- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.541
Belgün çok güzelmiş mevlüt takımın güle güle kullan canım eminönüne gitmişken böyle tam set bişey sormak hiç aklıma gelmedi gecelik-sabahlık-pijama takımı aldım mevlütte giyerim diye ama kayınvaldem .ok sade buldu ev içinde misafirlik giyersin dedi ve illa saten istiyo heves etmiş kadın. Dün biraz bakındım ama onun tarif ettiği gibi bişiy göremedim artık eminönüne gitme şansım da yok onsuz alışwerişi yasakladı kocacım çarşılarda doğurucan diye
evet ben baya aldım onu annem bunu kayınvaldem şunu ben derken bol bol pijamam oldu ama bizimkilere sorarsan normal çok değil kayınvaldem özellikle ben değişik değişik giyinince çok seviyo, meraklıdır beni süslemeye
uyku seti olayında 2.beğendiğimin zaten kenarları var ama mobilya beşiğe uygun hem parkyatakta hem mobilyada kullanabilirim demek istedim. Nevresim değilde bana da kardeşim ecobella dan pike takımı almış kelebekli onu hediye etti ama ince pikelerden değil pofuduk bi kumaş bide fermuarlı içine yorgan da geçirilebiliyo hem yazlık hem kışlık kullanılabilir o nedenle başka nevresim takımı almam diye düşünüyorum parkyatak için uyku setini de annem alıcak özel bi ricası var, beğenebilirsem kuzulu bişiy almamı istiyo ben bebekken beni öyle bi takımda yatırmış fotoğraflarım da var anılarını tazeliycek sanırım alt açma takımı penye battaniye fln da kuzulu bulmuş almış çocuk gibi seviniyodu canım benimbeğendiğim kuzulu uyku setinin nevresim takımı da yokmuş cibinliği de aynı firmaya siparişle yaptırıyorum kelebeklerle süslüyolar bunda da öbür uyku setinde de kelebeklerim var, avize için de ek olarak aynı kelebeklerden sipariş verdim firmaya hepsi takım gibi olucak becerebilirsem
bunun pembelisi
bak senin yatağına uygun da var süslü portbebe nevresim takımı
canım kuzlu nevresimine BAYILDIM... çünkü ben kuzulu bir oda takımı aldım bebişim için acaba takımı kaça aldığını öğrenebilir miyim birde perdesinide yaparlar mı acaba? Büyük bir merakla cevabını bekliyorum.Birde çok sordum ama sen internetten mi sipariş verdin yani görüp dokundunmu diye soruyorum kalitesi duruşu nasıl?
bakalım buralarda ondan bulamassam bende annemleri gönderirim eminönüne kayınvaldemle gidip baksınlar daha olmadı nasılsa benim değil onların fantazisi mevlüt takımı
bu arada takım olarak ne kadara aldın canım? kayınvaldeme resmini gösteririm bakalım beğenirse bulurum elbet biyerden
bende kırmak istemiyorum annemi kırk yılda bi bişiye heveslenmiş zaten hoşuma da gitti uyku seti kendi ödiycek bana gidip sipariş vermek ve kısmetse kullanmak kalıyo
yakınsa git bence canım çok ilgilendiler telefonla görüştük biz nasıl bişey istediğimi tarif ettim tarifime göre cibinlik diktiler ve hemen de dikmişler bakalım ne zaman elimde olacak
isterseniz perde de dikeriz dediler ama ona henüz cesaret edemedim cibinlik bi gelsin de tülünü fln beğenirsem fiyatı da abartmazlarsa daha olmadı aynı tülden perde de diktiririm
kızlar bu linkteki pijama takımı nasıl ankara olupta burayı bilenler varmı acaba ürünleri nasıldır.
Pijama Dnyas
yok canım internetten sipariş vermedim ama ilk firmayı netten buldum sonra arayıp bulunduğum yerde satışları olup olmadığını sordum bildiğim bi bebek mağazası satıyomuş gidip baktım ve iki uyku setini beğendim kalite olarak çok güzel bence yumuşacık benim çok içime sindi 160 tl 10 taksit yapabiliyo benim aldığım yer cibinlik de demiriyle 55 tl ye tarifime göre diktiler. Perdesini de özel siparişle yapıyolar ama fiyat olarak ne kadara patlar bilmem internetteki kataloglarına koymamışlar perdeleri ben fuarda çekilmiş resimlerinden ilk aldığım kelebekli uyku setinin perdesini gördüm resimde geride kalmış biraz ama fikir olur sana
firma istanbul şirinevlerde Şevval bebe evvalbebe - bebek eyizi ve tekstil
kızlar bu linkteki pijama takımı nasıl ankara olupta burayı bilenler varmı acaba ürünleri nasıldır.
Pijama Dnyas
pijama dnyas
pijamalar cok guzel yerı webden okudugum kadarıyla kızılayda bulvar uzerınde kocabeyoglu pasajındaymış.ulaşımı kolay ama ben hıc gıtmedım.
been Ankara söğutözunde Armadanın yakınında bıyerden aldım.
pijamalar güzelmiş cnm
ben bayıldım canım resımdekı takıma...
yok canım internetten sipariş vermedim ama ilk firmayı netten buldum sonra arayıp bulunduğum yerde satışları olup olmadığını sordum bildiğim bi bebek mağazası satıyomuş gidip baktım ve iki uyku setini beğendim kalite olarak çok güzel bence yumuşacık benim çok içime sindi 160 tl 10 taksit yapabiliyo benim aldığım yer cibinlik de demiriyle 55 tl ye tarifime göre diktiler. Perdesini de özel siparişle yapıyolar ama fiyat olarak ne kadara patlar bilmem internetteki kataloglarına koymamışlar perdeleri ben fuarda çekilmiş resimlerinden ilk aldığım kelebekli uyku setinin perdesini gördüm resimde geride kalmış biraz ama fikir olur sana
firma istanbul şirinevlerde Şevval bebe evvalbebe - bebek eyizi ve tekstil
efella iki gündür internet sitelerindeki teli arıyorum ama açan yok sende internetteki teli aramıştın değil mi? Bende bursada satış yapan yerlerinin olup olmadığını sorucam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?