2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

olmustur canım..
sende gelınce resım cek bızımle paylas canım...
belguncum..gule gule kullanın...
pc duzelınce ekle canım resımlerını..
hepnınıze yesekkur ederım kızlar..begenmıssını....
evet ısmımı ksınlestı
artık EDİZ...

seker cat canıum tesekkur edrız...

Son düzenleme:
olmustur canım..
sende gelınce resım cek bızımle paylas canım...
belguncum..gule gule kullanın...
pc duzelınce ekle canım resımlerını..
hepnınıze yesekkur ederım kızlar..begenmıssını....
evet ısmımiz KEsınlestı
artık EDİZ...

dilekcim çok güsel hepsi rabbim oğluşunu da adıyla yaşatsın inş güsel isim ediz

belgünüm sendende bekliyorz artık cicileri

eklicem telimde birsürü resim var çektiklerim ama bluetooth çalışmıyor pcnin eşim bakacak inş olur olmazsa ark gelicek haftasonuna kadar gelir onun makinadan çekrim artık.

sağol cnmcım..eklicem bir şekilde bakalım. bu arada isim çok güzel Ediz emirede uyuyor adıyla yaşasın inş...sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim..

Hayırlı olsun kızlar cicişleriniz.Benim kızımın ne odası var ne birşeyi.Kıyafetlerinide yıkayıp etmiştim kayınvaldemlerden bavulları getirdik eve öyle bavulda duruyorlar.Kendi evimizde hiçbirşeyim yok.Bi beşiği var ama ilerde park yatak alıcaz inşallah.İstanbulda da kanepe tepesinde büyüycek yavrum

ImageShack Album - 26 images

bu da Rüyamızın odası dün nihayet bitti yerleştirme işleri
parkyatağı da yatakodama koyduk ilk zaman ben kendimi toparlayana kadar orda yatırırım diye düşünüyorum kaynanamlarda lohusa yatağı gösterme adeti olduğundan ben yatakta dekor olmak durumundayım bari kızım da yakınımda olsun dedim kendi düzenimize geçince odasında uyur ben ve kardeşim yanına gideriz iki çekyat var zaten odada

Maaşallah canım.Yorulduğuna deymiş.Ne kadar güzel olmuş.Odası hayırlı olsun güzel kızının.Mutlu günlerde kullanın eşyalarınızı

çantamızıda alsaydık hayırlısıyla bir renk konusunda çok şanssızım istediğim gibi bişey bulamadım

Son düzenleme:
elfella Rüya bebeğin odası çok şeker olmuş güle güle uyusun,büyüsün tatlı kızın
bizim evimiz sobalı olduğu için oda yapamadık park yatakla idare edeceğiz ama seneye doğalgazlı bir eve çıkarsak bende istiyorum ayrı bir odası olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…