2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

nevacım şekerlerinizde sepetinizde çok güzell
iyi günlerde kullanın

çantalarda hazırlanmışş ohh bi eksik kalmamış gibi

teşekkürler canım,aslında daha pjimaları da yükleyecektim ama çok yavaş yüklendiği için dayanamdım,bu akşam yüklemeye devam edeceğim.

basakcıgım mısısl mııl uyusun park yatagında bebegın canımmm
nevacıgım.sızınde kapı susunuz, sekerlerınız ,sepetınız çok guzel...bavullarda hazır...

ooo şekerler bavullar herşey hazır bir eksik bebişler onlarda vaktinde sağ salim gelir inşallah çok güzeller
park yatakta kırmızı kırmızı her bebeğe ne kadar çok yakışıyor değilmi yaa

başakcım mışıl mışıl uyusun bebişin yatagında:))

neva seninde kapı süsüne bayıldım:) sen cantana neler koydunda valiz doldurdun bakalım.. ben küçücük bebek cantasına bebek ihtiyaclarını küçücük bi çantayada benimkileri koydummm sürekli eksik varmış gibi hissediyorumda

kızlar buda salıncağımız... dün aldık..

chicco polly salıncak
[/URL][/IMG]

canım gülegülekullanın salıncağınızı çok beğendim

kızlar bu da bizim park yatak

rengiçok güzel cnm gülegülebüyüsün bebişin

herşey çok güzel şekerler süslerr bu arada benimde hast çantam küçük bir bavul kızım içinde ayrıcasenin aldığın gibi birçanta aldım hem benimde işime yarar güle güle kullanın

sibelcim salıncak çok güzel,güle güle kullansın bebişin.
nevacım aldıkların çok güzel,şeker ve kapı süsüne bayıldım.
başakcım kuzucuğun içinde mışıl mışıl uyusun inşallah,çok güzel,güzel günlerde kullanın

slm kızlar,
dün aldıklarımı ekliyorum,göğüs pompası,süt poşeti ve oğluşum için yastık :)

Son düzenleme:
nevacım güle güle kullan cnm aldıklarını...
kızlar bişi sorucam süt sağma makinası alıyormu herkes?yoksa ihtiyaca göre mi karar vereceksiniz?alayım diyorum ben ama birde gerek olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…