaya hepsi takım gibi olucak becerebilirsem
bunun pembelisi
bak senin yatağına uygun da var süslü portbebe nevresim takımı
Çarşıdan aldığım hastaneden çıkarken giymeyi düşündüğüm polar sabahlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?