2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

mügecim her rengi vardi.. biraz önce ben kendi halımı sormak için ugradım (biraz büyük istediğimden sipariş vermiştim) .. hazırların yanı sıra istediğin figurleri ekletebiliyormuşsun hatta kendi cizdiğin bişeyleri yada resim bile yapabiliyormuş.. bi bak derim ben:)))

kızlar odalarını kelebeklerle ve pembelerle donatanlar dönence alacaksa bunu tavsiye ederim çook şeker gözüm kaldı bunu alıcaktım ama ötekini aldım sonrada pişman oldum

oda herşey çok güzel olmuş, sağlıkla giysin kullansın hepsini inşallah bebeğiniz.
Ben o çerçeveden bulamıyorum da aylar olan nerden aldığını sormak istiyorum?

Paşabahçe'den aldım ben canım çerçeveyi...

müge odan ve ciciler çok güzeller güle güle kullan cnm

teşekkürler canım :)

ben uçuk pembe almak istiyorum bu hafta mutlaka uğrayacağım sibelcim çook sağol :)

kızlar odalarını kelebeklerle ve pembelerle donatanlar dönence alacaksa bunu tavsiye ederim çook şeker gözüm kaldı bunu alıcaktım ama ötekini aldım sonrada pişman oldum

bende bu dönenceden almak istiyorum...!!!

cancer geceliğin,pijaman çok güzel.güle güle giy canım.
dilekcim kapı süsünüz çok güzel olmuş,bayıldım.
mügecim odanız çok güzel,çok cici tam kız odası olmuş pembe pembe,allah içinde huzurla bebeişini büyütmeyi nasip etsin canım

Müge ben almadım bari sen al içimde kalmasın
Görümcem de eşim de okadar dedi bu çok güzel uyuyo odaya bunu alalım dinlemedim gittim ötekini aldım ewe gelir gelmez de pişman oldum eşime bişey de diyemedim aldığım bozuk çıksa da değiştirme şansım olsa dedim ama bozuk da çıkmadı

cnm çok güzel olmuş ellerine sağlık şekerlerin resminide bekliyoruz.
bunlarda bizden;

geceliğim

pijamam

ve oğlumun uyku tulumu

güle güle kullan cnm uyku tulumunda çok şirin mışıl mışıl uyusun bebeğin

mügecimm prensesinin odasıda cicileride çok şık ve sade çok beğendim..güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullanın inş... :)

mügecim odanız çok güzel,sağlıkla kullansın bebişin:)
dilekçim senin de şekerlerin kapı süsün ve sepetin çok güzel olmuş :)

mügecim odanız çok güzel,sağlıkla kullansın bebişin:)
dilekçim senin de şekerlerin kapı süsün ve sepetin çok güzel olmuş :)

dilekkkk cok tatlı olmuşş:)))))) eline sağlık... benim şekerleri eşimin amcasının eşi yapıyor daha önce kendi gelinine yapmıştı cok beğenmiştim ... aynılarını istedim bende... bakalım bu hafta getirecek:)) inşallah gönlüme göre olmuştur

bu arada bizimde az eksiğimiz kaldı en son kapı süsü mevlüt şekeri takı yastığı onları aldık anneannem aldı sağolsun okadar tatlılarkiiii. bir kaç ufak tefek ihtiyaçlar vardı onlarıda aldık biraz daha kaldı onlarıda tamamlayalım herşeyi tamamlansın eklicem resimleri kızlar..çantamız hazır geceliklerimi falan hep çektim ama pc arızalı ekleyemedim bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…