2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Ben de iki gecelik bi pijama bi sabahlik koymayı planlıyorum zaten dogum kursuna gittiğimde siz sadece kişisel eşyalarınızı eridin gerisini biz hallediyoruz bol bol çamaşır getirin dediler ben de bolca aldım hamile atleti ve sutyenim kaldi sadece alınacak...Sirvan in doğumundan sonra korktum ben de çantamı hazırlamaya başladım :)

Kızlar cicileriniz çok güzel güle güle kullansın bebişleriniz. Ankara'da olan anneler için yazıyorum. Optimum Zeyland'da lalt kısmı ayaklı veya kundak şeklinde astronotlar 19.90 Tl'ye düşmüş. Çok güzeller.Aynısının montları da var. Ben dışarı çıkarken battaniye yerine kullanmak için bir tane altı kundak gibi olanından aldım. İhtiyacı olanlar bir bakın derim.

buda benım kendı ellerımlen yaptıgım kapı süsüm :)
bebek sekerlerımızde hazır..
isim zımbaladıktan sonra resmını eklıycem buraya..
babamız denız aşığıdır..o yüz deniz kabuklarıyla süsledik mınık oglumuun kapı süsünü

http://[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Son düzenleme:
tatlım kapı süsünüz gerçekten çok hoş
olmuş bende kendim yapmak istiyorm
öle dha özel olur die düşünüyorm
bana fikir oldu kapı süsün şekerlerinide eklede
bende ona görede fikir edinip en kısa zamanda çalışmalara başlayayım

elıf sekercat
tesekkur ederım
elıff gecelambalı doencenızı gule gule kullanın canım..
gercekten buyuk ıhtıyaç..
olmazsa olmazlardan..çok aglayan ,uyumayan bebeklere..:81:

Kızlar hepinizin cicileri harika.Güle güle kullansın bebişleriniz.
Mügecan maşallah ne çok kıyafet almışsın.Benimkiler çok az geldi gözüme.Biraz daha mı alsam diye düşünmeye başladım.Güle güle giysin meleğin

mügecim odanız cok güzel olmuş:))) düzen olarak özellikle bayıldım ben birturlu neyi nasıl yerleştireyim bilemedim fikir oldu banada:))))))

ImageShack Album - 36 images

İşte benim pamuk kızımın odası... bazı eksiklerimiz var ama şimdilik bu halinin resimlerini ekledim. halımızı daha seçemedik maalesef...
maşallahhh maşallahh nekadar çok şey almışınız.
güle güle giysin inş.
bende az şeyler aldığımı düşünmeye başladım şimdi.

Müge canım çok ferah güzel olmuş odanız bebişin mutlu mutlu uyusun içinde odalarımızın ortak noktası sanırım kelebekli ürünler ve mothercare den alınan bazı ciciler olacak

Mugecim odanız cok güzel olmuş avize ve resim çerçevelerimiz aynı odamızın rengi de aynı olmuş sanırım bebek pembe:) Perde ve koltuğumuz iki güne tamamlanicak onlar da bitince ben de ekliycem fotoları inşallah...

teşekkür ederim şekercim. eminim sizin de cicileriniz fazla fazladır...gördüklerinin arasında benim 6-9 ay, 9-12 ay için de indirimde bulup, beğenip aldıklarım da var...

mügecim cicilerinz çok güsel
odanızda tam bi prenses odası kızın güsel günlerde sağlıkla büyüsün inş bu odada

çoook çook teşekkür ederim canım :)

mügecim odanız cok güzel olmuş:))) düzen olarak özellikle bayıldım ben birturlu neyi nasıl yerleştireyim bilemedim fikir oldu banada:))))))

sibelcim sağol şekerim :) sizin odanızın resimlerini de merakla bekliyoruz :) bu hafta elit halı'ya gidicem bende annemle. senin halıdan bakalım diyorum. beyaz dışında başka renkleri de var mı acaba canımcım ?

maşallahhh maşallahh nekadar çok şey almışınız.
güle güle giysin inş.
bende az şeyler aldığımı düşünmeye başladım şimdi.

çok sağol canım....

Müge canım çok ferah güzel olmuş odanız bebişin mutlu mutlu uyusun içinde odalarımızın ortak noktası sanırım kelebekli ürünler ve mothercare den alınan bazı ciciler olacak

teşekkür ederim Elifcim :) kelebek olmadan olmaz biliyorsun :)

sibel de aynı avizeden aldı :) duvar boyamızın rengi de "pamuk şekeri" bizim :))) sizin odanızın resimlerinizi de bekliyoruz :))

elifcim,cancercim,dilekcim ve mügecim hepinizinkiler çok güzel.güle güleee kullansın minişleriniz.

teşekkürler canım :)

mugecım cancercım.gule gule kullnın..

sağol dilekcim :)

oda herşey çok güzel olmuş, sağlıkla giysin kullansın hepsini inşallah bebeğiniz.
Ben o çerçeveden bulamıyorum da aylar olan nerden aldığını sormak istiyorum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…